bu sayade bayan kullanıcılar artacak ve etkinliklerde daha güzel bi görüntü oluşacağı kanısındayım...ben girişimlere başladım sıvadım kolları hade rastgele
bu sayade bayan kullanıcılar artacak ve etkinliklerde daha güzel bi görüntü oluşacağı kanısındayım...ben girişimlere başladım sıvadım kolları hade rastgele
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
onları motor sevdirecez diye düşmeyelimde
Peki abi, cesaretlendirmembayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
nasıl cesaretlendireceksiniz planlarınız neler ki
ben de hem cinslerim için ona göre uğraşayım
cesaretlensinler tabi hatta bi gönullu cesaretlenmek isteyen de bende var ama benim motordan korkuyo düşünce bi kez cesaretini kaybetti hala öğretemiyorum ama caresi yok öğrencek motorda hani büyük bişi olsa keeway 150cc demekki bilmeyince korkunç olabiliyo benim minik motorum eh artık bayan surucu kardeşlerimizden yardım kabul edilir diyelim ...
ben seve seve yardım ederim ama eskişehirden
istanbula nasıl olacak onu bilmiyorum
ilk önce nasıl bir his,bir duygu olduğunu anlatmak gerek...adrenalin aşılamak gibi mesela..;)
As The Years Go Passing By...
işte motorculuk budur abi yaaa....)))))))))
bu tür şeyleri duydukça gördükçe gurur duyuyorum doorusu...
neden olayı manüple edelim eğer motora ihtiyaçları varsa ya da motor kullamak istiyorlarsa diğer herşeyde oluğu gibi kendileri halledebilirler.
her ne kadar motorda kurallar kendileri için esnemesede hayatın gerçekleri ile karşılaşacakları için büyük bir kısmı çabuk pes edeceklerdir.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
aslında herşey yaşam tarzına ve azmine bakar....
kolay değil haklısın..bizim gösterdiğimiz esnekliği fazla gösteremzler sanırım...
ama yine de güzel bişey insanları böle sevk etmek...
hey bende varım kirke kirke siyahlimuzincim
ZAFERE KADAR DAİMA!!
bu arada bayanlar kendi aralarında...
erkekler kendi aralarında konuşuyorlar sanki...
bizi takan yok anlaşılan..
biz de kalktık bu arkadaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz..
ya olurmu ole sey yaa laf banaydı galba ne guzel ama haklısın motosıklet guzel sey guzelbı konuyada degınmıssın
ZAFERE KADAR DAİMA!!
toparlayamadın ya neyse...
hadi ya süper çok sevindim kirkecim
ben az daha başka topikte pot kırıodum
iyi iyi artıyoruz gittikçe
tanıyalım birbirimizi yakından yahu
darksilence nasılsın yaw sitem etme aaaa üzülürüz bak
zaten pot kıran kırana merak etme kırsan da onemlı dııl alıstım artıkk pot olarak gormuorum
ZAFERE KADAR DAİMA!!
motorcu arkadaşlarım anlaşıldı...
bu bölüm sadece bayan arkadaşlarımız için..
bizim bir işimiz yok..
siyahlimuzin öle diyor baksanıza...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)