Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

MT Üyelerinin Karşılaştığı Üzücü Durum!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca gördüğüm kadarıyla size herhangi bir hakaret vs. edilmemiş ve polisler de motosikletli polisler. Bu tür durumda "buyrun sohbetimize sizde katılın yorulmuşsunuzdur işiniz de zor" gibi bir yaklaşım sergileyerek yumuşakça davranılmalıdır. İnatlaşmanın da manası yok.
    Polislerimize daha yumuşak, daha sevecen ve daha anlayışlı (itişip kakışmaya inatlaşmaya girmeden) davranış sergileyeceğiz. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır unutmayınız.
    biz de zaten kesinlikle inatlaşmadık. bütün gecemizi berbat etmelerine izin veremezdik. bizim sadece o polisin tavrına lafımız. yoksa ben de öğretmenlik okuyan ama içinde polislik hevesi olan birisi olarak bütün polislere karşı olumlu düşünürüm. ama dünkü polis bey ve beylerin davranışı
    kolay kolay kimseyle itişip kakışmam daha doğrusu inatlaşmam ama sırf yılan deliğinden çıkacak diye de kimseye canım cicim davranamam. ayrıca böyle düşünmeme rağmen polis beylere karşı gayet kibar davrandık. ve yine sizin dediğiniz gibi tatlı dille misafirlerimizin kütahyadan yoldan geldiklerini ve hep beraber merkezden uzaklaşıp konser alanına gideceğimizi açıkladık. eskişehir mt olarak kendi adıma ve arkadaşlarım adına diyebilirim ki nerede nasıl davranamamız gerektiğini iyi biliriz çok şükür. serseri değiliz. hiç bir zaman da olmayacağız


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Polisi tanıyorsan polis iyidir.Aranızdan biri o polisi tanıyor olacaktı bak ne oluyordu.Hemen enseye tokat ...e parmak vaziyetlerine girip gelin bakim sireni de açarım ben şimdi havamız olur diye naanii naanii gezerdiniz.Adamlar suçluyla boş beleş gereksiz adamlarla haşır neşir ola ola tavır takınma problemi yaşıyorlar.Eğitim şart mıdır nedir..

    Ben polis gördümmü;
    Göz temasından kaçınır,düz ileri bakarım
    Bana doğru geldiğinden eminsem hemen paniklemeye başlarım, ama çaktırmam
    Amacının ne olduğunu anlamaya çalışırım.
    Çok kibar ve açıklayıcı konuşurum.
    Eğer kaba saba davranıyorsa yanlışın var abicim şöle böle aslında derim
    Geneldede iyi sonuç verir.
    Ama ne olursa olsun sevmedim sevemedim sevemiyecem polisi.Nerde görsem içim soğur tüylerim tiken tiken olur.Çünkü genel bir polis tavrı vardır.Genel bir gidişatları.Yeterki tanıdığın olsun.Ooo kral gibi rahat olursun..

  3. #63
    KAYA018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2007
    Motosikleti
    MONDİAL 125 MH DRİFT BEYAZ ANKA KUŞU
    Valla Dostum Plakasini Alsaydin Sikayet Et Mutleke Hakkini Ara Ne Bu Polis Neden Var Bizim Can Ve Mal Guzenligimizi Korsun Diye Durupta Suclu Gibi Bize Davransin Diye Degil
    Ankara Polisi Bu Konuda Bilincli Iki Kere Cevirmeye Girdim Aynen Soyle Konustular Bakin
    Iyi Gunler Bey Efendi Sizden Sadece Ehliyetinizi Rica Ediyorum
    Verdim Kontrolden Sonra Tesekkur Ederim Iyi Yolculuklar
    Valla Bu Kentten Kentte Degisiyor Galiba Sizin Ordakilar Kovboymu Merak Ettim

  4. #64
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Kış kıışşş dağılın bakiiiiiiim!!!
    Ülkemizde ne yazık ki 70 milyon potansiyel suçlu vardır.

    Şu vilayetten olanların cinsel tercihi şöyledir.
    Bu vilayet gavur vilayettir.
    Buradan adam çıkmaz.
    Gecenin şu saatinde gezen kadın şöyledir.
    Öğrenciler en tehlikeli potansiyele sahiptir.
    vs vs vs gibi söylemleri ön yargıları olan bir insan topluluğuyuz.
    Varlığımızın temeli düşmanlarımızın olmasıdır,kimliğimiz değil.
    Polisin gözünde potansiyel suçlu olan bu millet,aynen çobanın her koyunu muhtemel sürüden ayrılan olarak görmesi gibidir.
    Arada ayaklanıp yahu ben koyun değilim diyenlereyse milletçe hep beraber sus konuşma çoban duymasın diye telkinde bulunuruz.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  5. #65
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    Bir arkadaş biz her toplantımızda izinmi alacağız demiş
    Tabiiki alacaksın kardeşim. Allah Allaah böyle bir soru veya öneri bile saçma. Ülkede kanun var nizam var.
    O zaman al birtane planör kafana göre uç istediğin yerde. Ondan sonra askeri bir helikopter uçak gelsin seni vursun. Vay efendim ben istediğim gibi uçamayacakmıyım, siz bana hizmet için varsınız de.. Diyebilir misin ? Veya git bir ormanın ortasına orada ateş yak 55 kişi. Ondan sonra orman ekipleri gelsin polis seni tevkif etsin. Vay efendim siz bana hizmet için varsınız hepinizi mahkemeye veririm de Böyle komik şey olur mu ?

    Bir iş yapıyorsan bunu usül ve erkânına göre yapacaksın. Eğer yapmazsan burada meydana gelen hadise yaşanır tabii. Gayet doğal.

    Bir diğer kimse polisle iyi geçinmek zorunda değilim demiş. Geçinme o zaman. Zaten bu sözün bile polisin sana karşı önyargılı olması için başlıbaşına neden.
    Kardeşim bu konunun denetimi polise verilmiş. İstesen de istemesen de memurlarla iyi geçinmek zorundasın. Bunun adı ne yalakalık, ne rüşvet ne de başka birşey. Aklın gereği bu.
    Ben gerekli açıklamayı yukarıda verdim. Siz ister uygularsınız ister uygulamazsınız sizin bileceğiniz iş tabii.
    Ayrıca siyahlimuzin kardeşim; ben kimselere serseri demedim. Lütfen yorumu da daha dikkatli okuyunuz. Burada sizin eksik yaptığınız şeyi hatırlattım.
    Böyle bir organizasyon düzenliyorsunuz ama idari amirlerden izin almıyor ve şifahen de olsa emniyet birimlerine haber vermiyorsunuz.
    Siz nereden bilebilirsiniz ki vatandaşın telefon edip, buraya serseriler geldi bizi rahatsız ediyorlar demediklerini ? Der der, dilin kemiği yok ya ?

    Yöntemi söyledim tekrar söylüyorum.
    Böyle bir organizasyon düzenlediğinizde; gidersiniz bölge trafik amirliğine biz yaklaşık şu kadarlık bir grupla şu şu şu bölgelerden geçeceğiz. Bize gerekli şartları sağlarsanız memnun oluruz diye bilgilendireceksiniz. Bunu yapmak mecburiyetindesiniz. Aksi takdirde 25-30 (veya kaçsa) motor görüldüğünde durdurulur ve bu kişilere polis rahatlıkla (sorgusuz ve sualsiz) müdahale edebilir. Hiçbirşey de yapamazsınız. Üstelik adam gelir 45'inize birden trafik cezasını keser ve yine hiçbirşey yapamazsınız. Trafiğin akışını engelliyor der. Gürültüyü engelleme selahiyyeti vardır. Oradan alır motorunu kilitler trafikten men eder. Buyrun gidin bakalım şikayet edin. Polis sizi şüpheli olarak adledip 24 saat nezarethanede de tutabilir. Ve bunun için de bir gerekçe açıklamak zorunda deği, "bu kişilerin şüpheli hareketleri ve kalabalık oluşlarından dolayı gözaltına alınmışlardır" der ve kanunen hiçbirşey yapamazsınız. Bunu size bir hukukçu olarak söylüyorum. Ama siz yok bana kimse birşey yapamaz diyorsanız, hay hay. O zaman kolay gelsin derim
    Buraya kadar anlattığım kısım, polisle iyi geçinmek için olan başlıca sebeplerimiz...

    Bir vatandaş polis bize hizmet için var demiş. Evet doğrudur hizmet için var. O hizmeti de kanundan aldığı güç ve yönetmelikler ile uyguluyor. Senin keyfe keder davranışlarının engellenmesi hizmet ihlali değildir ? Ve memurların sana hizmet edeceği kadar senin dışındaki hane halkına da hizmet için var.

    Ben de bir motosiklet kullanıcısıyım ve 18 senedir motor kullanıyorum bugüne kadar bu tür bir problemle hemen hemen hiç karşılaşmadım. Çünkü işleri usülüne göre yapar kanunlar çerçevesinde davranır ve gerekli yerleri bilgilendirirseniz hiçbir sorun olmadan rahatlıkla organizasyonlarınızı düzenlersiniz ve hatta polisimiz size yardımcı bile olur. Ama siz; biz kimseyi sallamayız, basar gideriz kimse bize karışamaz diyorsanız, bu türden problemleri hayatınız boyunca yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.
    Dost acı söyler

    Saygı ve sevgilerimle.

  6. #66
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yapılan gercekten çok yanlış bişey..dün size olan yarın bize olabilir.kardeslerim bizim hakkımızı arayabilecemiz bir yer yokmu???varsa birlikte birseyler yapalım.hakkımızı koruyalım.....

  7. #67

    Üyelik
    27 Aralık 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    honda cbr 125
    canim kardesim benim.. sinirlerini bozma sen..
    en guzeli boyle bir durumda polisin sicil numarasini al.. ona gore de ilgili yerlere (il eminyet mud. , emniyet gen. mud.) bir dilekce yaz.. kulagini cekerlerse akillanir biraz..





    Shakulin

  8. #68
    Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2007
    Şehir
    Adana
    15 otomobil ard arda giderken izin mi alıyor da motosiklet kullanıcılarının alması gerekiyor? Bunda bir terslik var sanki?

    Motosiklet olunca miting mi oluyor?

  9. #69

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Lüleburgaz
    Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Toplu olarak neden şikayette bulunmadınız Sessiz kalmamalıydınız.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

  10. #70
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Hele düğünler de,asker uğurlamalarında araçlardan sarkanlar,havalı kornalarıyla kafa şişirenler,trafikte ki diğer araçlarında güvenliğini tehlikeye atarak 4 lü flaşörleriyle seyahat edenler dururken,temiz yüzlü insanların sindirilmeye çalışılması talihsizlik olmuş.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  11. #71
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaş biz her toplantımızda izinmi alacağız demiş
    Tabiiki alacaksın kardeşim. Allah Allaah böyle bir soru veya öneri bile saçma. Ülkede kanun var nizam var.
    O zaman al birtane planör kafana göre uç istediğin yerde. Ondan sonra askeri bir helikopter uçak gelsin seni vursun. Vay efendim ben istediğim gibi uçamayacakmıyım, siz bana hizmet için varsınız de.. Diyebilir misin ? Veya git bir ormanın ortasına orada ateş yak 55 kişi. Ondan sonra orman ekipleri gelsin polis seni tevkif etsin. Vay efendim siz bana hizmet için varsınız hepinizi mahkemeye veririm de Böyle komik şey olur mu ?

    Saygı ve sevgilerimle.
    arkadaşım, olayı saçmalama boyutlarına çıkarmayalım ve gereksiz yere büyütmeyelim.benim dediğim ile senin dediğin bir mi, okusana iyice yazdıklarımı.
    ve evet izin almak zorundaysam eğer o zaman bu ülkenin adının Türkiye olmaması ve stalinizm ile yönetiliyor olması gerek.
    kanun ve nizam bana keyfince hesap sormak için yok, ki eğer demokratik ve özgür bir ülkede yaşadığımızı düşünüyorsak...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  12. #72

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Lüleburgaz
    Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Motosikletler ile toplanan insanlar sonuçta illegal bir eylem yapmak için bir araya gelmiyor.Ayrıca biz motosiklet alırken'de, binerken'de vergimizi ödüyorsak neden kullanma hakkımızı elimizden alsınlar ve hangi hakla alıyorlar.Ne yapacağız uzayamı çıkalım motosiklete binmek için.Evraklarım tamsa, kaskım kafamdaysa ve ehliyetimde cebimdeyse ben motosiklete binerim,bana engel olacak kişi kim olursa olsun yasal hakkımı ararım...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

  13. #73
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım, olayı saçmalama boyutlarına çıkarmayalım ve gereksiz yere büyütmeyelim.benim dediğim ile senin dediğin bir mi, okusana iyice yazdıklarımı.
    ve evet izin almak zorundaysam eğer o zaman bu ülkenin adının Türkiye olmaması ve stalinizm ile yönetiliyor olması gerek.
    kanun ve nizam bana keyfince hesap sormak için yok, ki eğer demokratik ve özgür bir ülkede yaşadığımızı düşünüyorsak...
    Benim yazdığım kanun ve hukuk çerçevesinde öneriler
    sen gene bildiğin gibi davran.
    Yazdıklarıma saçma diyorsan seni daha pek çok nezarethanelerde göreceğiz demektir. Demokratik ülkede yaşamak kafana istediğin zaman kuralları ihlal edeceğin anlamına gelmiyor

  14. #74
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim yazdığım kanun ve hukuk çerçevesinde öneriler
    sen gene bildiğin gibi davran.
    Yazdıklarıma saçma diyorsan seni daha pek çok nezarethanelerde göreceğiz demektir. Demokratik ülkede yaşamak kafana istediğin zaman kuralları ihlal edeceğin anlamına gelmiyor
    beni ne kadar nezarethanede gördün ki bundan sonra da görücez diyorsun.
    sen heralde oralarda çok bulundun ki birine benzetmişsin beni.
    ayrıca yazılarının en başından beri bir kanun kanun diye tuturmuşsun.
    burada kimse kafasına esti diye kanunları çiğnemiyor, bunu da nereden çıkarıyorsun zaten anlamış değilim.yeni hukuk öğrencisi gibi konuşuyorsun.
    kaldıki senin söylediklerin öneri değil, tam anlamıyla zorlama, bu budur uyacaksınız a getiriyorsun lafı.
    ve evet kafama estiği gibi davrandım, davranıyorum ve davranıcam.33 yıldır da karakolun kapısından içeri girmedim, bundan sonra da gireceğimi hiiiç sanmıyorum....

    küçük bir not:
    -13 mayıs yuvacık gezisinde nerdeyse 30 motor ve 50 küsür kişiydik.o gezi için kimlerden izin alınmıştı, hatırlayamadım da, hatırlayanınız var mı?
    -yada herkesin okuduğu diğer gezilerde de ortalama katılım 20-25 veya daha üstü civarında.o geziler için kimlerden izin alınmalıydı ve alındı?
    -yada beers buluşmalarımız yaklaşık 60 ila 80 kişi arasında oluyor.nedense ben o buluşmalarda çevik kuvvetten kimse görmedim etrafta.izin mi alınmıştı acaba?
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  15. #75
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni ne kadar nezarethanede gördün ki bundan sonra da görücez diyorsun.
    sen heralde oralarda çok bulundun ki birine benzetmişsin beni.
    ayrıca yazılarının en başından beri bir kanun kanun diye tuturmuşsun.
    burada kimse kafasına esti diye kanunları çiğnemiyor, bunu da nereden çıkarıyorsun zaten anlamış değilim.yeni hukuk öğrencisi gibi konuşuyorsun.
    kaldıki senin söylediklerin öneri değil, tam anlamıyla zorlama, bu budur uyacaksınız a getiriyorsun lafı.
    ve evet kafama estiği gibi davrandım, davranıyorum ve davranıcam.33 yıldır da karakolun kapısından içeri girmedim, bundan sonra da gireceğimi hiiiç sanmıyorum....

    küçük bir not:
    -13 mayıs yuvacık gezisinde nerdeyse 30 motor ve 50 küsür kişiydik.o gezi için kimlerden izin alınmıştı, hatırlayamadım da, hatırlayanınız var mı?
    -yada herkesin okuduğu diğer gezilerde de ortalama katılım 20-25 veya daha üstü civarında.o geziler için kimlerden izin alınmalıydı ve alındı?
    -yada beers buluşmalarımız yaklaşık 60 ila 80 kişi arasında oluyor.nedense ben o buluşmalarda çevik kuvvetten kimse görmedim etrafta.izin mi alınmıştı acaba?

    yarın buraya gelip abiler yardım edin dersen çok güleriz ama.
    oralarda çok bulundun galiba demişsin. evet oralarda senin gibi heyecanlı gençleri çok çıkardık biz bundan emin ol. :D
    neyse seninle tartışmaya gerek yok yolun yolcusu olduğunu söylemişsin zaten. sen ister dinleeee ister dinleme. kendi kafana göre takıl... sen kafama estiği gibi davrandım bundan sonra da davranıcam kimse birşey yapmaz diyorsan benim sana tek önerim çok dikkatli ol olur. kanun ve nizamı da bu sözleri sarf eden bir arkadaşla tartışmam zaten. ben sana yol gösteriririm ister uygularsın ister uygulamazsın. senin bileceğin iş kardeş
    Kolay gelsin..

  16. #76
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    bunları size söyleyen motosikletli polislerdi değil mi?
    belki de aranızda olmak istiyordur ama olamadıklarından mıdır nedir?
    mesleğine ayıp etmiş olmanın utancından mıdır yoksa?
    iş olarak değil de, zevk için motosiklet kullanmak istemesinden midir acep?

    belki de çocukluğuna inmek lazım gelir
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  17. #77
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı xnode adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    yarın buraya gelip abiler yardım edin dersen çok güleriz ama.
    oralarda çok bulundun galiba demişsin. evet oralarda senin gibi heyecanlı gençleri çok çıkardık biz bundan emin ol. :D
    neyse seninle tartışmaya gerek yok yolun yolcusu olduğunu söylemişsin zaten. sen ister dinleeee ister dinleme. kendi kafana göre takıl... sen kafama estiği gibi davrandım bundan sonra da davranıcam kimse birşey yapmaz diyorsan benim sana tek önerim çok dikkatli ol olur. kanun ve nizamı da bu sözleri sarf eden bir arkadaşla tartışmam zaten. ben sana yol gösteriririm ister uygularsın ister uygulamazsın. senin bileceğin iş kardeş
    Kolay gelsin..
    kesinlikle benle tartışma zaten
    yukarıda sarfettiğin cümleleri ise çokbilmişliğine veriyorum ama tanımadığın biri hakkında bu derece emin konuşmaman gerektiğini malesef bilmiyorsun
    beni tanı, tanıma zaten umrumda değil
    sana ve başkasına bir şey ispatlama ihtiyacım da yok
    sözlerimi ben de sana bir öneride bulunarak bitiriyorum.sonra beni tümüyle beyninden silersen sevinirim
    beni ve buradaki herkesi potansiyel acemi suçlu olarak tanımlamaya çalışmaktan vazgeç çünkü haddin olmayan ithamlarda bulunmaya başladın
    kolaysa başına gelsin...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  18. #78
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    suç hukuk beers kanun....

    hani ya motosiklet?????

    kardeşler, geneli kişiye çevirmenin gereği yok, bir sellektör çakın da sohbete devam edin.... neyse ben sörfleyim biraz, olaki şahit mahit yazarlar
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  19. #79
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suç hukuk beers kanun....

    hani ya motosiklet?????

    kardeşler, geneli kişiye çevirmenin gereği yok, bir sellektör çakın da sohbete devam edin.... neyse ben sörfleyim biraz, olaki şahit mahit yazarlar
    baştan oku, gidişatı hemen çözersin zaten
    beers-suç-hukuk üçlemesinin sırrı ortaya çıkar
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  20. #80
    ENENDURO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Temmuz 2006
    Konu nerden nereye gelmiş ...Ülkemizde görev yapan her kuruma ihtiyacımız var,olmazsa olmazlar...Suçu işleyen,maksadını aşan yada şu veya bu nedenle haraketini beğenmediğimiz kişi memurdur...ESKİŞEHİR POLİSİ SAYGISIZLIK yapmamıştır,sadece bir tek memur burda bahsi geçebilir...Genellemeler hata getirir...Fuhuşa karışmış bir motosiklet sahibiyle ne alakamız olabilir,onunla anıldığımızı düşünün bir kez ! Sicil almak,şikayet etmek elbette hak aramak anayasal hakkımız. Ancak bu hak bir tehdit unsuru olamaz. Alırım sicilini yok ! Ayrıca,Devlet Memurları Kanununun 25. Maddesi,hakkında suç isnat edilen memurun eğer iftiraya uğradıığı hükmüne varılırsa,isnatta bulunan kişi hakkında illerde Vali,ilçelerde Kaynakam, Kamu Davası açtırır demektedir...Yasa açıktır...


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)