motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet
Korkma bişi olmaz .. ısırmazlar ..
motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet
Korkma bişi olmaz .. ısırmazlar ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yav abiler trafikte bütün araçlar aynıdır ister 2 teker olsun ister 4 olsun ne farkeder
biri demiş ayı desen olur ama hayvan olmamış ayı sanki hayvan değil,günlük hayatta sıkça kullandığınız yani bu forumda bu sitede bu şekil laf etmiyen yok ndn ağır olmuş benimde canıma kasteden tipler olursa bunu açıkça sölerim herşeyiyle...insanın önce kendine saygısı olcak öle tiplerin kendine saygısı yokki sana olsun,ben iyi kullanıyorum kendime güveniyorum o yüzden kaza yapmam kormayada gerek yok diyen tiplerde var....
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
aslında arkadaş doğru söylüyor
tamam biraz hakaret boyutunu aşmış ama söyledikleride yalan değil
Mustafa Kemal Atatürk
geçenlerde babamın başına bir olay gelmiş onu sizlerle paylaşmak istiyorum.
babam arabayla işyerinden eve doğru geliyormuş yolda da bir araba ve 2 motorlu varmış. motorlular yan yana 2 şeridi kapatmışlar diğer arabanın BAYAN sürücüsü korna çalıp yol istemiş bunun üzerine sinirlenen motorlu arkadaş, diğer motorda da kız arkadaşı varmış, bayanı sıkıştırmış işte sorun ne neden korna çalıyorsun bende motor kullanıyorum beni bekleyeceksin, benmde burdan gitme hakkım var falan filan demiş sonra anlaşmışlar yola devam etmişler. motorlu arkadaşlar yolun 2 şeridini ortalayıp kapatmışlar yine babamda selektör yapıp yol istemiş bizim artist motorlu arkadaşta başlamış bu sefer kız arkadaşıyla beraber babamı kovalamaya işte sıkıştırmaya çalıyormuş yok birilerine haber veriyormuş yakalayın diye ee tabii sonunda birşey yapamamış ama böyle SAYGILI İNSANLAR(!) olduğu sürece trafikte her an her şeyle karşılaşmaya hazır olmalıyız... öfkeni çok iyi anlıyorum parker;)
iyi güzel duyduun üzüntüü dile getirmsin de çok hakaret war tmm böle insanlar war ama zaten bunlar motorcu deil ki motora hawa amaçlı bnn insanlar
eleştirinde haklısın, haksız olduğunu söyleyen arkadaşlar kimleri savunduğunu bir kez daha düşünsün. trafik canavarı diye kime denir böyle kişilere, arkadaşımız olayın rehaveti ile biraz sert çıkşmış ama yerden göğe kadar haklı. motorunu satmasını tavsiye eden arkadaşlar müşterimi buldunuz adama.
bende korkuyorum vallahi bu motorculardan
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Trafik terörünü kim yapıyorsa kınamak lazım.
Eğitilebiliyorsa da eğitmek lazım. ama nasıl
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
tubise katiliyorum ben de, arkadasin anlattigi gibi insanlar hic kardesim olmasa daha iyi. Bunlar yuzunden asil yollarda gormek isteyecegimiz motorcu kardeslerimiz soguyup motorlarini satiyorlar, ya da en bastan hic motor almiyorlar.
Super moderatorumuz bunlari yazarsa bu konuda baska ne denilebilir ki? Bunlari yapiyorsaniz bile en azindan burada yazip da diger insanlari ozendirmemeniz gerekir bence.
Ayrica ulkemize geri dondugumden beri herkesin kirmizi isikta gecmesine sasiriyordum, boyle seyler duyunca saskinligim azaliyor. Bir motorun ya da bir arabanin kirmizida gecmesi hic farkli degildir. Ben de 12 senelik soforum ve bir defa kirmizida gecmek zorunda kaldim, arkamdaki minibus kirmizida durmayi dusunmediginden ustume cikiyordu ve allahtan o anda arabam otomatik vitesti.
Kasksiz binmenin de savunulacak bir tarafi yok bence, ozellikle bu sitede bu konumdaki birinden beklemezdim...
evet, gosteri videolarini o ulkelerde de sokaklarda cekiyorlar fakat bunlari he allahin gunu sokaklarda olsaniz bile gorme ihtimaliniz cok az. Cunku bunlari yapan gercekten azinlik bir kesim. Bizde ise...
Ben de kasksiz hic motora binmedim, ne yazik ki burada azinlik olan biziz demek ki. Insanlari yalanla itham etmek bu kadar kolay degil, kim olursaniz olun.
Evet, sizin gibi dusunenler satin motoru demisler ama bu cevap yazanlarin cogu degil, en azindan cevap yazanlar arasinda azinlik degiliz.
Kask takmayinca, ters yone girince, kirmizida gecince mi ruh oluyor? Asil ruhsuzluk budur...
hortlak bi konu ama
bu saatte yazcak başka konu yok
ben arkadaşa Hadi lenn diyorum
ve hatta
demirden korkan trene binmez diorum
ve hatta hatta garip bi şarkı vardıya klibinde motorlu çocuklar oynayan Yak motoru die, o şarkıyı bu arkadaşa armağan ediyorum
GKN MOTORS
bence haklılık payı yüksek.çünkü önüne gelene motosiklet veriyolar,çoluk çocuğun elinde motosiklet var.bence kınanması gereken onları trafikte dolaştıran devlet.
ben niye motosiklet alır almaz kask a 200 ytl para verdim,niye mont,eldiven aldım.niye hemen ehliyete başvurup ehliyet aldım.ben enayimiyim.böylelerini trafikte gördükçe benim zoruma gidiyor.zaten hiçbirini umursamadan yoluma devam ediyorum.ama bence acilen bu tiplerin trafikten temizlenmesi gerekiyor.......
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
madem pişmanın bu motoru sat derim dışlama kimseyi
motorunu en kısa zamanda sat!!!!!!!
Evet, motosiklete herkes binemez. Kitipiyozluğun alemi yok.
Üç boyoz bir kola
aslında haklı olabilirsiniz ama konuşma diliniz sizi haksız gösteriyor bunu unutmayın...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
motoru sat arabaya bin ne değişecekki bu sefer diğer trafik magandaları yakanı bırakmayacak kamyonlar üstüne üstüne sürecek belediye otobüsleri seni köşeye sıkıştırcak yani bu durumun motosikletcilerle bi alakası yok bu tür insanlar her vasıtayla karşına çıkar. Kimisi mecburiyetten böyle davranır kimisi artistliğinden sen en iyisi mecbur kalmadıkça çıkma trafiğe.
illaki YBR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)