bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Pınarr
Sen daha çok hatun sürücüleri teşvik açısından konuşmussun
Bende artçı olmaktan kısacası motordan korkan bayanları nasıl ikna edebiliriz diye soruyorum.
İyide sürmekten hoşlanmaz ise arkaya binmektende çok hoşlanacağını zannetmiyorum. Sürmeyi hayal etmesini sağlamak gerek bence önce. Tabiiki bu kendi naçizaane düşüncemdir.
Reklamlar
-
asıl amaç o saten binmeyenleri teşvik edebilmek öğretebilmek adrenalin sewdalısı yapabilmek...
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
-
evet pınarr haklı bende motor kullanmadan once kesınlıkle arkaya bınmezdım olay kullanmalarını saglamak
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
İyide sürmekten hoşlanmaz ise arkaya binmektende çok hoşlanacağını zannetmiyorum. Sürmeyi hayal etmesini sağlamak gerek bence önce. Tabiiki bu kendi naçizaane düşüncemdir.
Kendi açından düşünme bee
Mesala benim tarih hocam bi kere kursa motorla geldigimi gördü ooo motor mu var sendede dedi,ooo sizde sürüyonuz mu yoksa hocam diye sordum,yok ben arkasında gitmeyi severim dedi arkadaşlarının falan varmış artçı oluyormuş arada sırada
-
[QUOTE=furkankyl;673352]
bizim nette göremediğim için kızı...motor cu bi kız olsa bile netteki ortamamızada gelmeliki heyacan artsın dimi....
Anladım ben seni anladım, Bu konuda cidden yardımım olamaz ama üzgünüm
kirke adlı üyeden alıntı
ya sen herturlu onlemını aldıktan sonra deneyım tecruben olduktan sonra bıldıkten sonra korku dıye bır duyguy hıc gerek yok nedır ınsan bılmedıgı seyden korkar.. evet tehlıkeyse tehlıke ama ne tehlıkelı deılkı mantık cercevesı ıcınde kullandıktan sonra korkuya hıc gerek yok bence..
Panik olmayacaksın tek şart bu. Panik yapıldığı sürece motor kullanılamaz. Hatta panik atak birini artçı olarak bile almayın arkadaşlar. Aman diyim...
furkankyl adlı üyeden alıntı
aynı dert bendede mevcut ama bayanlarda çok yakısıyor motosiklet kullanması kullananları tebrik ediyorum cesaretlerinden dolayı
Teşekkür ederiz bayanlar olaraktan
-
trafikte bayan otomobil sürücülerini trafiğin akışına uygun eğitim veren kurumlar olsa daha iyi olacak diyimde biraz gerilsin ortam
La diyez çıkmazsa ortamdan kabul etmem
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Kendi açından düşünme bee
Mesala benim tarih hocam bi kere kursa motorla geldigimi gördü ooo motor mu var sendede dedi,ooo sizde sürüyonuz mu yoksa hocam diye sordum,yok ben arkasında gitmeyi severim dedi arkadaşlarının falan varmış artçı oluyormuş arada sırada
O sürmeyi bilmediği için. Sorsaydın sürmeyi biliyomusunuz diye peşinden bakalım cevabı aksi olabilecek miydi??
-
rica ederim haydi elele bu yaz ne kadar kız kazandık okadar kardır...hersene böle devam edelm 5-10 yıla türkiyemizde bu işin sewdalısı ikiye üçe katlayacak inşallah
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
-
Artıyor hızla, merka etmeyin. Öncelikle Dilek gelecek aramıza Loxor un eşi.
lütfen ama Loxor da kim???
cık cık
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı
trafikte bayan otomobil sürücülerini trafiğin akışına uygun eğitim veren kurumlar olsa daha iyi olacak diyimde biraz gerilsin ortam
La diyez çıkmazsa ortamdan kabul etmem
Geçen gün şahit olduğum bi kazayı anlatıyım sana bak.
Ayazağa yolunda iki bayan arabada gidiyorlar. Arkadan bi şahsiyetsiz geliyo, bayanları görüyo ve bayanlara arkadan dokundurup makas atıyo. Bayanların arabası küçükolduğu için dengeyi kaybedip kaldırıma çarpa çarpa daire çiziyorlar. Bende motorda bunları izliyorum arkadaşla birlikte. Anladın sen anladın
Luxor adlı üyeden alıntı
lütfen ama Loxor da kim???
cık cık
Yani şimdi senden bahsedicem nickle bahsediyimde tanısınlar karışıklık olmasın dedim ee öyle diyincede kalkıp git nicke bak doğrumuyduki yoksa yanlışmı hatırlıyorum demek gelmedi içimden
-
magandalara ölümmmm....ama bayan kullanıcılarımızda trafikte vasat gerçekleri göz ardı etmeyelim....
-
İstanbul için ben çalışmalara başladım çoktan siyahlimuzin
Hatta bayan ufaktefek tecrübeli artçı arıyorum
heheheh bulursan bir tane de bana yollar mısın lütfen?
bana da lazım öle ufak tefek bişi
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
magandalara ölümmmm....ama bayan kullanıcılarımızda trafikte vasat gerçekleri göz ardı etmeyelim....
Geneli sıkıştıran erkek sürücülerden dolayı öyle olsa gerek...
Ben 4 senedir b ehliyet sahibiyim allaha şükür hiç kazam olmadı, kimsenin caınnı da tehlikeye atmadım ki erkek arkadaşımdan çok daha güzel sürüyordum. Bu da size kapak olsun
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
heheheh bulursan bir tane de bana yollar mısın lütfen?
bana da lazım öle ufak tefek bişi
İstanbul mu yine? Yoksa başka bi şehirde mi lazım. Adresi ver gönderiyorum kargoyla heheheheeh
-
siyahlimuzin adlı üyeden alıntı
hadi ya süper çok sevindim kirkecim
ben az daha başka topikte pot kırıodum
iyi iyi artıyoruz gittikçe
tanıyalım birbirimizi yakından yahu
darksilence nasılsın yaw sitem etme aaaa üzülürüz bak
bende varımmm aşkolsun bayanlar yaniii
ya çoğunluğumuza yakın bir yerde bir bayanlar toplantısı düzenlesek ne güzel olur ya
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
Aslında benim annem çok tecrübeli artçı ama ufak tefek deil
Artçım olmak istiyo ama sisibarı olan bi motorum yok onun için tırsıyorum. Benim artçı koltuğu yüksek olduğu için direk üstüme yatabilir ki bi kız arkadaşım ezmişti beni depodan kazıdırlar hehehe....
-
belifeless adlı üyeden alıntı
ya çoğunluğumuza yakın bir yerde bir bayanlar toplantısı düzenlesek ne güzel olur ya
bayanlar çalışmalara dewam hade bakalım en etkili silah sizsiniz bu yolda
-
belifeless adlı üyeden alıntı
Selam belifeless, memnun oldum tanıştığımıza ve bir bayan sürücümüz daha olduğunu öğrendiğime ;)
Aynı düşünce bende de mevcut, inşallah böyle bi toplantı yapabiliriz aramızda..
-
Selam belifeless, memnun oldum tanıştığımıza ve bir bayan sürücümüz daha olduğunu öğrendiğime ;)
Aynı düşünce bende de mevcut, inşallah böyle bi toplantı yapabiliriz aramızda..
aaaa ayrımcılık yok ama pınar
-
aaaa ayrımcılık yok ama pınar
Hayır ayrımcılık deil. Bayanlar olarak toplanmak, yolda karşılaştığımız olaylar hakkında konuşmak muhabbet etmek isteriz ve buna beyler gelemez gibi bi şart sunulmaz. Ama adı bayanlar buluşması olur o ayrı
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler