Canım enduro çekiyor normalmi?
Reklamlar
-
İyi akşamlar,bir süreden beri canım enduro çekmekte,gözüm börtü böcük,canım taze hava çekmekte.
Bu arada şöyle mesajlar almaktayım
---------------------------------
Sayın Orhan BAHADIR,
Borusan Otomotiv Finans çatısı altında, BMW Motosikletler için kaçırılmaz kredi olanakları sunuluyor.
18 ay sıfır faizli Euro kredi olanağı, sadece Mayıs ayı içinde satın alınacak BMW Motosikletler için geçerli olacak.
Bu olanak ile, yeni motosiklet satın almak isteyenlerin daha fazla beklemesine gerek kalmadı. Mevsimin ilk günlerinde yeni motosikletinizi satın alıp bütün sezon keyfini çıkartabilirsiniz.
BMW Motosiklet yetkili satıcıları ile temasa geçerek bu fırsat hakkındaki merak ettiklerinizi sorabilir veya yetkili satıcılarımızda düzenlenen motosiklet etkinliklerine katılarak modellerimizi test edebilirsiniz. Hayatınızı daha da renklendirmek için sizleri bekliyoruz.
Saygılarımızla
BMW Motosiklet Türkiye
--------------------------------
Eşim şiddetle karşı çıkmakta,bir motorun var diğerini ne yapacaksın(burası için sansür rica edeyim) demekte,büyük kızım al baba al demekte (GS 500 bana kalacak OH BEEE)
Kısacası geçen sene sattğım toyotanın haricinde,şu an transporter ford ve gs 500 vergi,sigorta,kasko vs masraflarını da ödemekteyim.
1-Canımın Enduro çekmesi normalmi?
2-Seçim üzeri yapılacak masraf normalmi?
3-Döviz kurları bu kadar düşmüşken döviz üzerinden borçlanılırmı?
Yardım,help meeeeeeeeeeeeee.
Lütfen akıl sağlığımın yerinde olmadığını düşünüyorsanız,Yüzüme karşı söyleyiniz,kırılmayacağım.
Hep yeni arkadaşlarımız böyle başlık açacak değil ya.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Bence bir antibiyotik al ...Ayaklarını tavana dik...Krizin geçmesini bekle....
Hiç normal diil....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Abicim ben de aynı duygular içindeyim.Nedendir bilinmez içinde bir enduro sevdası alevlenmeye başladı ve sürekli ikinci el BMW ilanlarına bakar oldum.
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
O mail bana da geliyor ve kendimi yapmam gereken onca iş varken taksitleri nasıl öderim diye hesap kitap yaparken buluyorum. Bu yaz zor geçecek benim için. Bence sizi çok masrafa sokmayacak düşük cc li bir enduro ile kendinizi sevindirin.
-
hocam harikasın
Baslık ve icerik bomba olmus, cok yasayın :D
Comfirmation Bias
-
-
Moderatör (forrap)
-
hissettiklerin son derece normal garipseme bence....
Bence son derece normal bu hissettiklerin,düşün ki bütçesi yeterli olan hangi türk ailesi jipiyle dağlarda gezip kar oynayıp,çamurda boğuşup veya su geçişleri yapmayı sevmez ki.
Kesinlikle motorun jipi de endurolar değilmi dir, yani hepimizin içinde az çok
bir maceracılık ruhu vardır işte bzen sizde olduğu gibi ön plana çıkar.Eğer
sizi fazla sarsamayacaksa doğanın keyfi bambaşkadır....
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
bencede gayet doğal...maddi durumun elverişliyse neden olmasın...sanada yakışır...yani içinden gelen sese hayır deme bence...kapat gözünü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
yavv Mete-han kardeş
Senin canın da hiç bişi çekmiyo heee
eş-dost ne zaman karşılaşacaz, geyik yapacaz eei?
versene bi tur. ben de Beat ı veririm bakh
apla yanındamı bakem senin...tek başına pc başında nasıl kaçtın valla helal olsun...dyln 150 aldığını bilmektemi...biliyorsa yenge ve sen ayrı motorda nası olur gezilerde...bence güzel olur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bence bir antibiyotik al ...Ayaklarını tavana dik...Krizin geçmesini bekle....
Hiç normal diil....
pegi tohtur begy,ireçiti yazıktırıvecenmi.
talkie adlı üyeden alıntı
Abicim ben de aynı duygular içindeyim.Nedendir bilinmez içinde bir enduro sevdası alevlenmeye başladı ve sürekli ikinci el BMW ilanlarına bakar oldum.
Sizede geçmiş olsun,belirtileri böyle başlıyor namussuzun
Musstii adlı üyeden alıntı
O mail bana da geliyor ve kendimi yapmam gereken onca iş varken taksitleri nasıl öderim diye hesap kitap yaparken buluyorum. Bu yaz zor geçecek benim için. Bence sizi çok masrafa sokmayacak düşük cc li bir enduro ile kendinizi sevindirin.
Masraf gırtlağa kadar zaten ben nasıl sıyırırım diye bakıyorum.
rEnE adlı üyeden alıntı
hocam harikasın
Baslık ve icerik bomba olmus, cok yasayın :D
Yarın 19 mayıs törenlerde bombacı ali çavuş köstümü giyeyim bari
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
ihtiyar
Canın öyle olur olmaz şeyleri çekmemeli, çekiyorsaaa elden bişi gelmez. hayırlısı olsun da çamurdan olsun
en iyisi olsun istediğinin. en alası olsun gönlünden geçenin. enduro köpeğin olur senin yaaa
(Abi burayı parantez içinde yazıyom ki, kimse duymasın.
Testler pozitif ise, yapacak bişi yok.)
Testler pozitif ise, yapacak bişi yok.Değilmi ya birde prostat muayenesi var ama
forrap adlı üyeden alıntı
Canın enduro çekmesinden daha doğal birşey yok
Bende dün bir iş için 2006 model bir yamaha xt660 r kiraladım,kiralamaz olaydım...İçim içimi yedi onu geri bırakırken
Hala aklımdan 1 dakika bile çıkaramıyorum.Sonumuz hayrola
Hayırlısı olsun abi senin içinde.Umarım bir orta yol bulup enduronuda alırsın.
Vallahi dediğiniz doğru sonumuz hayırlı olsun.
navigator55 adlı üyeden alıntı
Bence son derece normal bu hissettiklerin,düşün ki bütçesi yeterli olan hangi türk ailesi jipiyle dağlarda gezip kar oynayıp,çamurda boğuşup veya su geçişleri yapmayı sevmez ki.
Kesinlikle motorun jipi de endurolar değilmi dir, yani hepimizin içinde az çok
bir maceracılık ruhu vardır işte bzen sizde olduğu gibi ön plana çıkar.Eğer
sizi fazla sarsamayacaksa doğanın keyfi bambaşkadır....
Bilmemi o keyfi,her köy yolunu keşfettim Bursanın.
mete_han adlı üyeden alıntı
bencede gayet doğal...maddi durumun elverişliyse neden olmasın...sanada yakışır...yani içinden gelen sese hayır deme bence...kapat gözünü...
Meteciğim gecenin bu vaktinde dolmuşa getirme beni yahu.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
herkes bi gün endurocu olacak....
Bu lafı seviyorum bea
(Anaa sayfayı actım cvb yazıncaya kadar 6 yeni msj atılmıs topice yaw.. Bu gece herkes burda galiba )
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
-
Valla enduro kullanıyorum ama o seni vuran şey beni de vurdu kanka
Ben de seninle aynı krizi yaşıyorum ama sanırım buna asıl etken falconumun 1 haftadır serviste olmasıdır. Yoksa az devam etsin bu durum halim haraptır duyrulur
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
Hiçbiriniz kaçamıyacaksanız
Bu virüs hepinizde var ve nezaman nerede nasıl aktif hale geçeceğini kimse bilemez
(Ben motor almaya giderken kafamda sadece keeway supershadow vardı ama eve geldiğimde..... ilk evin önünde durup motordan inince farkettim Yahu bu makine bukadar yüksekmiydi ?? )
[CENTER]aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna[/CENTER]:queen:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)