MT Üyelerinin Karşılaştığı Üzücü Durum!
Reklamlar
-
18 Mayıs 2007, 21:44
Başlığı değiştirme erdeminiz için sizi kutluyorum....Daha dikkatli yazmaya ve sinirli iken değil de sakinken yazmaya dikkat edelim....Saygılarımla !
Reklamlar
-
20 Mayıs 2007, 06:22
Yazılanların hepsini okudum.. Empatik becerilerimiz bu olayda gerçekten düşük ve olaya fazlasıyla mantıksal açıdan yaklaşıyoruz..Bilmiyormusunuz bu ülkede mantık iptal!
Olması gereken durumla olan mevcut durumu ayırt etmekte fayda var...
Toplumsal bazı etiketlemeler sözkonusu burada. Ve bizler bu etiketlerle yaşamak durumundayız...
Nasıl ki erkek ailenin reisidir, erkek adam ağlamaz, vs gibi etiketler vardır.
Motorcular içinde zübbedir,zengindir, hovardadır, çılgındır, gezer, tozar, kurallara fazla uymaz, vs vs... uzayıp giden etiketler var bu toplumda...
Bir polisin üstü açık, 5 gencin bulunduğu spor arabayı durdurup hesap sorması farklıdır bir limuzini durdurup hesap sorması çok daha farklıdır...Tavır ister istemez farkeder...
Bizim gibi doğuya atananlar bilir. Tipimize göre bile farklı muamelelere tabi tutuluyoruz..Adam otobuste kimlikleeeeer diye bagırıyor bize gelince hocam kimliğinize bakabilirmiyim diyor..Hatta ve hatta plaka dahi fark ediyor...
Tüm bunları hepiniz biliyorsunuz...
Bunlar hayatın gerçekleri...Hoş olmasada gerçek bunlar...
Bugün motorlu araçlar kullananlar arasında en çılgın zübbe tipler kimlerdir diye sorsanız halkın yüzde 90 nı motosikletliler der. Bu doğrudur yanlıştır ayrı bir konu ama insanların bizlere yönelik algısı bu şekilde..Poliste insan..
Gönül isterki çocuklar ne için buradasınız neden toplandınız diye kibarca sorsun ama bu beklentiyi de şu zamanda gerçekci bulmuyorum malesef...
Toplumsal bu yargı ve genellemeler her ne kadar yanlış olsada bunları hepimiz yapıyor ve yaşıyoruz...
Bazımız polislere yapıyor, polisler bize yapıyor, halk bize yapıyor...Ama bu genellemeler mutlaka yapılıyor...
Son olarak Einstein diyor ki " Bu dahil, tüm genellemeler yanlıştır"
-
20 Mayıs 2007, 06:41
Muxa adlı üyeden alıntı
Yazılanların hepsini okudum.. Empatik becerilerimiz bu olayda gerçekten düşük ve olaya fazlasıyla mantıksal açıdan yaklaşıyoruz..Bilmiyormusunuz bu ülkede mantık iptal!
Toplumsal bazı etiketlemeler sözkonusu burada. Ve bizler bu etiketlerle yaşamak durumundayız...
Motorcular içinde zübbedir,zengindir, hovardadır, çılgındır, gezer, tozar, kurallara fazla uymaz, vs vs... uzayıp giden etiketler var bu toplumda...
Bir polisin üstü açık, 5 gencin bulunduğu spor arabayı durdurup hesap sorması farklıdır bir limuzini durdurup hesap sorması çok daha farklıdır...Tavır ister istemez farkeder...
Bizim gibi doğuya atananlar bilir. Tipimize göre bile farklı muamelelere tabi tutuluyoruz..Adam otobuste kimlikleeeeer diye bagırıyor bize gelince hocam kimliğinize bakabilirmiyim diyor..Hatta ve hatta plaka dahi fark ediyor...
Bugün motorlu araçlar kullananlar arasında en çılgın zübbe tipler kimlerdir diye sorsanız halkın yüzde 90 nı motosikletliler der. Bu doğrudur yanlıştır ayrı bir konu ama insanların bizlere yönelik algısı bu şekilde..Poliste insan..
Gönül isterki çocuklar ne için buradasınız neden toplandınız diye kibarca sorsun ama bu beklentiyi de şu zamanda gerçekci bulmuyorum malesef...
Toplumsal bu yargı ve genellemeler her ne kadar yanlış olsada bunları hepimiz yapıyor ve yaşıyoruz...
Bazımız polislere yapıyor, polisler bize yapıyor, halk bize yapıyor...Ama bu genellemeler mutlaka yapılıyor...
yaw maaşşllah sende açılan tüm toic leri baştan sona kadar okuyosun ii sabır var sende yaw
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
-
20 Mayıs 2007, 06:43
O bişeymi motosiklet modelleri bölümünün 125 cc dekilerin nerdeyse tamamını okudum
-
20 Mayıs 2007, 16:05
Muxa adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim.
Aramızda böyle duyarlı ve güzel yorum yapan insanların olduğunu bilmek sevindirici.
-
20 Mayıs 2007, 21:46
Volkan'cığım tek kelimeyle .................................................. .....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
29 Temmuz 2007, 16:42
Kim hortlattı yauff burayııı azkalsın baştan sona okuyacaktım allahtan hatırladım haa...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
her ne kadar hortlamışta olsa bende bi yorum yazayım. Bir gün trafikte motosiklet sayısı otomobili geçerse, bir çok uzak doğu ülkesinde olduğu gibi, işte o zaman trafikte biraz daha rahatlarız ve şimdi 4 tekerlere sağlanan öncelikler artık bizlere sağlanmaya başlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)