motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet
Reklamlar
-
motoru sat diyen arkadaslara gülüyorum.şimdi bunlar aklı sıra motosikletci ruhuyla haraket edip diğeri bendendir hatası olabilir ama motorcudur düz mantığıyla haraket edip kimi savunduklarını sanıyorlar.ben bundan şunu çıkarıyorum bu motoru sat diyenler varya bence arkadasın yazdıklarını üstlerine alındılar çünkü muhtemelen bunlarda arkadaşın dediği tipten insanlar.saldırsınlar bakalım oraya buraya.asıl motosiklet mantıgı ve ruhunu anlayamamış olanlar bunlar.bu tipler hangi araca binerse binsinler durum aynıdır degişmezler.konuyu yazan arkadasa katılmıyorum ancak,hayvan demiş ,ya kardeşim hayvanlara ayıp olmuyormu sen şimdiye kadar insan haricinde diğerine saygısızlık yapan hayvanlar aleminde bir canlı duydun mu.bu tiplere ben ne diyeceğimi biliyorum ama burası yeri degil.sonuç ağzına sağlık.
Reklamlar
-
biz onlara motorcu demiyoruz ama onların sayesinde biz de aynı kefeye düştüğümüz için hep beraber SERSERİ MOTRCULAR adıyla anılıyoruz maalesef
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
abi haklısın burada da 100cc lik motor almış cocuklar durmadan ön kaldırıyor.
-
daha doğrusu evrim geirmemiş dese idi daha doğru olurdu zannımca
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
tamam ama çok fazla hakaret içeriyor bu yazı. bunları bizde biliyoruz. amacımız ise bu insanları dışlamak değil, bilinçlendirip kazanmaya çalışmak. sorun belli, üslup yanlış bence... ama konu olarak haklısın.....
1.si bu insanlar bilinçlenecek türden değil,adamın cebinde 5 parası bile yok ehliyeti yok kask desen,o ne ki diyecek türden hayv.lar bunlar.kibarlık yapmaya lüzum yok.
[QUOTE=ümmet perkitan;674319]bence sen o motoru sat kurtul.kafanda motor olayını bitirmişsin yazdıklarından o anlaşılıyor.QUOTE]
2.si adam motorculardan bahsetmiyor ki,motorcu diye onlara bakıp bizim adımızı lekeyelen trafik canavarlarından bahsediyor,arkadasımız motosiklet sevdalısı ama bunların yuzunden meydana gelen olumsuzluklardan bahsediyor ve bence yerden göğe haklı
donniedarko adlı üyeden alıntı
bence de sat kurtul en iyisi eleştiri ve hakareti birbirine karıştırmamak lazım
güzel kardeşim arkadaşın bahsettiği kişilerin motorcu olmadıklarını,trafik canavarı olduklarını hepimiz biliyoruz sanırım,onlara hayvan dersek hayvanlara hakaret etmiş oluruz bence,bu türden motorcuların plakalarını siteye yazınız lütfen
Syriana adlı üyeden alıntı
arkadaşım hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz ve hepimiz bu insanlarla karşılaşıyoruz...ama senin uslübun çok yanlış...ben senin dediğin tarz arkadaşlarla karşılaştığımda hemen yol verir geçmesini sağlarım beni rahatsız etmemesi için...bir insan 7'sinde neyse 70'inde de o olurmuş...insanları değiştiremezsiniz...o yüzden ya olduğu gibi kabul ediceksin yada satıcaksın motorunu kafan rahata erecek karar senin...ama yaşadığın şeyi genele yayıp böyle bi başlık açman talihsizce...
syriana bi de sana cevap vereyim başlamışken,neden kabul etmek zorundayız ki o trafik canavarlarını??çok merak ediyorum ya bu nasıl bir mantktır arkadaşlar burası hukuk devleti,kurallara uymayan adamları neden kabul ediyormuşuz ya??ehliyetsiz kasksız önlemini almadan motora binen hele de kendisini bi b.k sanıp da trafiği tehlikeye düşüren "motorcu" tabir edilen serserileri neden aramıza alıyormuşuz???
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bak kardeşim..öncelikle hakaret boyutlarını aştıını farkında ol..ben kuryeyim.o dediklerini fazlasıyla bende yapıyorum.eger yapmazsam çalıştırmıyorlar.allaha şükür ne kaza yaptım nede yaptırdım.eger ki duran trafikte bizde arabanın arkasında durup o trafiği çekeceksek niye motor kullanıyoruz...bak sen sen ol bir motorcuya bu kadar hakaret dolu söz yapma işin doğrusunu bilmeden.sanki kuryeler pizzacılar keyfinden mi böle motor kullanıyor.biz on dakika değil bir saat değil bir gün değil tam 365 gün motor üzerindeyiz..keyfe binsek olur ama bu işler keyif işi değil.bence sen sat o motoruda...motorcuya yakışmaz kardeşlerine hakaret etmek.....
kardeşim o dediklerini sen de yapıyorsan sen motorcu değilsin.seni gören şöför ne diyor biliyormusun,arkandn neler sayıyor farkındamısın.şöförlerin birçoğunun yüreği agzına geliyor motosikletçilere dokunup da kazaya sebep olacaklar diye.hiç mi akıl mantık yok sizde.başka insanların hayatını tehlikeye sokarak kazanılan paranın sana helal oldugunu mu zannediyorsun.tekteker ramço sana sesleniyorum.bizim adımızı lekeyenler sizlersiniz üzgünüz motosiklet.net üyeleri olarak,siz bizim kardeşimiz değilsiniz??trafik canavarlıgı yapıyorsanız malesef değilsiniz
paylasimciturk adlı üyeden alıntı
sen bize hayvan diyorsan ne diyebilirim sat o motoru ya senden motorcu olmaz alla alla ya sinirlendiriyonuz adamı.tmm ben kask takıyom mont giyiyom ama tabiki trafikte seri olacaz hayvanmıyız biz çok hakaret içeriyor bence.
ya arkadas var ya sana sadece gülüyorum adam,caddeye ters şeritten giriyor diyor ya,sen caddeye giriyormusun tersten,ters yolda 80 km.hız yapana ne denir sana soruyorum ??ne denir?özelime yaz cevabını ayıp oluyomuş baksana öyle yazmışsın
eeeeee sen taşıyomusun bunu peki ya arkadaşlar saçmalamayın kendi kaskımızı zor taşıyoz 2 kask taşıycakmışız ya bırakın ya
peki arkadasım arkana bindirdiğin artçı,senin hatandan kaynaklanan bir kazada hayatını kaybederse,1.derece cinayetten suçlu olarak yargılanacağını biliyormusun???
Gnusher adlı üyeden alıntı
.Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar..Renkleride kırmızı zaten KAN kırmızısı.Damarlarıma adrenalin pompalanıyor görünce.Zamanla geçermi acaba?
r.
yerlere yattım ya :DD
Shadow.Man adlı üyeden alıntı
Yaw, her iki frende mi bozulmuş??? Ayrıca, kask beni sıktı deyince kız kaskı çıkartıp hemen kendi kafasına niye takmış, ayrıca 180 ile gitsem ve biri benim kaskımı çıkartmaya çalışsa o sırada zaten kaza olur. Bu hikaye çok yaş söyleyeyim...
shadow süpersin bencede arkadaslar bu hikaye yaş,ilk okuyudugumda üzüldüm ama harbiden de olmaz o kadar yani
BBRR adlı üyeden alıntı
doğru o gostrider videolarını tanzanyada çekiyolar dimi
ben doğruları yazıyorum ve söylüyorum ama siz söyliyemiyosunuz kasksız hiç binmedim demek külliyen yalandır..varmı başka kasksız hiç binmeyen soruyorum ..de
arkadasım ben el kaldırıyorum hiç kasksız binmedim,montsuz bir kez bindim onda da kaza yaptım,ama kasksız binmedim ve binmem de,adımımı atmam motosiklete kasksız.seni bilmiyorum bu şekilde bir çok motorcu var,ve onlar GERÇEK motorcu
tubis adlı üyeden alıntı
Sen beyler demişsin ama yine de yazacağım
Hiç kasksız binmedim, kaldırıma çıkmadım, kırmızıda geçmedim..
Çünkü ben bol paralı ve canını sokakta bulmuş birisi değilim.. Kırmızı da geçerken, diğer şeritten gelen birisi ezip öldüğümde, diğer tarafta tebrik etmeyecekler beni.. Yada kaldırıma çıktığımda gören polis ceza yazdığında al dostum zaten bende para bol nereye saçsam diye düşünüyorum da demeyeceğim....
Yurt dışından örnek vermeye gerek yok, önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin...
Sen bana şimdi A2 siz motora binenleride savunacaksın o zaman..
Neden geçenlerde bir valiyi tenkit ettin abiciğim, kapalı alanda dahi kask takılması gerektiği konusunda bas bas bağırmadın mı????
alkış tubiş alkış ya tebrik ediyorum seni
-
Burada açılan başlığa itiraz edenlere sunu sormak istiyorum
Adam almış silahı koymuş beline,yolda yürüyorsun eşinle veya sevdiğin birisi ile,kaza ile veya tesadüfen adamın yüzüne bakıyorsun....ne bakıyonnnn lan ha.....diyo kavga başlıyor, çekiyor silahını sonuç 1 ölü bir yaralı,alda eğit sen bu hayvanı şimdi
Trafikte olanda aynısı,adam ne kullanırsa kullansın,benim hayatıma ve can güvenliğime kast ediyorsa onun kapkaççı danda,hırsızdanda,katilden de farkı yoktur...
Arkadaş kuryeyim bu şekilde kullanmaz isem aç kalırım diyor,benim ve diğer insanların hayatına kast edeceksen açkal, işsiz kal ,bana ne, bu şekilde tehlikeli araç kullanma hakkını nasıl mazeret olarak gösterebilirsin.
Eğitim diyoruz,nasıl eğiteceğiz ve ya eğitileceğiz...bakın açılan topic ve başlıklara,
Kanunsuzluk,kuralsızlık,başkalarının hak ve hukuku na saygısızlık kural olmuş,uyarmak veya bu durumdan rahatsızlığını anlatmak isteyenlerin açtığı topic lere tepki mesajları yağıyor çok ilginç bir durum
Önce saygı duyacaksın,saygıyı hak edeceksin,bu her yerde geçerlidir.
Daha önce açılmış okadar çok topic var kazalar ile ilgili,arayın bulun...Taxi,minibüs,kamyon vs,vs sıkıştırmış arkadaş düşmüş maddi ve yaralanmalı veya ölümlü kaza geçirmiş yazılanlara bakın Öküz de denmiş,hayvanda,ayıda eee bunu o sürücülere söylediğimizde ağır itham veya hakaret olmuyor bu ve benzeri hata ve hareketleri yapan motosiklet sürücüsü olunca ve bundan rahatsızlık duyan biri topic ve başlık açınca bu sitem ve tepki niye,
hani eğitim şarttı,amacımız buydu,bunun için buradaydık,birşeyleri anlamak için illaki bizim veya,arkadaşımızın veya bir yakınımızın mı başına bir şey gelmesi gerek?
Biz ne zaman adam oluruz ?
Bence çoooook uuuuzzzzzzuuuuun zaman gerek.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
-
.arattır bakalım motor polis kovalamacası diye youtubede türkiye hiç çıkmıcak ama ingilizce yaz bakalım nasıl sürüyle çıkıyo boş yere kendimizi kandırmayalım.
güzel kardeşler,yurtdısın b. püsür örnekler verenler,burası türkiye,yurtdısında trafik işaretleri 4-4 lük adamlar trafikte yaşanan acı tecrübeleerden ders çıkartıyorlar,trafik bu şekilde yoğun değil,metrekareye bilmemkaç kişi düşmüyor orada buradaki gibi,oralarda burdaki apaçilerden yok.adam tekteker yapsa bile,polise hareket çekip kaçsa bile trafiği ve kendisini tehlikeye atmadan yapacağını biliyor.ghostrider ı örnek veriyorsanız gülerim size,çünkü o adamın sonu belli ,tartışmaya bile gerek yok
Topiği Açan Arkadaşı Tebrik Ediyorum Mükemmel Bir Yazı,mükemmel Bir Topic.hakaret Sınırlarını Aşmış Diyen Arkadaşlar Hakaretin Sınırı Nedir Onu Söylesin,hayvan Kelimesi Gayet Normal Bir Hakarettir Yani Bayan Erkek çocuk Büyük Yanında Sinirlendiğimizde Telaffuz Ettiğimiz Bir Kelime.sağa Sola Saldırıp Agresiflik çıkartan,ben Kask Takmam,asarım Keserim,kırmızıda Geçerim Diyen,ben Paramı Nasıl Kazanıcam Başka Türlü Ters şerite De Girerim,kırmızıda Da Geçerim,siz Benm Ne çektiğimi Biliyomusunuz Tarzında Kendini Haklıymış Gibi Acındıran Trafik Canavarı üyeleri Kınıyorum.kask Takmamanın,kırmızıda Geçmenin,kuralları çiğnemenin Hiçbir Bahanesi Olamaz.saygılar...
-
Konu biraz hortladı gibi oldu ama bence hakaret içeriyor.. ender arkadaşım "kask Takmamanın,kırmızıda Geçmenin,kuralları çiğnemenin Hiçbir Bahanesi Olamaz.saygılar..." demiş aynen katılıyorum.. Saygılar
-
topiği acan dostum bence az bile söylemissin aynen katılıyorum dediklerine, sen ve ben gibiler cevremizdeki araclara ve yayalara elimizden geldiğince saygılı davranmaya calısırken, birkac kendini bilmez bizim ve cevremdeki insanların güvenliğini tehlikeye atacak sonra,hayvan dedin diye sana cok kabasın dicekler bence asıl kaba olan bu, arkadas zaten genelleme yapmamıs nıye bukadar karsı cıktılar anlamıyorum. Ben sana katılıyorum arkadasım
-
topiği açan arkadaş kendince haklı olabilir. ama bu olaylar benim motosklet tutkumun önüne geçemez.
ben trafikte giderken diğer motorlu taşıt sürücülerinin bana daha çok sinek gibi baktıklarına şahit oluyorum. gerizekalı adam üzerime üzerime geliyor. sonrada adam dövdü oluyorsun.
ben motosiklet seviyorum ve o yolu kullanmak benimde hakkım. dibime kadar girip beni kaldırıma sıkıştıramazsın. diğer araçlar gibi benimlede takip mesafesini korumak trafik kurallarındandır.
çok sinirlendim yine çok.
-
Motorcu olmak serseri olmayi gerektirmez , bence az bile yazılmış .
Efendi gibi trafik kurallarına uygun kullanmayıp sonrada ustume krııyorlar yok çarpıyorlar diye şikayet etmek hiçbirşey ifade etmez.
Kurye , pizzacı ,yarışçı, hobi , ulaşım, her ne şekilde kurallara uyulmuyorsa hiçbir haklılık kalmaz aynı kategori içinde değerlendirilir .
Zorunuluktan girdiğiniz emniyet şeridinde 100 ile gidiliyorsa kafadan kural ihlali.
Karşıdan ters yönden geliniyorsa kural ihlali ,bissuru buna benzer olayı istanbulda yaşıyoruz .
Bu durumlarda kendi canını düşünmeyenleri neysede , karşı tarafa zarar verince ne olacak. Mecburuz mu diyecek kuralsız mağdur kardeşler.
Sen gelip karşı yönden gelir aradan çıkar adamın arabasının altında kalıp zarar görürsen yine araba sahibine olacakları düşün . bin turlu dert , vicdan sorunu kanuni dertler, hele birde yaralamalı ölümlü kazaysa ( Allah korusun) uğraşacağınız vicdan hesaplaşmasına gireceğiniz konular katlanarak artacak.
Tanık oldum böyle bir olaya , kazadan sonra haklı olsan da haksız oluyorsun yaralamalı kazalarda vicdanın elvermiyor ne elinden gelirse yapıyorsun. Ama kanuna göre hiçbirşey yapman gerekmiyor .
Kurye kardeş 365 gün motor üstünde eğer bu aracı kötü gösteriyorsan sen faydalı değilsin bu cemiyete kaskını kenara koyup düşün derim. Bukadar meraklı istekli gencin motora Ailesinin karşı olmasının sebeplerinden birisin.
Siz kurallara uyunda uymayan elenir ama kötü elenir. Uymayıpta birde ne yapalım ekmek parası trafikte mi bekleyeceğiz gibi serzenişler kanunsuzluğu hak göstermekten ileri gitmez.
Kimse darılıp gücenmesin , ama okadar okuduğum yazıda birtek gözüme çarpan Denizci Muzaffer Ağabeyin ( benden büyüktür herhalde) yazısı konuya parmak basar görünümde .
Bu bir şeytan icadı , ona pabucu ters giydirmek lazım , onunla beraber sürmek değil.
-
-
ender bu sıtede en cok alıntıyı bı seferde sen yapmısındır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)