Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Hayatında ilk defa vitesli motor kullanmış kişiden, ilk sürüş hakkında yorumlar ve ..

REKLAM ALANI
    talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Tekrar hoşgeldin diyelim çünkü artık sen de motorun gidonunu kavrayıp bu virüsü kapmış durumdasın.Tedavisi ise basit motora binmek.Yazdıklarından anladığım kadarıyla büyük motorla başlamış olmana rağmen bunun sorumluluğunu kaldırabilecek bir kişisin.Debriyaj telini birazcık ayarlamanı önereceğim ben de.Donald Amcanın kitabını internet üzerinden www.sahafium.com dan temin edebilirsin.Ben öyle yapmıştım ve motora binmeden önce o kitabı üç kere okumuştum.Faydalı bir eser herkese öneririm.
    Satılık Asya125t-Spidi mont

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    bence herşeyine tam alışıncaya kadar sadece orada siz ve motorunuzun bulunduğu bir ortamda çalışın.........kazasız sürüşler

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Yaa babuş, hem BMW'den eğitim aldım diyorsun, hem de ilk defa vitesli motorla çıktığın gezinden söz ediyorsun.. Üstelik alemin gıptayla bakılası en janjanlı motorlarından biriyle.. Buralar motoru -üstelik çoğu da emanet olarak- ilk kez sokak aralarında kanka eşliğinde bağırta kanırta deneyip öğrenenlerle dolu yaw Yüreğimize mi indirecen Shadow kardeş sen bizim

Yaf maksuz yapıyon di mi bunu bize sen
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaa babuş, hem BMW'den eğitim aldım diyorsun, hem de ilk defa vitesli motorla çıktığın gezinden söz ediyorsun.. Üstelik alemin gıptayla bakılası en janjanlı motorlarından biriyle.. Buralar motoru -üstelik çoğu da emanet olarak- ilk kez sokak aralarında kanka eşliğinde bağırta kanırta deneyip öğrenenlerle dolu yaw Yüreğimize mi indirecen Shadow kardeş sen bizim

Yaf maksuz yapıyon di mi bunu bize sen
    Benim gördüğüm kadarı ile bu forumda her türlü motoru olan arkadaş var. Maksadım tabiki bu değil, başka bir foruma mı gitmemi öneriyorsun???

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun... Nacizane tavsiyem Forumun köşe yazılarına gidip Dunald Duck ın yazılarını teorilerini okumanızdır.. Aradığınız herşeyi onun yazılarında bulabilirsiniz.. Hatta ilk karşınıza çıkan kitapevinden Motosiklet Teorisi isimli kitabını almanızdır.. Hiç sıkılmadan okuyacağınızı ve çok şey öğreneceğinizi garanti edebilirim.. Kazasız sürüşler...
    Biraz geç oldu belki ama kitabı sipariş ettim. Salı günü filan elimde olur herhalde, merakla bekliyorum ve ilgiyle okuyacağımı tahmin ediyorum. Öneri için teşekkürler.

Alıntı talkie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrar hoşgeldin diyelim çünkü artık sen de motorun gidonunu kavrayıp bu virüsü kapmış durumdasın.Tedavisi ise basit motora binmek.Yazdıklarından anladığım kadarıyla büyük motorla başlamış olmana rağmen bunun sorumluluğunu kaldırabilecek bir kişisin.Debriyaj telini birazcık ayarlamanı önereceğim ben de.Donald Amcanın kitabını internet üzerinden www.sahafium.com dan temin edebilirsin.Ben öyle yapmıştım ve motora binmeden önce o kitabı üç kere okumuştum.Faydalı bir eser herkese öneririm.
    Belirttiğin siteden sipariş ettim kitabı, hem Tencere'ye hem de sana tekrar teşekkürler...
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Topik te pek adı geçmedi ama önemli bi konu daha var..

Motor tamam..
    Eğitim tamam..
    Reşat amcanın kitabı tamam..

Buraya kadar herşey yolunda gitmiş.. Sırada A2 ehliyet var.. Ehliyetide bir an evvel cebinize koyduğunuzda sizde; "ölmek için değil , ölene kadar motor" diyenlerden olucaksınız..
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

Motosikleti
    Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topik te pek adı geçmedi ama önemli bi konu daha var..

Motor tamam..
    Eğitim tamam..
    Reşat amcanın kitabı tamam..

Buraya kadar herşey yolunda gitmiş.. Sırada A2 ehliyet var.. Ehliyetide bir an evvel cebinize koyduğunuzda sizde; "ölmek için değil , ölene kadar motor" diyenlerden olucaksınız..
    Kimse farketmez veya hatırlamaz diye umut ediyordum ama genç arkadaşların hafızası süper tabi 7 Temmuz'da yazılı, 11 Ağustos'ta pratik sınavım var, çoktan kaydoldum. Herşey yolunda giderse Ağustos sonu ehliyet elimde olur herhalde...
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ohoo daha ehlıyet yokmu kötü harbı kötü altında o motor var dıye polısler cevırmez tam korumalarım var dıye dusunme bence sanırım kımse dememıs barı ben dıyeyım senın suan en iyi yapman gereken kendıne bıkaç harley kullanan dostlar edınmen.harley bana göre farklı bi yasam tarzı ıster

artı motorunun profu olduktan sonra burayada fazla bısey yazıgını sanmıyorum.

not: benım cok sevdıgım bır abım vardı kendısının kardeşi sayılırdık o zamanlar savaş diye cadde den belkı bılen bılır neyse onunda harleyı vardı kac kere bınmıstım artcı olarak gezmıstık fln artı bız marmarısteyken yanımıza gelmıstı motor ıle hey gıdı hey ne gunlerdı o gunler...

Predator[23rd] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    W.A.S.P. ???

hangisi? "INSIDE THE ELECTRIC CIRCUS" & "LAST COMMAND" W.A.S.P. mi yoksa "White Anglo-Saxon Protestant" W.A.S.P. mi?

Motosikleti
    Alıntı Predator[23rd] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    W.A.S.P. ???

hangisi? "INSIDE THE ELECTRIC CIRCUS" & "LAST COMMAND" W.A.S.P. mi yoksa "White Anglo-Saxon Protestant" W.A.S.P. mi?
    Inside the electric circus W.A.S.P. haliyle, ırkçı değilim. Shadow Man, Dying for the World isimli albümlerinin ilk şarkısı. Süper bir müzik...

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim gördüğüm kadarı ile bu forumda her türlü motoru olan arkadaş var. Maksadım tabiki bu değil, başka bir foruma mı gitmemi öneriyorsun???
    Aman ha! Otur oturduğun yerde, Harley de gitmesin biyerlere

Geldiğin gibi renk kattın ortama, kaptırmayız seni yadellere

İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    donald duck ın yazıları sitede de makaleler bölümünde var .. eminim görmüşsünüzdür ama yine de ekleyeyim istedim

Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    Inside the electric circus W.A.S.P. haliyle, ırkçı değilim. Shadow Man, Dying for the World isimli albümlerinin ilk şarkısı. Süper bir müzik...

ben heavy metal olayini 1991'de biraktim sayilir (bazi istisnalar var ama onlarda aslinda heavy metal/hard rock sinifina girmiyorlar - Pearl Jam ve Rage Against The Machine gibi ...). En son aldigim albümler Metallica'nin the black album ve Guns'n Roses "Use Your Illusion" (1991 yazi). Eskiden cok saglam Iron Maiden, Metallica, Megadeath, Helloween, vs. dinlerdim. Ancak bunlarin en iyi zamanlari 80li yillardi...

80li yillarin en iyi iki konseri: THIN LIZZY "Life ... Live" ve IRON MAIDEN "Life After Death" (bu konserin VHS kaseti icin 1987'de 19bin TL'si ödemistim - orta okuldaki bir bebe icin dünyanin parasiydi ... ama kesinlikle degmisti)

çok basit debriyaj kaçırıyor o yüzden tekliyo debriyajını ayarlamadılarmı aldığında.

polis durdurması önemli diil salıverir yada yiyeceğin miktar 700 felan ama bi kaza yaptığını düşün motorla devirdiğini düşün allah korusun.ama kasko da ödemez sigortada çünkü ehliyetin yok abi bence hemen ewn çabuk nasıl alıyosan al.

Motosikleti
    ben heavy metal olayini 1991'de biraktim sayilir (bazi istisnalar var ama onlarda aslinda heavy metal/hard rock sinifina girmiyorlar - Pearl Jam ve Rage Against The Machine gibi ...). En son aldigim albümler Metallica'nin the black album ve Guns'n Roses "Use Your Illusion" (1991 yazi). Eskiden cok saglam Iron Maiden, Metallica, Megadeath, Helloween, vs. dinlerdim. Ancak bunlarin en iyi zamanlari 80li yillardi...

80li yillarin en iyi iki konseri: THIN LIZZY "Life ... Live" ve IRON MAIDEN "Life After Death" (bu konserin VHS kaseti icin 1987'de 19bin TL'si ödemistim - orta okuldaki bir bebe icin dünyanin parasiydi ... ama kesinlikle degmisti)
    Valla ben hala ruhumu Metallica, WASP, Judas Priest, Accept ve tabiki Iron Maiden vb gurupların müzikleri ile besliyorum, bence bunlar gerçek müzik, gerçek sanat. Moduma göre underground ve house music'de dinlerim çok. Bi dinlemediğim türkçe pop'tur ne yazıkki. Dattırı dattırı devamlı aynı melodi, nasıl dinliyorlar anlamıyorum. Herkesin zevki farklı tabi, ben kendi fikrimi söyledim.

Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    donald duck ın yazıları sitede de makaleler bölümünde var .. eminim görmüşsünüzdür ama yine de ekleyeyim istedim
    Açıkçası olduğundan Tecere kardeş bahsetmişti galiba, ama bulamamıştım. Şimdi bakacağım makaleler bölümüne.

Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman ha! Otur oturduğun yerde, Harley de gitmesin biyerlere

Geldiğin gibi renk kattın ortama, kaptırmayız seni yadellere

Burada güzel bir ortam yakaladığımı hissediyorum, ilginç arkadaşlar var, güzel yorumlar geliyor, hoş sohbetler oluyor. Tadı kaçana veya b.ku çıkana kadar buradayım.

Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    ... Accept ...
    METAL HEART !!!!

25?!?!?!?!?

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başlığa şöle bir katkıda benden olsun .. 250 cc çin işi masai cruiser im ile 4200 km yapmıstım . satıp er6n e gectim .. alalı 10 gün oldu sanırım ama 1000 km yapmısım en cok oturus pozisyonu zor geldi .. sürerken dizlerim ağrıyodu ilk seferler yavaş yavaş alışıyorum .. yalnız kaba et tabir edilen kısmım henüz sele ile dostluk kuramadı vites geçişleri alt vitese geçişler arka fren virajlar vs. herşey bambaşka .. yavaş yavaş alışıyor insan

bu arada ben tarzı sertleştiriym . yaşasın amon amarth

tarzım olmasa da şu parça da hoşuma gitti
    http://www.youtube.com/watch?v=e3OOAvLD5Cc

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sazan gibi atlamışız hiç aklımıza debriyaj hidrolikmi diye sormak gelmemişki..

Shadow.Man
    debriyajın hidrolik yanılmıyosam yani telli değil ve her hidrolik debriyajda olduğu gibi biraz sıkı malesef bi ayarı yok öle kullanacaksın zamanla elin alışacak merak etme ..

resimlere bakıyodumda biraz dikkat edince debriyajın hidrolik olduğunu gördüm yanılıyoda olabilirim
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    kymco venox 250
    kimileri sana dedi bitane küçük motor alda onda öğren dediğim gibi aldıysan bu motorda alışacaksın biraz ilk zaman lar zor oluyor ama 1veya 2 hafta sonra alışır sanki senin bir parcanmış gibi olur
    bende cooper binmemiştim venox su almadan önce aldın ne bu yawww dedim gözüme cok büyük geldi ama şimdi sanki mopet kullanıyorum

Motosikleti
    METAL HEART !!!!

25?!?!?!?!?
    Güzel müziktir... Daha bu hafta keşfettim yeni bir şarkılarını, Accept - Predator albümü (çok ilginç, senin isimle aynı, şu anda farkettim), şarkı "Lay It Down", süper bişi, mutlaka dinlemeni tavsiye ederim eğer hala dinliyorsan bu tarz müzik.

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sazan gibi atlamışız hiç aklımıza debriyaj hidrolikmi diye sormak gelmemişki..

Shadow.Man
    debriyajın hidrolik yanılmıyosam yani telli değil ve her hidrolik debriyajda olduğu gibi biraz sıkı malesef bi ayarı yok öle kullanacaksın zamanla elin alışacak merak etme ..

resimlere bakıyodumda biraz dikkat edince debriyajın hidrolik olduğunu gördüm yanılıyoda olabilirim
    Tam bir hafta oldu ve ben debriyaj problemini unuttum bile. Haklısın gerçekten alıştım. Hidrolik mi değil mi bilmiyorum, biraz mekanik özürlüyüm :( Ayarı yoksa daha iyi, yani problem yok demektir.

Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlığa şöle bir katkıda benden olsun .. 250 cc çin işi masai cruiser im ile 4200 km yapmıstım . satıp er6n e gectim .. alalı 10 gün oldu sanırım ama 1000 km yapmısım en cok oturus pozisyonu zor geldi .. sürerken dizlerim ağrıyodu ilk seferler yavaş yavaş alışıyorum .. yalnız kaba et tabir edilen kısmım henüz sele ile dostluk kuramadı vites geçişleri alt vitese geçişler arka fren virajlar vs. herşey bambaşka .. yavaş yavaş alışıyor insan

bu arada ben tarzı sertleştiriym . yaşasın amon amarth

tarzım olmasa da şu parça da hoşuma gitti
    http://www.youtube.com/watch?v=e3OOAvLD5Cc
    Sürekli yeni gurup arayışı içerisindeyim, bu amon amarth ne tarz dır, metal mi? Bir bakayım bakalım nasıl, inşallah tarzımdır. Yeni müzik iyi olur her zaman.

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    bak nasıl gazlıyacam şindi

Shadow, sen daha pinmemişkene moturcu oldun, eğitimiydi, kaskıydı, freni,
    hararetiydi, daldın aleme
    Hadi, bu hafta sonu bekliyoz o zaman
    Bunların alyını bir haftada yapan adam, kesinliklem eminim bu haftasonu bizimledir arkadaşlar
    Poturdak

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)