Valla makinan sağlammış....Harika makine..Nazar değmesin....
Bence hiç uğraşma..Kurtarıcı çağır....Bel fıtığı falan olmayasın....Aman dikkat...
Valla makinan sağlammış....Harika makine..Nazar değmesin....
Bence hiç uğraşma..Kurtarıcı çağır....Bel fıtığı falan olmayasın....Aman dikkat...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Video olabilir tabi, tavsiye ediyorum şiddetle... 250 değil, 50 kiloyu dengesiz kaldırsan, sakat kalırsın vallaha... Bu işler pek şakaya gelmiyor, bel ağrısı çekenler iyi bilir.. bi kere hasar verdinmi daha da düzelmiyor namussuz...
İlnapoli kardeş, bende Honda'ya gitmek istedim ama fakat doluydu kurslar. BMW'ninkinden sonra, Honda'ya devam edeceğim zaten. Geliştirme 1,2,3,4 şeklinde uzayıp gidiyor kursları bu da beni memnun ediyor. Artık 1 mi olur 2 olur başlayacağım ilk açılan zamanda. Tavsiye için teşekkürler.
Zaten belim de sakat benim!!! Sürekli ağrır, omurgamda kuyruk sokumuna doğru bir eğrilme var imiş, askere gitmeden önce doktor söylemişti. Daha da sakatlamayalım, motordan mahrum kalmayalım
Sağol yorumlar için, bende çok beğeniyorum motoru. Arabama giderken motorun önünden geçip seyrediyorum 1-2 dakka, daha yeni ya, doyamadık. Hatta şimdi burada yazacağına çık dolaş diyor içimdeki ses ama bi arkadaşı bekliyorum msn'de o yüzden çıkamayacağım galiba. Aklım orda ama, bu nasıl bir şeydir bilemiyorum valla. Zamanla geçer mi, artar mı, göreceğiz artıkın.
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
hayırlı olsun abı egıtım alman cok guzel valla keske herks senın gıbı bılınclı olsa en kısa surede alısman dılegıyle
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
Ohh be en sonunda görebildim canavarı Çok güzelmiş kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah.
Satılık Asya125t-Spidi mont
Arkadaşlar, hayatında ilk defa vitesli motor kullanmış kişiden yeni bir bilgi:
Bugün sabah 6:30'da çıktım yola, dönüş 19:30, İstanbul-Bilecik, çok güzel bir turdu, toplam 530km yaptım. Motor 1250km'de şu an. Gezimi forumun uygun bir yerinde topic açıp anlatacağım ayrıca harika fotolar var, onları da ekleyeceğim. Beklerim...
Helal shadow arkadaşıma
Şimdi yorgunsundur az, biz bekliyoz gezi hikayeni
senin adına çok sevindim. En azından bir Geziden dönüp, harikaydı, fotolar demen süper
Artıkın bana ihtiyacın yok çekirge
Şakadır affınıza sığınarak
Poturdak
Hocam, sana ihtiyaç yok ne demek, maksat gezmek olsun, mutlaka yapacağız en kısa sürede, dün ektin beni zaten
Gezi yazımı (biraz uzun oldu kusura bakmayın, heyecan yaptım da) burada bulabilirsiniz:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nbul-turu.html
Fotolar saat 22:00 gibi eklenecek
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)