Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Hayatında ilk defa vitesli motor kullanmış kişiden, ilk sürüş hakkında yorumlar ve ..

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Valla makinan sağlammış....Harika makine..Nazar değmesin....

Bence hiç uğraşma..Kurtarıcı çağır....Bel fıtığı falan olmayasın....Aman dikkat...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Video olabilir tabi, tavsiye ediyorum şiddetle... 250 değil, 50 kiloyu dengesiz kaldırsan, sakat kalırsın vallaha... Bu işler pek şakaya gelmiyor, bel ağrısı çekenler iyi bilir.. bi kere hasar verdinmi daha da düzelmiyor namussuz...

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı ilnapoli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sen ne yaptın... geçmiş olsun... Hiç iş mi yani ilk olarak bu motoru satın almak.. neyse herkes bir sürü bişey demiştir zaten... Benim asıl diyeceğim şu.. 250 kiloluk motor öyle haydaa demeyle kaldırılır mı yerden hiç... Belini çıkartırsın, motoru kaldırayım derken....

Tekniği var her işin olduğu gibi o işin de... gitseydin eğer BMW'nin eğitimine değil de Honda'ya, yana yatmış motosiklet nasıl vücuda zarar vermeden ve karizmayı çizdirmeden kaldırılır öğrenirdin... Neyse en kısa zamanda motoru yerden kaldırma tekniklerini bi yerden, birilerinden öğrenmeni tavsiye ediyorum, yoksa sonra motoru aldığına pişman olursun... Ben şimdi anlatamayacağım çünkü okuyarak değil görerek deneyerek öğrenilecek şeyler bunlar... Tez zamanda BMW değil, Honda'dan bir eğitim daha almanı tavsiye ediyorum... Bunları iki yerden de eğitim almış birisi olarak yazıyorum, sallamıyorum..
    İlnapoli kardeş, bende Honda'ya gitmek istedim ama fakat doluydu kurslar. BMW'ninkinden sonra, Honda'ya devam edeceğim zaten. Geliştirme 1,2,3,4 şeklinde uzayıp gidiyor kursları bu da beni memnun ediyor. Artık 1 mi olur 2 olur başlayacağım ilk açılan zamanda. Tavsiye için teşekkürler.

Alıntı ilnapoli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Video olabilir tabi, tavsiye ediyorum şiddetle... 250 değil, 50 kiloyu dengesiz kaldırsan, sakat kalırsın vallaha... Bu işler pek şakaya gelmiyor, bel ağrısı çekenler iyi bilir.. bi kere hasar verdinmi daha da düzelmiyor namussuz...
    Zaten belim de sakat benim!!! Sürekli ağrır, omurgamda kuyruk sokumuna doğru bir eğrilme var imiş, askere gitmeden önce doktor söylemişti. Daha da sakatlamayalım, motordan mahrum kalmayalım

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla makinan sağlammış....Harika makine..Nazar değmesin....

Bence hiç uğraşma..Kurtarıcı çağır....Bel fıtığı falan olmayasın....Aman dikkat...
    Sağol yorumlar için, bende çok beğeniyorum motoru. Arabama giderken motorun önünden geçip seyrediyorum 1-2 dakka, daha yeni ya, doyamadık. Hatta şimdi burada yazacağına çık dolaş diyor içimdeki ses ama bi arkadaşı bekliyorum msn'de o yüzden çıkamayacağım galiba. Aklım orda ama, bu nasıl bir şeydir bilemiyorum valla. Zamanla geçer mi, artar mı, göreceğiz artıkın.
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    hayırlı olsun abı egıtım alman cok guzel valla keske herks senın gıbı bılınclı olsa en kısa surede alısman dılegıyle
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

Motosikleti
    Alıntı ogulcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun abı egıtım alman cok guzel valla keske herks senın gıbı bılınclı olsa en kısa surede alısman dılegıyle
    Ogulcan, eğitimin öneminin büyük olduğuna inanıyorum. Genelde herşey için geçerli bu, ama motor için daha bi geçerli diye düşünüyorum. Yorumlar için teşekkürler.
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Ohh be en sonunda görebildim canavarı Çok güzelmiş kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah.
    Satılık Asya125t-Spidi mont

Motosikleti
    Alıntı talkie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohh be en sonunda görebildim canavarı Çok güzelmiş kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah.
    Sağol abi teşekkürler. Daha iyi fotoları göndereceğim en kısa sürede inşallah.

Motosikleti
    Arkadaşlar, hayatında ilk defa vitesli motor kullanmış kişiden yeni bir bilgi:

Bugün sabah 6:30'da çıktım yola, dönüş 19:30, İstanbul-Bilecik, çok güzel bir turdu, toplam 530km yaptım. Motor 1250km'de şu an. Gezimi forumun uygun bir yerinde topic açıp anlatacağım ayrıca harika fotolar var, onları da ekleyeceğim. Beklerim...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Helal shadow arkadaşıma
    Şimdi yorgunsundur az, biz bekliyoz gezi hikayeni
    senin adına çok sevindim. En azından bir Geziden dönüp, harikaydı, fotolar demen süper

Artıkın bana ihtiyacın yok çekirge

Şakadır affınıza sığınarak
    Poturdak

Motosikleti
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Helal shadow arkadaşıma
    Şimdi yorgunsundur az, biz bekliyoz gezi hikayeni
    senin adına çok sevindim. En azından bir Geziden dönüp, harikaydı, fotolar demen süper

Artıkın bana ihtiyacın yok çekirge

Şakadır affınıza sığınarak
    Hocam, sana ihtiyaç yok ne demek, maksat gezmek olsun, mutlaka yapacağız en kısa sürede, dün ektin beni zaten

Gezi yazımı (biraz uzun oldu kusura bakmayın, heyecan yaptım da) burada bulabilirsiniz:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nbul-turu.html

Fotolar saat 22:00 gibi eklenecek

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)