Bir kere ters dönmüş, İki kere yan yatmış...
-
Satılırsa Ekim e satılmazsa Kasım a kadar olayından sonra ikinci vaka
1998 model GSXR 1100. Motor Açıldı. Yataklar yeni, senkmanlar yeni, alt kapak üst kapak yeni, ön gergi arka gergi yeni, Krank zinciri yeni, devriyaj bilyesi yeni, gidon alt ve üst bilyeler yeni, benzin filtreleri yeni, bobinler yeni.Motor adam edildi yani. Senkron sorunu vardı. Karbüratör değiştirildi (ikinci el), (yazdığım tüm parçalar orjinal ve sıfırdır.) Alarm taktırıldı. Boya ister: 21.000 de ancak 30.000 de olduğu biliniyor. 1 kere ters dönülmüşlüğü, 2 kere yan yatmışlığı var. Speed figther egzos var. Makine süratli ve iyi yakıyor. Acil değil, ihtiyaçtan değil, modelliye geçiş nedeniyle satıyorum.
Almayı düşünen olabilir belki ;)
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3985178
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
-
-
geçen siteden biri satışlarda dürüst olun diye topic açmıştı. arkadaş fazla ciddiye almış galiba
edit: yan yatmış ok de ters dönmüş ne demek yav
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
hayır hayır tok satıcı........
-
Adam iyi niyetliymiş ama nesi varsa yazmış :D
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
edit: yan yatmış ok de ters dönmüş ne demek yav
Şekil yapmış abimiz
-
sen yaşıyormuydun dishyy
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
ınanmıyorum yaa hemde benım mekanımdan göztepe gıdıp bı tanısmak lazım aslında bızım sıteye konu oldum dıye
-
Acık sözlü bi insanmıs, tek tek yazmıs bilgilendirmis. Alıcı olsam gidip görmeye deger
Comfirmation Bias
-
motoru birde yakından görmek lazım he he
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
ya buna ne dersınız acaba km dogrumu? yoksa heyecandan bı sıfır fazlamı koymus
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3514410
bagıran egzos cabası tabı
-
O bişey değil de 3 çok az değil mi yaa
-
bu sahın egsozunu takmıs
:D
temız motormus peh..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
sorma yaa kesın araba egzosu.
3 mılyar bence o motor ıcın az degıl zaten motoruna bakan bı ınsan olsa bence temız halını oraya koyardı dıye dusunuyorum.harbı km dogruysa temızlıgı kalmamıstır o motorun
-
adam dobra dobra yazmış yaw, inşallah satar
-
helal olsun dürüst satıcıymış...türlü sorunları olupta tertemiz motor diyenlere ithaf olunur...motorcu motorcunun kardeşidir tebrikler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
dishy adlı üyeden alıntı
Satılırsa Ekim e satılmazsa Kasım a kadar olayından sonra ikinci vaka
...filtreleri yeni, bobinler yeni.Motor adam edildi yani. Senkron sorunu vardı. Karbüratör değiştirildi (ikinci el), (yazdığım tüm parçalar orjinal ve sıfırdır.) Alarm taktırıldı.
Karbüratör değiştirildi (ikinci el), (yazdığım tüm parçalar orjinal ve sıfırdır.)
hö??
-
Arızalı olsa,yürümüyor olsa,temel bakımlar hariç usta eli değmemiş olsa,isterse 60.000 km olsa alırım.
Nedenmi?
Çünkü bol miktarda çekiççi ve kazma hatta önlük giymiş usta benzeri ürün var.elinin ayarı yok yatağı sıkarken yerini yalama yapıyor ve yay sallayıp civata yapıştırıcısıyla vidayı sıkıyor,ölürmüsün öldürürmüsün.
usta benzeri ürün,aynen şimdi ki sucukların üzerinde yazdığı gibi sucuk benzeri ürün.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)