Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kawasaki'ciler lütfen okuyun....

REKLAM ALANI
    burdizo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw f 650 GS
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaptıkları örnek bi davranış fakat piyasada oluşturdukları kötü izlenimi silmeleri için kesinlikle yeterli değil...daha çok çalışmaları lazım...

bi laf vardır tok misafir ağırlamak zordur diye...z-moto'da doymuş bi firma görüntüsü veriyo...bence servis olayında ciddi bi revizyona gidilmeli ve yeniden yapılandırılmalı...

yoksa daha çok 6.300 liraya ER5 alıcak benim gibi insanlar 6.000 liraya CBF250 tercih alırlar servis sorunundan dolayı...
    Umarım tüm bunları Z-Moto da birileri okuyordur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yoksa daha çok 6.300 liraya ER5 alıcak benim gibi insanlar 6.000 liraya CBF250 tercih ederler servis sorunundan dolayı...
    tercih meselesi,ne olursa olsun er5 alıcağıma cbf 250 de almam yani. sonuçta çin almıyosun
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    yaptıkları örnek bi davranış fakat piyasada oluşturdukları kötü izlenimi silmeleri için kesinlikle yeterli değil...daha çok çalışmaları lazım...

bi laf vardır tok misafir ağırlamak zordur diye...z-moto'da doymuş bi firma görüntüsü veriyo...bence servis olayında ciddi bi revizyona gidilmeli ve yeniden yapılandırılmalı...

yoksa daha çok 6.300 liraya ER5 alıcak benim gibi insanlar 6.000 liraya CBF250 tercih ederler servis sorunundan dolayı...
    Bilocan ben tercih etmedim....7000 paşa paşa verdim er5 aldım...Servis sorunum olmayacağından eminim... 1 ay da olsa 2 ayda olsa nasılsa gelicek...Seninki de aynı şekilde...Üstelik seninki brezilya yapımı....Ben se japonu tercih ederim...

Zevkler ve renkler meselesine girer aslında olay....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı 2move adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tercih meselesi,ne olursa olsun er5 alıcağıma cbf 250 de almam yani. sonuçta çin almıyosun
    çin almasamda verdiğimiz paralar az değil arkadaşlar , bu parayı verdikten sonra insan benzini koyup gitmek ister sadece...yok o parçayı 1 ay bekle yok servise git kimse yüzüne bakmasın falan...mazallah bi yerde kayıp düşsen yedek parça için en az 1 ay beklemek bu sıcak havalarda insanı çıldırtır...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilocan ben tercih etmedim....7000 paşa paşa verdim er5 aldım...Servis sorunum olmayacağından eminim... 1 ay da olsa 2 ayda olsa nasılsa gelicek...Seninki de aynı şekilde...Üstelik seninki brezilya yapımı....Ben se japonu tercih ederim...

Zevkler ve renkler meselesine girer aslında olay....
    alp dostum brezilya üretimi olması neyi değiştirir vidasına kadar japon honda'lar...servis sorununa gelince bi arkadaşım 2006 model ER6'sıyla kaza yaptı ve parçaları getiremedikleri için sıfır motordan söküp taktılar dolayısıyla fatura kesemediler stokta ürün olmadığı için, parçalarıda anca 6 ay sonra getirebildikleri için arkadaş kaskodan parasını 6 ay sonra alabildi...bu mu yani müşteri memnuniyeti...CBF250 her parçası bakkalda bile var nerdeyse ben kafam rahat binmek isterim motora...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

araya bende sıkışayım

...bu mu yani müşteri memnuniyeti...CBF250 her parçası bakkalda bile var nerdeyse ben kafam rahat binmek isterim motora...
    parçasını öyle bakkal manav satıyorsa ben o motoru hiç almasam
    ayıp olmaz umarım.

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    yazıklar olsun üç kuruş fazla para kazacağım diye neler yapıyorlar kardeş geçmişolsun
    Rüzgar gibi geçti

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alp dostum brezilya üretimi olması neyi değiştirir vidasına kadar japon honda'lar...servis sorununa gelince bi arkadaşım 2006 model ER6'sıyla kaza yaptı ve parçaları getiremedikleri için sıfır motordan söküp taktılar dolayısıyla fatura kesemediler stokta ürün olmadığı için, parçalarıda anca 6 ay sonra getirebildikleri için arkadaş kaskodan parasını 6 ay sonra alabildi...bu mu yani müşteri memnuniyeti...CBF250 her parçası bakkalda bile var nerdeyse ben kafam rahat binmek isterim motora...
    şu dediğine kendin inanıyormusun?? 6 ayda hiç yoktan 1000 adet motosiklet üretirler sen parça gelmedi diyorsun.fazla abarttınız yine, eğri oturuup doğru konuşalım, ne o sıfır makinadan parça sökmüşler , kazalı makınaya takmışlar he?? kawazaki bu çin değil. z-moto bu ,herhangi bir sanayi sitesindeki tamirci değil. firmayı bu kadar küçük düşürücü laflar etmeden tartarak düşünün,
    yalan yanlış konuşmayın
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    geçen parça ile ilğili bi mail attım 20 dakika içinde cevap geldi gayet güzel bişey kawa prejtijini türkiyede kurtaracak gibi

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı 2move adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu dediğine kendin inanıyormusun?? 6 ayda hiç yoktan 1000 adet motosiklet üretirler sen parça gelmedi diyorsun.fazla abarttınız yine, eğri oturuup doğru konuşalım, ne o sıfır makinadan parça sökmüşler , kazalı makınaya takmışlar he?? kawazaki bu çin değil. z-moto bu ,herhangi bir sanayi sitesindeki tamirci değil. firmayı bu kadar küçük düşürücü laflar etmeden tartarak düşünün,
    yalan yanlış konuşmayın
    arkadaşım tanımadığın insanlar hakkında bu kadar peşin hükümlü olma sana tavsiyem...bu söylediklerimi bi taraflarımdan uydurmuyorum...2006 model ER6N alan bi arkadaşımın başından geçen olayları aktardım...parasını almadan önce en son konuştuğumda motoru z-moto'nun önünde yakmaktan bahsediyodu arkadaşım...yani bizzat yaşanmış bi olaydır bu konu...istersen yaşayan arkadaşlada yüz yüze getirebilirim...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    arkadaşlar şuraya da bi bakın isterseniz kıyaslama..
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kawasaki dünyada ciddi anlamda iyi satan bir marka. Fakat Türkiyede birçok ustanında dediği gibi uzak durulması gereken bir marka gibi lanse ediliyor. Dilerimki en kısa zamanda Z-Moto bu imajı siler. Bizlerde isteriz Kawasakiye gönül rahatlığıyla binmeyi..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı burdizo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim e-maile gelen cevap:

İyi günler Mustafa bey,

Tarafımıza ulaştırmış olduğunuz şikayetiniz Servis bölümümüzden Burak bey tarafından değerlendirilmiş ve Motor hospital Murat Demircioğlu'nun geçen hafta itibariyle Kawasaki yetkili servisliği fesh edilmiştir. Murat Demircioğlu Kawasaki ailesi ile bir ilişkisi kalmamıştır ki web sitemizin haberler kısmında bu bilgiye ulaşabilirsiniz. Servis bölümümüzün yoğunluğundan tarafınıza bu bilgi aktarılamamıştır. Bunun için sizden özür dilemekteyiz. Servise yapmış olduğunuz ödeme konusunda size yardımcı olamayacağız ancak tarafımıza bir adres ulaştırdığınız takdirde sizleer 2 adet yağ filtresi, 2 adet buji ve 1 adet hava filtresini Z-Moto adına göndermek istemekteyiz. Adresinizi en kısa zamanda tarafımıza göndermeniz önemle rica olunur. İyi çalışmalar..
    vayy...helal olsun...olması geken yapılmış...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parçasını öyle bakkal manav satıyorsa ben o motoru hiç almasam
    ayıp olmaz umarım.
    Bende hemşerim nasıl bu konuya kayıtsız kalır diyodummm valla tabi konu er5 olunca hehe

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin almasamda verdiğimiz paralar az değil arkadaşlar , bu parayı verdikten sonra insan benzini koyup gitmek ister sadece...yok o parçayı 1 ay bekle yok servise git kimse yüzüne bakmasın falan...mazallah bi yerde kayıp düşsen yedek parça için en az 1 ay beklemek bu sıcak havalarda insanı çıldırtır...

:Bana sadece km saatlerinin kaç lira olduğunu öğrenmeni isterim.... Sonuca hayret edersin.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :Bana sadece km saatlerinin kaç lira olduğunu öğrenmeni isterim.... Sonuca hayret edersin.....
    dostum ER5'i bilmem ama CBF250 km gösterge paneli bildiğim kadarıyla komple takım olarak satılıyo ve 1000 liraya yakın fiyatı...birtek bu değil genelde CBF250'lerin yedek parçalarını çoğu pahalı...ama bu bence motorun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyo...boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye... (CBF250 için söyledim hemen kawa'ya pay çıkarma...)

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Burdizo,

madem Z-Moto'nun işi çözme biçiminden memnun kaldın, o zaman onlardan gelen mesajı da ilk mesajının altına ekle !

Forumlarda okuyucuların %90'ı sadece ilk mesajı okuyup, ona göre değerlendirme yapar. Yani sorunun çözüldüğünü okumaz büyük çoğunluk.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende hemşerim nasıl bu konuya kayıtsız kalır diyodummm valla tabi konu er5 olunca hehe
    dostum iso er5 imden bu kadar memnunken nasıl kayıtsız kalabilirim.

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Helal olsun .. Büyük firmadan da böyle bir davranış beklenir zaten
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    Bu topici şaşkınlıkla okumam ile beraber.Üzüntüm de bir okadar fazla..Bende motorumu 5000km bakımı için Samsun'a götürecektim.(sinoptayım)bu topici okumam çok şeyi değiştirdi.Fakat öğrenmek istediğim şu var..Yeni servis kim oldu?.Yapabilir mi yenisi racing bakımı yağ değişimi vs..?Bunu bi araştırayım olmazsa Ankara'ya götüreceğim mecbur..Ben motorumdan çok memnunum ama bu servis olayı bu motoru alırkende beni korkutuyordu,bu olayları duyuncada korkutuyor.Ama Z-moto yu gerçekten tebrik etmek lazım.Helal olsun.
    zx-6r namı diğer 636...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı burdizo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motor hospital Murat Demircioğlu'nun geçen hafta itibariyle Kawasaki yetkili servisliği fesh edilmiştir. Murat Demircioğlu Kawasaki ailesi ile bir ilişkisi kalmamıştır ..[/COLOR]

exgava kanka zaten sözleşme feshedilmiş...artık yeni bir sanayi mahallesi servisi ayarlarlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)