Enduro enduro duy sesimizi
Enduro enduro duy sesimizi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
@Prometheus Performansda düşüş var pro.. Boyle bi enduro topiginde 41. msj da goruyoruz seni
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Canımın enduro çekmesi hala geçmedi.Bu hastalığın iyileşmesinin mümkün olmadığını biliyorum,lütfen acımı hafifletecek birşeyler yazın doktor bey.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Bence ödünç bir motor bul..At kendini dağlara taşlara...Bak bakalım sonunda istek kaldımı kalmadımı....
Genelde kalmıyor....Enduroculuk zor zanaat...Evde hanım olmayacak ...bekar olucan anneler yıkar....Ama hanımlar daha 2. yıkamada offfff lamaya başlar...Bıktım bu motorundan gibi....
Düşme kalkması daha bol olan bir tarz....Hem daha masraflı giysileri falan hemde hastane paraları cabası... Paran çoksa tamam...
Bağırsakların yer değiştirmesi an meselesi....Doktor ''beyfendi sizde bağırsak yok'' demesine aldırış edip panik yapmayacaksan tamam....
Git gelleri uğraştırıyor....Giderken iyisin...Dönüşte pis kılıkla eve kadar herkese madara olmaya hazırsan tamam....
Her gezintide motorunda bir imza yapıcaksın..Ya taş çarpıcak çizilecek ya da düşmeden biyerler kırılıcak...Motorunu sevmeyip aşık olmayacaksan tamam...
Aşka gelip''aaa şu tepenin ardına da çıkalım'' diyerekten gaza gelip ormanda kaybolma riskleri de var tabi.....Ayılardan korkmassan tamam....
Bence alma... şehir içinde kıyak motorun olsun..Dağta taşta güçlü motoru naapıcan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşım benim sana tavsiyem Endru motoru boşver. Sen Kros düşün. Dağ Taş sana yol olsun. Senin ilacın BU.......
Merhaba Orhan kardeşim, canının enduro çekmesi çok normal. En bi güzel motor endurolar.
1 BMW G 650 XChallenge fiyatına, Yamaha XT650 üstünede WR 250
1 BMW HP2 enduro fiyatına;kalabalık bir Japon enduro motosikleti filosuna sahip olmanda mümkün ;)
Yada benim gibi enduro - naked melezi bir İspanyol güzeli alıp, iyi mi ettim acaba die düşünebilirsin
valla orhan abii...bende bu aralar cavam ıle baya bı derede tepede tarlalarda patıka yollarda falan cook dolasmaya basladım...hani kötüde değil yanı....
tam enduroluk....ama ben racıng tutkunuyum...
valla altımda 600 luk racıng olsun onle bıle gırerım ormanlara....
kanka yemin ediyorum ki er 5 veya gs 500üm olsun istemem...10 yıl önce isteyebilirdim belki ama şimdi asla...seni ben arızada görücem...auuuro üzerinden .ıçına girsinde bi parça fiyatları...inşallah kaza belan olmaz ama beni anlamamak için elinden geleni yapıyorsun...sen bana inat motorada binmezsin şimdi...tuzun kuru konuşuyon...al küçük c bak keyfine...sanki pasa Ankaar dışı takılıyonda 500 cc aldın...ihtiyac fazlası...
abi kapat gözünü...çek fişi...bitir işi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[QUOTE=mete_han;691733]kanka yemin ediyorum ki er 5 veya gs 500üm olsun istemem...10 yıl önce isteyebilirdim belki ama şimdi asla...seni ben arızada görücem...auuuro üzerinden .ıçına girsinde bi parça fiyatları...inşallah kaza belan olmaz ama beni anlamamak için elinden geleni yapıyorsun...sen bana inat motorada binmezsin şimdi...tuzun kuru konuşuyon...al küçük c bak keyfine...sanki pasa Ankaar dışı takılıyonda 500 cc aldın...ihtiyac fazlası...
yaw bu ınsanların bırbırlerıne takılmalarına bayılıom heriiiii
ıkısıde film gıbı adam...koyup koyup ızleyecen....
yahu bırak bu bir kerem geldim dünyaya ambiansını...ya kanka sen böyle uçuk değildin bi zamanlar...ayağın yere basardı...ben Konya diyom sen Adana...Ama ER 5 i o zottirik ustalarına götürme bari...yetkili servise götür...o ustalara Ducatı desmosedici de götürsen onuda anlarlar yeminle...
belli bir yaştan sonra bişeymi oluy nöruyo size...yaş 40 a dayanınca her .oku yiyesinizmi geliyor....fazla biraderim sana...fazla aşkım...fazla bitanem...fazla cicim...kapişş...
Aldığın zevke değer diye atla Rusların Moldovyalıların koynuna falan...işmi yani senin yazdığın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abı senın gıbı hayatı haketmıs bırının canının enduro flncekmsı normaldır.takıl hayatını yasa yakısır abımıze....
MT ANTALYA
Valla soda içtim,kola içtim aslan sütü içtim geçmedi.
Ne yapacağız bu dertle bu yaştan sonra bilmem.
Olm bilmediğin konular hakkında yorum yazma....Ustamı kötüleyip durma....Uçarım sana...
Pro ya sor bakalım ustamı....Artık onun da ustası oldu....Ben bişey demeyim o desin.....
Servisle işim olmaz fürekcim....Ustam al dedi aldım er5 i....Sende usta da yok tabi..Ortalık malı gibi dolanıyon.....Sanada ustan git şu motoru al dedimi?....
Ustam desin 1956 model bmw de alırım....Ayrıca değil ferrari rolls royce m olsa gene aynı ustama götürürüm....
Anlat şuna pro yaaaa...
Yooook yok!!!! geçmiyor be,ne ingiliz aspirinleri içtim geçmedi.
Meyveli soda bile almıyooo gazımı,endurosuz yaşam haram bize bu vakitten sonra.
Hiç değilse dağ bisikletine bile tav olacağım.
Benim gs ağır kalıyor çimde çamurda,ben ayağa kalkmak istiyorum giderken.
önce bir elindekini sat da, yeni Transalp'ten alırız sana
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Aha ben buraya nasıl yazmamışım....
Enduro mu dedi birisi, ıımmmmm...
Onur ; bu aralar taktın yeni TA ya sen deee...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hani akşam yemekten sonra insanın canı çay kahve tatlı çeker ya işte öyle hala geçmedi canımın enduro çekmesi.Ağzım şap gibi tatsız tussuz gripte değilim ama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)