MOTOCAR 200 yokmu bu motorukullanan bilen duyan
Reklamlar
-
millet motorumu değiştirmek istiyorum kendime ybr bakarken honda cbf 150 ile karşılaştım tam sıfırını alacakken karşıma kanuni motocar 200 çıktı aslında tövbeliyim çin malı almamaya maa bu makına çok çirkin olmasına karşın oturaklı ve sağlam bişeye benziyor ayrıca güçlü ve ekonomikte kafam çok karıştı bu makına yuzunden baktım nede kimsede de yok bitane ıkıncı el znca buldum onuda kurye kullanmış motor bitik
bunu kullanan binen 10.000 - 20.000 km yapan yokmu
www.kanuni.com.tr
Reklamlar
-
ArgaT adlı üyeden alıntı
millet motorumu değiştirmek istiyorum kendime ybr bakarken honda cbf 150 ile karşılaştım tam sıfırını alacakken karşıma kanuni motocar 200 çıktı aslında tövbeliyim çin malı almamaya maa bu makına çok çirkin olmasına karşın oturaklı ve sağlam bişeye benziyor ayrıca güçlü ve ekonomikte kafam çok karıştı bu makına yuzunden baktım nede kimsede de yok bitane ıkıncı el znca buldum onuda kurye kullanmış motor bitik
www.kanuni.com.tr
hocam o motor hakkında iyi yorumlar duymadım.Sahip olanlarda elden çıkarmaya bakıyor.Yeni baslıyorsan motorculuk hayatına bence cbf 150 ile baslamalısın.yada uygun bir japon malıyla.Çine gene bulaşma derim,basın ağrımasın.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
yok be hocam ne yenısı iki tekerlek ustunde buyuduk ama motor olayı keseye bakıyor tecrubeye değil tabiki düşünmeden transalp e binmsini biliyoruz ama yok işde bu nedenle imkanları zorlayarak en ıyısını bulmaya çalışıyoruz sende benim gibi düşünüyorsun buyuk ihtimalle vardıda binmedikmi
motorun bg gücü torku çok ıyı iki kişi yukuyle her yere gider bu makınayla diye düşündüğüm için takıldım kaldım yoksa cbf 150 yı dun almıştım bile ama yetmeyeceğini düşünüyorum
-
Mersin İl Temsilcisi
ArgaT adlı üyeden alıntı
www.kanuni.com.tr
o motordan uzak dur. git ramzey al daha iyi...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ArgaT adlı üyeden alıntı
yok be hocam ne yenısı iki tekerlek ustunde buyuduk ama motor olayı keseye bakıyor tecrubeye değil tabiki düşünmeden transalp e binmsini biliyoruz ama yok işde bu nedenle imkanları zorlayarak en ıyısını bulmaya çalışıyoruz sende benim gibi düşünüyorsun buyuk ihtimalle vardıda binmedikmi
motorun bg gücü torku çok ıyı iki kişi yukuyle her yere gider bu makınayla diye düşündüğüm için takıldım kaldım yoksa cbf 150 yı dun almıştım bile ama yetmeyeceğini düşünüyorum
hocam cbf 150nin fiyatıda düştü 4200 den 3600lere düştü.Bence 2.elinide düşünerek CBF 150 almanı tavsiye ederim.Ayrıca cbff 150 sayfasıan bakarsan 2 kişi çok rahat edersin cbf 150 de.Torku gerçketen yüksek.Fakat son süratı biraz sıkıntılı 110km/s den yukarı çıkamıyor.3000km ye kadar.Ondan sonrada en fazla 120-125.tabi stabil olarak 100km/s normal seyir edebilirsin.Sen bilirsin gene.bu kadar kişi Çin malı alma diyorsa vardır bir bildikleri
-
yok hocam sen beni yanlış anladın ben çin mallarından uzak durabılmek için elimden geleni yapıyorum
cbf deki takındım henuz yenı makına
yenılerde çıkan sorunlar 1 yıl sonra çıkanlarda çıkmaz
bu nedenle hemen almayayım dıyorum
o zamana kadar da bişeylere binelim dimi
dağ tepe gezeceğiz
yurekce biraz daha açık konuşabılırmısın nedenleri ve nıcınlerı
-
ArgaT adlı üyeden alıntı
yok hocam sen beni yanlış anladın ben çin mallarından uzak durabılmek için elimden geleni yapıyorum
cbf deki takındım henuz yenı makına
yenılerde çıkan sorunlar 1 yıl sonra çıkanlarda çıkmaz
bu nedenle hemen almayayım dıyorum
o zamana kadar da bişeylere binelim dimi
dağ tepe gezeceğiz
yurekce biraz daha açık konuşabılırmısın nedenleri ve nıcınlerı
Bilmiyorum tabi sizin bileceğiniz iş.Bu arada cbf 150nin kalitesi bakımından şüpeniz olmasın.Forumumuzu okursanız kalitesi yönünden pek bir sıkıntı yok.Okadar parayı bir çinliye bağlamak pek doğru değil.Açıkcası ben bir çinli motora 3-5 milyar arası bir miktar vermek istemem.Çünkü 2.elde %50 kayıp ediyor.Birde apache diye bir motor var TVS in.Onuda incelemenizi tavsiye ederim.Onunda beygiri bizimkinden daha iyi.Onunda fiyatı 3,600 civarı.
detaylı bilgi http://www.tvsapache.com/specials.aspx
birde bu baslığı okudunmu
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html
Belki bu arkadaşlar daha faydalı olabilireğer illa alıcam diyorsan.İyisiyle kötüsüyle anlatırlar
-
ArgaT adlı üyeden alıntı
Cbf 150 yetmeyecekte motocar mı yetecek.Kesinlikle marka fanatiği değilim.YBR 125 ve cbf 150 arasında yap seçimini.Öyle okumakla seçim yapılmaz.Binip kullanmak lazım.İdeal motor olarak transalp i seçmen mantıklı,bilinçli bir insan olduğunu gösteriyor.İnsan motor sevdasıyla yanarken cebinde yeterli kaynak olmayınca mantıklı düşünemeyebiliyor.Ben neredeyse bitik bir 93 model alacaktım.Şimdi ne kadar saçmalamışım diyorum..
-
200cc motor 14 beygir ve 14 nm torku var. Bence 200cc için çok az. Ayrıca ön freni bile kampana, mobilet gibi
Ben Cbf150 yi tercih ederdim, iki motoru kıyaslamak bence cbf e hakaret.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
Test bölümümüzde motocar testi var.
Hatta Olcay yapmıştı testi ve görünüşü odun ama mükemmel rahat demişti.. git bi test bölümüne bak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Kanuninin Racing modelinin grenajsız hali o makina. Kanuninin saglam modellerinden biriymis, köy yolu, toprak yol gibi arazilerdede kullanıslıymıs, yakıt sarfiyatıda iyiymis diye biliyorum. gecen dönemlerde bi ara arastırmıstım.
Comfirmation Bias
-
zaten o testi okuduktan sonra alasım geldi
-
madem ki cbf 150 ye gücün yetiyo ne diye cin mallarına bulasıyosun arkadasım.. Git hemen al Cbf ini
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
bu gün cbf 150 yi alan biri ile konuştum
motor daha 700 km de idi
ve motor sahıbı aldığına pişman olmuştu
vitese geçme sorunu varmış
virajlarda savruluyormuş
iki kişi binince de arka taraf dengeyi bozuyormuş
bana keşke almasaydum ybr alsam daha iyi idi sen alacaksan onu tavsiye ederim dedi
-
motocar hakkında teq bılgım 140-150km/s hızlara rahat cıqtıgı ve km gostergesini ters dondurdugu soylentilere gore en fazla 160 yapıyormuş motocar yalnız tek kotu tarafı benzin gostergesi yok saygılarımla...
-
ArgaT adlı üyeden alıntı
bu gün cbf 150 yi alan biri ile konuştum
motor daha 700 km de idi
ve motor sahıbı aldığına pişman olmuştu
vitese geçme sorunu varmış
virajlarda savruluyormuş
iki kişi binince de arka taraf dengeyi bozuyormuş
bana keşke almasaydum ybr alsam daha iyi idi sen alacaksan onu tavsiye ederim dedi
Gülerim ben bu anlatılanlara , 3150 km deyim ne vites geçme sorunu yaşadım , ne viraj da savrulma (105 km hızla tatlı viraj döner bu makine) iki kişi kullanmadım o konuda fikrim yok fakat kullanıcı hatası olabilir ve ya abartma 19500 km de bir kurye motoruna rastladım cbf 150 cc tabi adam ın yüz ün de güller açıyordu motosikletin den bahsederken ....
-
motocarı bende merak ediyorum ama kullanıcısı pek yok sanırım çok kullanışlı bir motora benziyor özellikleri hoşuma gitti test bölümünde de yazanlar çok olumlu..
önfrenin kampana-disk olması tartışması bence gereksiz adamlar demekki kampana fren yeterli oluyomuşki öyle yapmışlar. disk gerekseydi disk takarlardı sonuçta bu motorları aşşağılasakta iyi-kötü bir mühendislik aşamasından geçiyor testleri yapılıyor, bizim burda forumda çayımızı içerken rahat rahat bilgisayarın karşısında klavyede tıkırdattığımız mesajlar gibi basit kararlarla belirlenmiyor.
Tabiki konuşmak, eleştirmek serbest
fakat hayatında o motoru gözüyle görmemiş olanlar
internetten resimlerine bakıp o motoru nasıl aşşağılayabiliyorlar!?
bunun dışında forumda gelişen ölümcül yamaha ve honda fanatikleri hemen hemen her uzakdoğu motoruyla ilgili topicte belirip o motoru aşşağılamayı pek seviyor, şimdi diyeceksiniz belirli tecrübelere dayanarak söyleniyor.. buna inanmam adam cruser bakıyor gidip çinli alma cbf al yok ybr al diyosunuz ne alaka adam başka birşey arıyor zaten(misal), mantığı ne çözebilmiş değilim. herneyse konudan uzaklaştığım için af buyurun...
-
aldım arkadaşlar aldım bu motoru üstelik de 22000 de bir şirket motoru
ve inanılmaz güzel bir makina
piyasada dengi motorlar eminolun 250 liklerden aşağısı değii
merak eden gelsin binsin baksın
cbf150 falan da hikaye
denemesi bedava
yok disk frfen değil yok teljant yok şusu şoyle busu şöyle
bu motor iki kişi dağ tepe tırmanacak tık demeyecek
üstelik ne yedek parça sıkıntısı ne de kazık parça fiyatları
abartıp acayıp makınalara dünya para vermenin anlamı bence yok
oldukça ekonomik bir gezinti motoru
dediğim gibi isteyen gelip görebilir deneyebilir
-
hayırlı olsun
ArgaT adlı üyeden alıntı
aldım arkadaşlar aldım bu motoru üstelik de 22000 de bir şirket motoru
ve inanılmaz güzel bir makina
piyasada dengi motorlar eminolun 250 liklerden aşağısı değii
merak eden gelsin binsin baksın
cbf150 falan da hikaye
denemesi bedava
yok disk frfen değil yok teljant yok şusu şoyle busu şöyle
bu motor iki kişi dağ tepe tırmanacak tık demeyecek
üstelik ne yedek parça sıkıntısı ne de kazık parça fiyatları
abartıp acayıp makınalara dünya para vermenin anlamı bence yok
oldukça ekonomik bir gezinti motoru
dediğim gibi isteyen gelip görebilir deneyebilir
memnun kaldığına sevindim arkadaşım, ileride yorumlarını yazarsan seviniriz
hatta topic yoksa bu motor için markalar bölümüne topic açabilirsen birçok kişiyede faydalı olur;)
güle güle bin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler