Seviye istenmeyenin altına çoktan düştü, çok düştü... Benden artık yorum yok.
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
shadow arkadaşa artık yeni bir topic yakışır.
Hayatında ilk kez 1300 cc ile motora başlayıp, tüm eddişelere rağmen bu işi başarmak! falan gibi
Poturdak
Valla olabilir. Yine geziden geliyorum, şehir içi 2-3 saattir yollardayım. Bir sahil turu yapayım dedim, Ortaköy - Bebek yolu bitmiş vaziyette, kilit! Aynen eve döndüm. Motor daha bir gün 3,4,5. vitesleri gördü, rodaj olayı kötü gidiyor yani. 1-2, 1-2 3-4000 dd, bıktım yaaa. Sol el (bir arkadaşın bana söylemiş olduğu gibi şimdiden folloş oldu bile
p.s. Motor 1130cc yaw bu arada. www.1130cc.com
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
eyvallah abiy
Bu gerçekten bir İŞ ve sen kavramış durumdasın (Zaten aksi mümkün değil), yazacak, tavsiye edecek bir şeyim yok. keşke senin pindiğin şeyleri bilsem de yardımcı olacak fikirler verebilsem
debriyaja alışmana sevindim. insan bir konuda zorlandımı takar! Motor relax ve ajite olmak üzere ikili bir gayret ister bilirsin. Endişe etme, ben senin adına etmiyorum.
Olacak abiy olacak
Takip ediyoz biz
Poturdak
Yok abiy,az ara verdiler, haziran ilk hafta yapılacak.
Bizler mütevazi tanışma, kaynaşma, aa bak uçurtma, gibi gündelik gezilerdeyiz. Geçen, fena ıslandık istanbul sağanağında. Gülmekten kırıldık yaa. Şapır şapır olduk. İstanbulun içinde, yağmur esnası, akasya çiçekleri kokusu!! Hatta bir an, ilerlerken bir baktık ki asfaltın dumanı tütüyor
Şimdi hanıma sordum, Kilyos yapabiliriz, güzeldi dedi?? Buraki77 ye, Biloo ya, Bir de başımın tatlı derdi Mete_Han a soralım mı?? Yarın??
Poturdak
@furkankyl boşver bence uzatma, biz bakalım dalgamıza...
Bu arada, cruiser kullanan arkadaşlar bir sorum var:
Sağ ayak frende, iyi güzel. Ama ayağım frene basmasın diye, devamlı yukarıda tutma ihtiyacım doğuyor. Zaten botlar -affedersiniz- kazık gibi, aşağı bastırmak istiyor. Bu da sağ ayakta yorgunluk yaratıyor. Şu ana kadar bayağı okudum motor ile ilgili yazı/kitap/makale, fakat bunun ile ilgili bir şey bulamadım. Sanki frenen basacakmışım gibi geliyor kendi ağırlığına bırakırsam ayağımı... Nerede yanlış yapıyoruz ki, herhangi bir önerisi olan var mı???
E yarın perşembe??? Akşam mı olacak?
Pazar ayarlamaya çalışayım abiy??
Sağa sola baka baka dolanır, kafamıza göre bir yer bulur bişiler yeriz??
Poturdak
hehehhhhe
Tamam abiy, bakalım ne edecez.
Poturdak
Ok, bekliyorum haberleri... Eşim kursta olacak ctesi pazar, zaten onu arkaya alacak tecrübem yok daha...
okeytooo abicim................................
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
shadow ilk günden herşeye alışmak istiyosun ayağının ucunu koy fren pedalına ağırlık zaten onda olmaz veya ona ayağı koyacak kadar ağırlıkla fren yapmaz merak etme yarın dene ..öbür türlü ayak kasılır kalır ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
shadow, hocam, sen simdi bir mp3 player'e "9.5-N.A.S.T.Y." ve "I'm Alive" yüklüyorsun ve kendine uzuuuuun bos bir yol buluyorsun, artik keyfine göre batan günesi önüne veya arkana alip gazliyorsun .... hehehehehehe
Arkadaşlar kapışmak veya laf sokmak için özelden mesaj atın birbirinize..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
BBRR, bugün kurstaydım, hocaya dikkat ettim, kalktıktan sonra ayağı zaten frende tutmuyor. Ben acaba yanlış mı yapıyorum (hocaya da sormayı unuttuk bu arada) diye, bugün kalkış sonrası (yol boş ise) ayağımı çektim frenden, bir nevi sağ altına koydum, hemen yukarı çıkartabileyim diye. Pek de sorun olmadı sanki. Bu kullanış tarzı yanlış mıdır? Yani ayak frende değil sürekli, altında duruyor, ama tam altında değil, biraz sağa doğru. Fren durumunda, hemen çekiyorum ayağı yukarıya ve debriyaj, arka/ön fren ve stop. Yorumlar?
Biraz daha tecrübe edineyim, iPod'umu alacağım yanıma, ama bayağı bir alışmak istiyorum önce motora, hareketlerimi düşünmeden yapar, refleks haline getirdikten sonra belki girerim müzik olayına, özellikle uzun yollarda iyi olabilir. Du bakalım.
Tencere kardeş, haklısın, kestim atışmayı zaten, gerek yok.
Shadow.Man abicim selamlar.. Geçen hafta eğitimde bir arkadaş seninde kafana takılan soruyu hocaya sormuştu.. Hocada ; frenleme anında milisaniye daha erken fren yapıcam diye yolculuk boyunca ayağı rahatsız bi konumda tutmak yanlış diye cevaplamıştı.. Uzun denemeler sonucunda aslında pekte frenleme zamanının farketmediği anlaşılmış.. Motorda oturuş şekline göre ayağını en rahat yerde tutmalısın..
iPod olayında sana katılmıyorum.. Bu çok tehlikeli.. Dunald Duck amca derki; "kendi şarkınızı kendiniz söyleyin.. Ama neşeli bişey olsun.."
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)