Canım enduro çekiyor normalmi?
Reklamlar
-
ihtiyar abi;
canın çektiyse ye abi. helal olsun.
aklında kalacağına, karnıda dursun.
taksidi, masrafı nasılsa ödenir. almayacaksın da zengin mi olacaksın?
üç günlük dünyada senin keyfinden, tebessümünden, huzurundan daha mı değerli? onun sıkıntısı çekilir mi yahu?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
çekiyorsa al abi. bi yerin şişmesin.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bence bir antibiyotik al ...Ayaklarını tavana dik...Krizin geçmesini bekle....
Hiç normal diil....
Ben denedim olmuyo. Ben napıcam peki
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Gaziantep İl Temsilcisi
aynı dert den bende gidiyorum ihtiyar abi şaşirdim kaldım ne yapacagımı bende endurocu olacam herhalde aynı mail banada geldi gecen gunde bir enduro ya bindım anliyacagın kaşintı bendede var ne yapsak acaba
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Maddi durumlar nisbetinde, ilacınızın dozunu arttırmanız lazım. Sayın İHTİYAR sizleride aramızda endurocu olarak gormek bizleri mutlu edecektir.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
canım abicim eklemek istediğim bişey var...artık akım tourıngden yana belirteyim...yani enduro alırsan bir an gelir performansa ihtiyacın olur...kısa sürede olsa basarsın gitmez alet...ben savaş xxl abinin transalpini kullandım bir süre...çok hantal benden söylemesi...ha 1150 gs alırsan ona bişey demem tabi...abi tourıng tipli agresif motorlar ağırlıklı tercih nedenidir kişisel görüşüm...yarı şehir yarı şehir dışı...enduro alcan sanki ne olacak...kendini ormanlaramı verecen...hayır...eşe dosta göstermek için...en azından gücde üretsinki gezilerde nal toplama...saygılar...
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...un.php?k_id=12
Gültekin adlı üyeden alıntı
ihtiyar abi;
üç günlük dünyada senin keyfinden, tebessümünden, huzurundan daha mı değerli? onun sıkıntısı çekilir mi yahu?
vay be tam Türk style (yabancı kelime yazayım ki karizma olsun..zaten kökeni bu..)öneri...
3 günlük dünya ambiansına kalsa benim kredim şu an 21.000 ytl...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
myheart adlı üyeden alıntı
muvattali Ben falcon almayı düşünürken ne gibi bi sorun yarattı merak ettim acıkcası ...
Sorun falconda değil asfaltta yani kaza geçirdim motorun grenajı çok hırpalandı ama hiç zorlanmadan çalışıp servise kadar götürdüm. Almak istediğin motosiklet falcon ise iyi kullanılmış ikinci elini bulursan kaçırma derim.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
sana direkt fazer önereceğim...bu yaştan sonra Z 750 ye binmezsin muhtemelen...bari tourınglerin doğan görünümlü şahini peynir ekmek gibi satan fazer alda kurtul bence...gs 500 er 5 dönemleri kapanmıştır...veyahut 10.000-11.000 civarına cbf 500 ler var baba ne diyorsun...uygun fiyatlılar...gerçek bir naked...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ybr 250 Yerine Cbf 500 2.el temiz bi motor cok daha saglıklı bence... @ mete_han abimizin düşüncelerine bakarak...
muvattali adlı üyeden alıntı
Sorun falconda değil asfaltta
yani kaza geçirdim motorun grenajı çok hırpalandı ama hiç zorlanmadan çalışıp servise kadar götürdüm. Almak istediğin motosiklet falcon ise iyi kullanılmış ikinci elini bulursan kaçırma derim.
Tüh be ilk defa falconda sorun oldugunu duydum sanmıstım bi anda... Sorun yine falconda değilmiş...
Ayrıca geçmiş olsun
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
esasında iyiymiş 18 ay sıfır faiz fakat türkiye gibi yerde cidden tırstırıyo döviz cinsinden borçlanmak
başbakan hapşırsa döviz fırlıyo
gerçi uzun zamandır büyük bi dalgalanma olmadı ama bilemiyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
gevur parasına güven olmas
-
-
Sanırım bu fıstıktan bahsediyorsunuz.
Fiyatı 14.950 ytl imiş.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Merhaba hocam walla enduro guzeldir bilirsin ama odemesi hele hele € olunca nasıl olur bilmem . Bence motorunu sat zaten enduro alınca onu kullanmayacaksın
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
myheart adlı üyeden alıntı
herkes bi gün endurocu olacak....
Bu lafı seviyorum bea
(Anaa sayfayı actım cvb yazıncaya kadar 6 yeni msj atılmıs topice yaw.. Bu gece herkes burda galiba
)
Evet galiba herkes bir gün şey olacak kurtuluşu yok yani.
lucas adlı üyeden alıntı
Caninin Enduro cekmesi gelen mail itibariyle oldukca normal abi
Devlette odedigin vergiler yuzunden plaket verir sana elbet
Doviz uzerinden borclanmak cesaret ister.. Heleki secim zamani neyin ne olacaginin belli olmadigi bir donemde.. Enflasyon tahminlerinin beklenenin ustunde ciktigi bir donemde.. Trilyonlarca secim masrafi yapip daha sonra bunlarin bize fatura edilecegi bir donemde..
Cok mu karamsarim ? Aklima da $u soru gelmiyo degil.. Borusan neden % 0 faizle kredi veriyor ki ? Bir bildiklerimi var acaba.. Evet evet cooook karamsarim
Çok karıştırmayın lütfen,hani İzmitte adres tarif ederler,Borusana girerken diye bilirsiniz o adresi meşhurdur yani.....
Valla enduro kullanıyorum ama o seni vuran şey beni de vurdu kanka
Ben de seninle aynı krizi yaşıyorum ama sanırım buna asıl etken falconumun 1 haftadır serviste olmasıdır. Yoksa az devam etsin bu durum halim haraptır duyrulur
Hocam halinizi anlıyorum,adres verinde o civarda dolaşmayalım,bizim için daha hayırlı olacak galiba.
Yunus_Efe adlı üyeden alıntı
Hiçbiriniz kaçamıyacaksanız
Bu virüs hepinizde var ve nezaman nerede nasıl aktif hale geçeceğini kimse bilemez
(Ben motor almaya giderken kafamda sadece keeway supershadow vardı ama eve geldiğimde..... ilk evin önünde durup motordan inince farkettim Yahu bu makine bukadar yüksekmiydi ?? )
Allah şaşırtmasın yahu,insanoğlunun başına neler geleceği meçhul.
Gültekin adlı üyeden alıntı
ihtiyar abi;
Yok öyle tek başına dolmuş seyahati,yarın pazar beraber binelim dolmuşa.
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
çekiyorsa al abi. bi yerin şişmesin.
Oldu gözlerim doldu,çerezmi alıyoruz yahu most um wanted im
voldemort adlı üyeden alıntı
Maddi durumlar nisbetinde, ilacınızın dozunu arttırmanız lazım. Sayın İHTİYAR sizleride aramızda endurocu olarak gormek bizleri mutlu edecektir.
Ah zaten o arada derede kalmasak sorun değil de,arada kalınca kötü oluyor.
mete_han adlı üyeden alıntı
canım abicim eklemek istediğim bişey var...artık akım tourıngden yana belirteyim...yani enduro alırsan bir an gelir performansa ihtiyacın olur...kısa sürede olsa basarsın gitmez alet...ben savaş xxl abinin transalpini kullandım bir süre...çok hantal benden söylemesi...ha 1150 gs alırsan ona bişey demem tabi...abi tourıng tipli agresif motorlar ağırlıklı tercih nedenidir kişisel görüşüm...yarı şehir yarı şehir dışı...enduro alcan sanki ne olacak...kendini ormanlaramı verecen...hayır...eşe dosta göstermek için...
en azından gücde üretsinki gezilerde nal toplama...saygılar...
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...un.php?k_id=12
vay be tam Türk style (yabancı kelime yazayım ki karizma olsun..zaten kökeni bu..)öneri...
3 günlük dünya ambiansına kalsa benim kredim şu an 21.000 ytl...
Bende tek çızdırsam 1150 GS yi alacağım lakin sonra hanım kötü çızacak onu n çaresi yok.
Sorun falconda değil asfaltta
yani kaza geçirdim motorun grenajı çok hırpalandı ama hiç zorlanmadan çalışıp servise kadar götürdüm. Almak istediğin motosiklet falcon ise iyi kullanılmış ikinci elini bulursan kaçırma derim.
Yani Enduro dediğiniz gaddar makina.
xxxxx adlı üyeden alıntı
esasında iyiymiş 18 ay sıfır faiz fakat türkiye gibi yerde cidden tırstırıyo döviz cinsinden borçlanmak
başbakan hapşırsa döviz fırlıyo
gerçi uzun zamandır büyük bi dalgalanma olmadı ama bilemiyorum
Arkayı sağlam tutmak lazım kısacası.
kivanctf adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam walla enduro guzeldir bilirsin ama odemesi hele hele € olunca nasıl olur bilmem . Bence motorunu sat zaten enduro alınca onu kullanmayacaksın
Onu zor satarım,büyük kızım el koyuyor.
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
Ciddi anlamda xt660r düşün abi,fırsatın varsa da kullan.Oldukça seri bir alet,fiyat olarak da sıkmayacak bir motor(2.eli 2005-2006 model olarak 8-10 bin ytl arası).Benim aklımda şu sıralar o var,hoş bu düşüncem ancak 6-7 ay sonra gerçekleşecek ama...
Geç olsun güç olmasın demek istiyorum ama inan bende delirmek üzereyim
Motorcu dediğin sabırsız oluyor sanırım
Xt 660 R Yerine Suzukı Dr 650 Almak daha mantıklı gibi geliyor bana.. Cünkü Xt 660 larda Buji kesme sorunu var Fabrikasyon bi hata olarak... Dr 650 yide begenmezseniz Kawasaki Klr 650 ler var ama Distirübütor firma hakkında da baya b sikayet var tercih sizin...
@İHTİYAR Abicim sen 0 almak istiyosun anladıgım kadar ama 2. el temiz bi motor alman bence daha avantajlı olur...
-
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
sana direkt fazer önereceğim...bu yaştan sonra Z 750 ye binmezsin muhtemelen...
bari tourınglerin doğan görünümlü şahini peynir ekmek gibi satan fazer alda kurtul bence...gs 500 er 5 dönemleri kapanmıştır...veyahut 10.000-11.000 civarına cbf 500 ler var baba ne diyorsun...uygun fiyatlılar...gerçek bir naked...
Hay o er5 ve gs500 ün eksozu kafana düşssün emi?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)