bende markayı merak ettim
bende markayı merak ettim
sanki mülteci gemisi gibi.buda olsa olsa mülteci motorudur .yada afgan minibüsleri var ya allı pullu ) ama helal olsun 500.000 mil yapmış
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
bu ne lan. ben toz kondumu gıcık oluyorum ya.
oooooo canlanmış konu atlayalım hemen
kimi insan mereaklıdır böyle şeylere bilip bilmedem çatmamak lazım
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
abi bu topiği kim hortlattı
Acımadıki, acımadıki
Olmamış yazık günah arkasına küçük bi karavan alıp onları koysaymış daha bi marjinal olurmuş bence.
Böyle motorlari kullananlar Punk cilardir, bir yasam tarzi saygi göstermek gerekiyor. Avrupa ve ABD de motorculugun gelismis bir kültürü var, buna bagli olarakta cesitli tarzlari var.
Ülkemizde motorcu kültürü henüz daha emekleme döneminde, zamanla elbette ülkemizdede gelisecektir
Honda the Best
CBR 1100 XX
çirkinliğin cazibesi, toplamalığın daniskası, yaşayan motosikletler "rat bike"
ben açacaktım konuyu, bi kurcaladım patron bizden erken davranmış.
bu derme çatma motosikletler bende garip bir saygı hissi uyandırıyor!
http://www.ratbike.org/gallery.php
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kişiligi baya karısıkmıs bu adamın
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
bu yorumu yazan arkadaşım sana sonsuz teşekürlerimi bir borç bilirim ben daha ağır sözler söyleyecektim ama Allah'tan önce sen yazmışsında benim yazacaklarımı engellemişsin
bu arada dikkat edin olumsuz cevap yazanların neredeyse tamamı ss sürüyo biraz hoşaftan ne anlar durumu yane (arkadaşlar kusura bakmayın bu kadar da yazmasam çatlardım herkezden özür dilerim)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
motora 30 yıl bindiğini ıspatlamak,yada her gittiğin yerden bir anıyı motorun üstüne takmak yada yapıştırmak gibi bir hevesim yok,sadeliği severim zevkler ve renkler tartışılmaz,şimdiki bindiğim 4 ncü motorum, ilk motorumu 7 yıl kullandım nerdeyse tuvalate bile motorla gittim ama deposuna bir tane sticker bile yapıştırmadım,bununda eşşeklikle bir alakasıda yoktur,tarz ve zevk meselesidir.
Ben de öyle gezsem sanırım o halde olurdu motosikletim, hatta üstüm başımda..
Lakin motosiklete çanta hatta ve hatta sticker takmaya bile yanaşmayan biri olarak, resme bakınca küçük dilimi yuttuğumu söyleyebilirim
tam teçhizatlı cevat kelle nin motoru gibi
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
nasıl duruyor o kokunun içinde öyle, pis herif.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Adam kizilderili kokenli bence.
RIDE or DIE
4 yıllık konu!
Ama adamın motoru belediyenin hayvan toplama ekibinin bir üyesi gibi duruyor!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Gerçek apaçi bu bence,ne ayna,ne sinyal, ne far,ne stop....A2 de yoktur ...sigorta muayene desen Allah kerim... kask ta göremedim valla bu adam süzme apaçi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)