Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Hayatında ilk defa vitesli motor kullanmış kişiden, ilk sürüş hakkında yorumlar ve ..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak nasıl gazlıyacam şindi

Shadow, sen daha pinmemişkene moturcu oldun, eğitimiydi, kaskıydı, freni,
    hararetiydi, daldın aleme
    Hadi, bu hafta sonu bekliyoz o zaman
    Bunların alyını bir haftada yapan adam, kesinliklem eminim bu haftasonu bizimledir arkadaşlar
    Valla 1 haftada 280km'yi devirdim bile, E6'dan hava alanına gittim döndüm pazar sabahı. Değişik bir tecrübeydi, birazdan yazacağım zaten sorularım var.

Bu hafta sonu bir program mı var??? Ben tek başıma Taraklı'ya gitmeyi planlıyordum, muhteşem manzara varmış, abim fotoğraf çeker o söyledi. Ama buluşma olayına daha sıcak bakarım tabi. Nereye gidiliyor bu hafta sonu? Duyurulara bakıyorum ama göremedim bişey. Bi tek mete han 10 mayıs'ta (haziran'ı kastediyor aslında) bir yerlere gidileceğinden bahsetti durdu, onu biliyorum.

ACAYİP ALDIM GAZI!!!
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Abim,
    Çarşambaları başlar netleşmeye, pazar sabah bir arada oluruz genelde. Biz ilk zaman tırsıp katılmamıştık.
    Takip edelim, beraber olalım. En güzeli!!
    Biz de çok gezdik yalnız, ama böylesi şahane
    Poturdak

Motosikleti
    ŞU AN YOK.
    merhaba
    sizin yazılarınızı fırsat buldukça okumaya çalışıyorum (shadow man)
    ist göztepe de oturuyorum
    bankacıyım, işyerim koşuyolunda
    bu hafta arası sizin durumunuzu yaşama olasılığım yüksek
    o yüzden yazdıklarınız daha bir yakın geliyor bana
    sıfır honda transalp almayı düşünüyorum, a2 ehliyetim var ve sadece scooter kullanmışlığım var oda tatillerde
    yanlış bir yoldamıyım bilmiyorum ama bu hevesimi durduramıyorum
    haftaarası kredim onaylanacak ve transalp alıcam sanırım
    ama kendim götüremicem galiba bir arkadaşımdan (şube müşterimden/suzukisi var naked tipi) yardım isticem, bana %1000 bu aleti kesin düşürürsün o yuzden koruma demiri taktır teslim almadan dedi
    sizden daha bir cesaret aldım şu sıralar

Motosikleti
    Evet, sıkılmadan okuyan arkadaşlar için, 1 haftalık tecrübemden sonra bazı sorularım var onları sormak istemekteyim... Süper cevaplarınız bekliyorum:

E6'dan, Etiler - Havaalanı yaptım pazar sabahı erkencikten. Benim için uzun bir yol olduğu ve daha hızlı gideceğimi bildiğim için (şehir içinden daha hızlı) içliğimide giydim (çok doğru bir kararmış). Genelde 80 - 100kmh arası gittim, içimdeki şeytana dur dedim sürekli. Ama fakat: Biraz hızlanınca, cruiser diye midir nedir, rüzgardan (hava rüzgarlıydı) sağ ayağım sürekli frenden çıkıp, arka koltukta oturmak istedi, bende izin vermedim, ama anlamadım yani ne iş. Sıkıntı yaşadım biraz. Cruiser kullanan arkadaşlar, bu bir problem midir? Öneri var mıdır? (pedal ve fren önde ya, ondan cruisercılara soruyorum).

Birde çok merak ediyorum, 200-250 nasıl gidiyor insanlar, 80-100kmh'de rüzgar zaten bana dur diyor, benim kocaman cüssem bir fren görevi yapıyor, motorda, ben gideceğim seni beklemem diyor. Buda biraz sıkıntı yarattı, 2 saatlik uzun yol nasıl geçer acaba merak etmiyor değilim.

Bunun dışında sağ dönüşler, sol dönüşler filan bir problem yaşamadım. Ama fakat, bugün gelen kitabım sayesinde (tekrar sağolasın Tencere kardeş) süper bir teknik öğrendim ve bugün 2 saat filan çalıştım iş çıkışı. Tekniğin adı (hepiniz biliyorsunuzdur) KONTRA TEKNİĞİ. Bu ne süper bir tekniktir, kim tekmiştir bilmiyorum, ama bu teknikten başka bir teknikle dönülmez. Bazı dönüşlerde çok hafiften bir problemim vardı (ama çok hafiften ) bu teknik ile bitirdim olayı. Teşekkürler Reşat Arbaş (nam-ı diğer Donald Duck)!

Motor olayı ne süper bir zevktir, neden bu kadar uzun süre mahrum kalmışım! Neyse, budur.
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    Vayy anaaammm
    shadow, sorumluluk ve mikrofon sen de
    hadi bakalım
    forumda atmak tutmak kolaydı di mi, al şimdi bu arkadaşın sorumluluğunu bekem

Abim, bir konuya dikkat! Kontra sihirini alınca, önümüze kilitlenip, 50 ile girdiğimiz firaca 70 ile girmeye başlıyoz! Ondan sonra da aksam yere sürtünmeye başlayınca anlıyon hızlı gittiğini
    Ama daha fazla çalış. Kontra da gözü alıştırmak terbiye etmek önemli. Bu gün anlamışındır, bir an yerdeki birşeye falan takılırsa gözün, kendini karşı tarafta buluyon
    Poturdak

Motosikleti
    Alıntı MURPIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba
    sizin yazılarınızı fırsat buldukça okumaya çalışıyorum (shadow man)
    ist göztepe de oturuyorum
    bankacıyım, işyerim koşuyolunda
    bu hafta arası sizin durumunuzu yaşama olasılığım yüksek
    o yüzden yazdıklarınız daha bir yakın geliyor bana
    sıfır honda transalp almayı düşünüyorum, a2 ehliyetim var ve sadece scooter kullanmışlığım var oda tatillerde
    yanlış bir yoldamıyım bilmiyorum ama bu hevesimi durduramıyorum
    haftaarası kredim onaylanacak ve transalp alıcam sanırım
    ama kendim götüremicem galiba bir arkadaşımdan (şube müşterimden/suzukisi var naked tipi) yardım isticem, bana %1000 bu aleti kesin düşürürsün o yuzden koruma demiri taktır teslim almadan dedi
    sizden daha bir cesaret aldım şu sıralar
    AMAN HA!!! Ben kötü veya yanlış örnek olmaya çalışmıyorum. Tamamen benim tecrübelerim bunlar. Herkes farklıdır, sende farklısın, ben kendimi tanıyan bir insanım ve limitlerimi az çok biliyorum.

LÜTFEN, yapabileceğini hissediyorsan yap. AMA ÖNCE MUTLAKA KURSA GİT!!! KURSA GİTMEDEN MOTORU KENDİN GETİRMEYE ÇALIŞMA!!!

Ayrıca uzun yıllardır araba kullandığım ve kullanırken edindiğim tecrübelerim şehir içinde motor kullanırken çok faydalı oldu. Sürekli gözlerim etrafı tarıyor atmaca gibi, sağdaki kapı açarmı aniden, karşıdan ters yönden gelen olur mu? Gelirse nereye kaçabilirim? Arkadan kim geliyor? Ne hızda geliyor? vs.

Bu arada ben koruma demirini taktırdım, daha düşmedim ama herkes her zaman düşebilir. HD USA sitesinde 10.000km'den sonra niye hala takıyorlar anlamıyorum diye yamıştı biri, ben daha 500'de biri kadar tecrübem olduğu için taktırdım demirleri istemeye istemeye...

Bu arada Perşembe günü özel dersim var, yani ben sürekli kurs ve ders olayındayım, LÜTFEN KURS/DERS/KAPALI YERDE PRATİK, bunları yap mutlaka...

Vayy anaaammm
    shadow, sorumluluk ve mikrofon sen de
    hadi bakalım
    forumda atmak tutmak kolaydı di mi, al şimdi bu arkadaşın sorumluluğunu bekem

Abim, bir konuya dikkat! Kontra sihirini alınca, önümüze kilitlenip, 50 ile girdiğimiz firaca 70 ile girmeye başlıyoz! Ondan sonra da aksam yere sürtünmeye başlayınca anlıyon hızlı gittiğini
    Ama daha fazla çalış. Kontra da gözü alıştırmak terbiye etmek önemli. Bu gün anlamışındır, bir an yerdeki birşeye falan takılırsa gözün, kendini karşı tarafta buluyon
    Yaw, daha ilk yazıya başlarken yazdım ama ben, bu benim, ben kendimi tanıyorum, ona göre hareket ediyorum, yaşım belli, araba/trafik tecrübem belli, ne kadar faydası var bilmiyorum ama çocukluğumun çoook uzun süresi bisiklet üzerinde geçti, e5'te kullanırdık vızır vızır arabaların yanında...

LÜTFEN PİŞMAN ETMEYİN BENİ
    HARBİ KAHROLDUM ŞU AN....

Abim,
    Çarşambaları başlar netleşmeye, pazar sabah bir arada oluruz genelde. Biz ilk zaman tırsıp katılmamıştık.
    Takip edelim, beraber olalım. En güzeli!!
    Biz de çok gezdik yalnız, ama böylesi şahane
    Eşim bu hafta sonu kursta, daha onu arkamda gezdiremiyorum acemilikten, bir de oda görsün istiyorum motoru, hissetsin ki arkada problem yaşamasın diye. Uzun lafın kısası bir buluşma olacaksa ben kesin gelirim herhalde belki %100 olabilir kesin

Yazışmaları kaçırırsam biri beni uyarırsa memnun olurum...

(E burada silah atıp kornaya basıyorlar, ne olduki acep, maç filan mı var dı???)

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Motorun hayırlı olsun....Büyük cesaret...Ama başarabilmek te ayrı yetenek....İşallah muvaffak olursun...Sen onun efendisi olduğunu hissettirirsen ona davranmasını ona göre ayarlar merak etme....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun hayırlı olsun....Büyük cesaret...Ama başarabilmek te ayrı yetenek....İşallah muvaffak olursun...Sen onun efendisi olduğunu hissettirirsen ona davranmasını ona göre ayarlar merak etme....
    Banaysa mesaj, teşekkürler. Bayağı haşır neşir olduk düldül'le 1 haftadır. Bu yazı çok iyi değerlendirmek istiyorum, maksimum tecrübe, pratik, alışma, öğrenme vs. Bakacez artıkın...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Banaysa mesaj, teşekkürler. Bayağı haşır neşir olduk düldül'le 1 haftadır. Bu yazı çok iyi değerlendirmek istiyorum, maksimum tecrübe, pratik, alışma, öğrenme vs. Bakacez artıkın...

Topic senin diilmi?....Yanlış topiğe mi yazdım?...

İşallah sorun çıkmaz alıştırmalarında....Bizim panda yavrusuna çok taklıma da....

Motosikleti
    Topic senin diilmi?....Yanlış topiğe mi yazdım?...

İşallah sorun çıkmaz alıştırmalarında....Bizim panda yavrusuna çok taklıma da....
    Dünden kalma anlayış bozukluğu devam ediyor herhalde
    Bu pazar buluşma olayı varmış galiba, mete kankamla tanışırız artık gelirse ve ben gidersem...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Dünden kalma anlayış bozukluğu devam ediyor herhalde
    Bu pazar buluşma olayı varmış galiba, mete kankamla tanışırız artık gelirse ve ben gidersem...

Benim anlayışımmı bozuk muş?

Fürek mi dedi.....

Anlayışı en bol olan üyelerdenimdir....Bakma sen onlara....

Motosikleti
    Benim anlayışımmı bozuk muş?

Fürek mi dedi.....

Anlayışı en bol olan üyelerdenimdir....Bakma sen onlara....
    Yok yaw, ben dün anlayış problemi yaşamıştım, mete beni yatağa göndermişti, onu diyorum. Benim anlayış bozukluğu devam ediyor.

Fürek kimdirki???

Motosikleti
    Shadow,
    Bu hafta sonunu ben planlıyom
    gezecez sahilde işte
    Laf aramızda bekliyoz beiz de siteden bir haber
    Poturdak

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yok yaw, ben dün anlayış problemi yaşamıştım, mete beni yatağa göndermişti, onu diyorum. Benim anlayış bozukluğu devam ediyor.

Fürek kimdirki???

Birazdan damlar....Tanımıyormusun sahi?....

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    BMW rolantide kalkar.Biraz daha istersen 2. viteslede kalkar ve debriyajı gerçekten yumuşaktır.Senin makinan kalkışlarda biraz gaz ister sıkışık trafikte de biraz zorlanırsun ama iyi motordur.Biraz zamana bırak dertsiz keyifli sürüşler dilerim sanada.
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Motosikleti
    Shadow,
    Bu hafta sonunu ben planlıyom
    gezecez sahilde işte
    Laf aramızda bekliyoz beiz de siteden bir haber
    Anadolu sahil mi, Avrupa sahil mi? Duyurularımı takip edeyim sitedeki? Ben kimim? Çok soru oldu di mi?

Birazdan damlar....Tanımıyormusun sahi?....
    Fürek diye bi nick görmedim sanki ama... Müthiş dikkatimden kaçmış olabilir de. Bir bakayım üye listesine.

Alıntı roadmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BMW rolantide kalkar.Biraz daha istersen 2. viteslede kalkar ve debriyajı gerçekten yumuşaktır.Senin makinan kalkışlarda biraz gaz ister sıkışık trafikte de biraz zorlanırsun ama iyi motordur.Biraz zamana bırak dertsiz keyifli sürüşler dilerim sanada.
    Savol roadmaster, şimdiden alıştım debriyaja ve motora. Daha rahat hissediyorum biraz. HD USA forumda da söylediler, 2000 2500 d/d istiyor en azından alet. İstanbul trafiğinde pek zevkli değil, hele iş dönüşü hiç değil, ama ne yapacaksın...

Zamana bıraktım, acele yok, heyecan yok, relaks takılıyorum artıkın. Teşekkürler yorumlar için.

Motosikleti
    tiger 250
    abi popularitede dibi buldun yaaa
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

Motosikleti
    Alıntı furkankyl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi popularitede dibi buldun yaaa
    Ya ben bu topic'i 1 hafta önce açmıştım, o yüzden popüleritesini yitirdi biraz, önemli değil, şimdi "Sizce hangi motor" diye açarık bi topic, yakalarık popülarite...

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Ya ben bu topic'i 1 hafta önce açmıştım, o yüzden popüleritesini yitirdi biraz, önemli değil, şimdi "Sizce hangi motor" diye açarık bi topic, yakalarık popülarite...
    Sonunda açılan topic'lerin amacı belli oldu.Lafa gelincede ben motosiklet tutkunuyum
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    tiger 250
    devam abi hep destek tam destek
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)