tamamını izleyemedim ama bi japon sanırım yakıtı mı bitmişti... bidonla yakıt taşıyodu adam mahvolmuş.cok enerji ve mücadele gerektiriyo gerçekten bitimek başarı.hepsini tebrik etmek lazım.
tamamını izleyemedim ama bi japon sanırım yakıtı mı bitmişti... bidonla yakıt taşıyodu adam mahvolmuş.cok enerji ve mücadele gerektiriyo gerçekten bitimek başarı.hepsini tebrik etmek lazım.
Çok üzücü bir haber : Bir KTM sürücüsü 9.etap'da hayatını kaybetmiş. Tüm motorcuların başı sağolsun.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...ly/4595436.stm
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
Evet maalesef dogru. Ayrica Esteve Pujol da iki kaza gecirerek yaris disi kaldi...
Bugun 9. etapta Avustralyali Andy Caldecott u kaybettik. 250.km de gecirdigi bir kaza sonucu hayatini kaybetti maalesef. Yakinlarina, Avustralyali motosikletcilere sabirlar diliyoruz...
13. etap kazalarla devam etti. 420No lu otomobil bir cocugu ezdi, ve cocuk kurtarilamayarak hayatini kaybetti. 8. siradaki Brezilyali Azevede gecirdigi kaza sonunda yarisi terketti ve ardindan yarisin 13. etabi, 13. km guzel surucu Puy a ugurlu gelmedi ve gecirdigi kazada kalcasini kirip, kafatasini catlatinca Paris e nakledilip acilen ameliyata alindi.
Yazik oldu kizcagiza, cok iyi gidiyordu... genel siralamada 34. idi.
Bugun ku kazalarla yaristan cekilenler 119 u buldu.
Daha bir seyler yazdim http://donald.hypermart.net/MCRide/Dakar06/Etap13.htm e bakin lutfen.
Acı bir şekilde hayatını kaybeden iki seyirci çocuğun anısına bugün yapılacak 15. Etap yarışılmayarak normal etap olarak geçildi ve sonuçlar 14. etap sonuçların göre belirlenerek 28. Dakar yarışı tamamlandı.
93 Motosiklet, 66 otomobil ve 35 kamyonun finiş çizgisini gördüğü yarışta motosiklet dalına Marc Coma, otomobilde Luc Alphand ilk kez, kamyon dalında Vladimir Chagin beşinci kez birinciliğe ulaştılar.
Çok tehlikeli bir yarış. Nasıl eğitim alıyorlar acaba bu yarışlar için? Harita-Navigasyon bilgisi, çok iyi arazi sürüş bilgisi ve teknik deneyimi ve mekanik bilgisi almış olmaları gerekiyor. Böyle bir yarışmaya katılmak çok güzel birşey olurdu bence. Neyse ben Iron Butt'a çalışmaya devam edim Anadolu Kaplanımla
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)