bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...
-
19 Mayıs 2007, 00:23
rahatsız oluyosan bende bakma diyorum işte sana ya...sende rahatsız olma bende olmayım burada bu topic e yazanlarda...rahatsız olmadığın topic lerle ilgilen
berkforce adlı üyeden alıntı
kirke hayırdır beni sormuşsun yönetim aradı
millet seni arıyor yawww nerdesin
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Reklamlar
-
19 Mayıs 2007, 00:26
bak canım bu topic eğer amacına uşasaydı çok faydalı olacaktı.ancak konu dışı konuşmaların yerinin msn ve pm olduğunu hatırlatmak isterim
ayrıca açtığım topic tutuldu demişsin burada yazıya ilgi gösterenlere ödül vermiyolar yani bu durumda kimsenin kıskançlık yapması mümkün değil
-
19 Mayıs 2007, 00:29
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
-
19 Mayıs 2007, 00:33
hani bi icraat yok.ben senin son yazılarından hiçbirinde topicle ilgili birşey göremiyorum
-
19 Mayıs 2007, 00:35
yaa arkadaşlar ben bu topiğe yazmak istemiyorum cidden artık çünkü cılkı çıktı biraz...
herkes birbiriyle yanlış konuşuyor ve parlamaya müsait ve herkes birbirini alevlendirmeye çalışıyor...
bu konu böyle tartışmalarla uzayıp gidecek.. gereksiz bence.
-
19 Mayıs 2007, 00:35
frog adlı üyeden alıntı
hani bi icraat yok.ben senin son yazılarından hiçbirinde topicle ilgili birşey göremiyorum
işte senin ve senin gibilerle uğraşmaktan inan ki bişi yazamadım...bi kurtulsam ii olacak o deil burada tartıstığımız bu konu jhakkında fikir ürettiğimiz arkadaşlarıda bezdirdiniz onlarda yazmıyor sayenizde sevin artık amacına ulastın
-
19 Mayıs 2007, 00:36
ya arkadaslarr nedır bu ortada donup duruya varmı ole bı nıyetın senınnn?varsa sole
-
19 Mayıs 2007, 00:36
arkadaşlar dikkatli okuyorum ama sorun sanırım birbirimize gereksiz anlamda saldırma lütfen bakın yarın büyük bir kortej var ankara anıtkabire ve yarın 19 mayıs kutlamaları olacak şu topik işine yarın el atacamda sorumlu kişileri bu saatte rahatsız edecem onlarında morali bozulacak bakın tekrar ediyorum gereksiz anlamlar ve sürtüşmeler hiçbirimizin yararına olmaz... rica ediyorum daha az tartışma içerikli yazılar yazalım sanmayın ki yazdıklarımı kimse görmüyor....
-
19 Mayıs 2007, 00:37
-
19 Mayıs 2007, 00:39
bak gördün mü sayenizde amacını aştı ve cılkı çıktı çekemediler anam çekemediler tutu ya topic çekemediler ben bulurum yine bi muhabbet açarım yıkarım burayı sizmerak etmeyin
-
19 Mayıs 2007, 00:41
kirke adlı üyeden alıntı
he canım yonetımden gelıorum selamlarıı var
cok aramıslarmı senı bi sorarmısın kendılerıne
ne istiyorsun kirke kardeş onu soracaktım..
-
19 Mayıs 2007, 00:43
eyva eyva ortalık küllüm karıştı yaw
-
19 Mayıs 2007, 00:44
berkforce adlı üyeden alıntı
ne istiyorsun kirke kardeş onu soracaktım..
çok terbiyesızsın ayıp ya!!
-
19 Mayıs 2007, 00:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler