Helal olsun çocuğa büyük fedakarlık yapmış.Gerçekten çok kötü bir durum 180km/h ve fren miren yok
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
eğer gerçek bir hikaye ise bence gülünecek bir yanı yok,
benim tüylerim diken diken oldu şahsen...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Adaşım senin espri anlayışın mükkemmelmiş.O zaman sen kaza yapıp ağzı gözü dağıtsan gülmekten ölürsün be abi dert tasa yok ne iyi valla.Tak tak tak(tahtaya)
Çocuk mopetçi olsaydı yatıp ayağını arka tekere sürterek durdururdu motoru.Gerçek değil tabiki arkadaşlar gerçek olsa aralarında geçen diyalogu kim nerden bilsin.Motosikletle tehlike arasında ilişkiyi aşkla harmanlayan gazlı bir öykü..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yazılarında hakaret çok fazla eğitimden bahseden sen aynı hayv.lığı yapan sen o zaman sende çelişkilerdesin arkadaş sat motorunu bence ve bu alemden uzak dur.
harbıden yaa cık cık belkı o an kask yoktu ve arkasına kız arkını aldı ve kaskını verdı bende olsam aynı seyı yaparım ve bazen yapıyorumda!! 2. kaskım yanımda oluyor arkamdakıne verıyorum ne varkı bunda yanı ala ala gecın sız bu ayakları arklar gecın.
SUSPECT senınde dedıgın hıc hoş degıl bak daha yenı yasanan bı olay bence cok cahılce bı yazı yazmısın.ya akrabaları o yazını okusa?
bende bu hikayeyi ilk okuduğumda çok etkilenmiştim...yalnız anlamadığım bişey var...motorda fren ön ve arka olarak 2 tane nasıl oluyoda frenler boşalıyo...ciddi ciddi kafama takıldı bu konu biri aydınlatırsa sevinirim...
bu arada konunun hitliğine bakarmısınız...
Konuyu Toplam 19 üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Bilooo, starsailor, desperadost, taner_k, Shamyl, MrSandman, donniedarko, koyulacivert, brody, GeCe__, Pınarr, cengizim, latifpolat, Kaiser, burakxxxxx, deamon, derwish
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bu hikaye şehir efsanesi gibi bir geyik bence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
düşük vitese geçip motoru yavaşlatmayı akıl edememiş arkadaş bu efsane gerçeten bende inanmıyorum bu saçmalığa... yinede konunun başında geçen ( ki esas tartışma konusu) yazıya katılıyorum
herkese iyi sürüşler...
Dorado V5
bence hikaye tamamen uydurma yok fren patlamış yok son kez sarılmış yahu o kadar vaktin vardıniye kurtulmanın yolunu bulupta ömür boyu mutlu olmadınız?
GeCe ..............
efsane dediğiniz yaşanmış olaylardan çıkmadır veya böyle bir ihtimal vardır' ihtimali düşünmesi bile kötü! olmaz olmaz demeyin kask'sız 'korumasız 'ehliyetsiz 'gezmeyin' anaları babaları üzmeyin .....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
arkadaşlar artık polislere jawa veriliyo dün bi kaç tane gördüm scooterden sonra jawa..way be devlet en sonunda ekonomi yapıyo ne dersiniz GS 1200 CC ve HONDA v-strow dan sonra
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var. Böyle hiç bir faydan olmaz. Konuyu içeren güzel bir makale yayınlasaydın, daha faydalı olurdu.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)