kesınlıkle katılıyorum son cırpınıslarımız
ZAFERE KADAR DAİMA!!
bari şimdi amacınıza dönün ilk adımı ben atayım
bayanlara motorun kötü birşey olmadığını ve dikkatli kullanımda yararlı bir alete dönüştüğünü kanıtlayan seminerler verilmesi gerekir
Amaclar arac olur, bazende Belirlenen amac icin cıkılan yol bizleri cok daha güzel amaclara ulastırır, ama o belirlenen amaca ulasılamamıstır, yinede daha mutlu olmuşuzdur
şimdi bu amacını gerceklestirememis kisi üzülmelimidir, ideasını gerceklestiremediği icin, ama gerceklestirse belki daha az mutlu ve amacını gerceklestirmis birisi olarak ölücektir, insanın aklına amacmı mutlulukmu yoksa her ikisidemi sorusu gelir, ama cevabı bellidir, tabiiki ucların insanı icin buda değişkendir, tartışılasıdır..
Mesajı yazarken yan odadan hatırla sevgili dizi müzikleri geliyodu kulagıma, valide izliyordu kesin
Comfirmation Bias
Melis davet mi ediyosun yoksa? Canım benim geliriz tabi gelmezmiyiz hiç Ne zaman gelelim
Ok önce elifin yanına uğrayalım soora ist ankara adana dolaşırız. Her ay bi yerde oluruz
Ne geliyo ne zaman geliyo. Motor mu aldın??? Hayırlı olsun o halde
Hayırdır sen hayabusa kullanıyosun herhalde. Meraklanma ben seni cometlede uçururum arkadan. Düştüğün yerden poz ver resminide çekiyim
Bu topicte yarışlara hazırlanılmaz kirke. Baksana dakka başı kavga
valla ya motıvasyon dusuruyo bunlar pınarcımm ayrıcaa özer e yazdıgın cevap cuk oturmus tebrık edıyorumm ayrıca pıjama partısı ılk tur luleburgaz
ZAFERE KADAR DAİMA!!
berkforce nerdeee?
ZAFERE KADAR DAİMA!!
yapalım valla fıskosun alası bu topıcte var ama
ZAFERE KADAR DAİMA!!
furkanly senin bu başlığı açmanda sebep ne tanışma falan mı?
tanışmaysa yeri burası değil.eğer gerçekten millete sewdirmek istiyorsan millete motoru konudan sapmadan fikirlerini yazacaksın
şimdii bakk senn nolucak yokta bende duymustum bıseyler o yusden acmıs fln ne işş?
ya bu berkforce ne kadar garıpsın arkadasım soyleyıp soyleyıp kacıosun anlamadımkı benn...
ZAFERE KADAR DAİMA!!
haydaaa ne bu çektiğim benim ya
kimseyle tanısma falan deil buradaki erkek olsun bayan olsun hangi arkadasa özelden msj atmısım sor bakalım millet benim konu tuttu diye kuduruyor yaaa...arkadaşlar size açın sizinkide tutsun bizde gelelim oraya yazalım sırf laf söylemek için yazmayı bırakalım...konu sapmasın biz burada bayanları gercek hayatta bayanları motosiklet tutkunu yapalım etkinlikler daha güzel olsun vs vs diye açtık kimseyle tanısmaya ihtiyacım yok arkadasım olan arkadasım zaten...ben motosiklet sewdalısıyım bu görüşteki herkes benim arkadaşım kardeşim....tanısma bölmüne açtım ben konu git oraya bak kardeşim selametle
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
abicim katılıyorum bayanlar araba kullanamıyor ama motor da bayağı iyiler. Bunuda geçliklerinde fazlaca kullandıkları bisiklete borçlular zannedersem 1 2 tanığım var .Buna dayanarak söylüyorum....kazasız sürüşler diliyorum...
ben napayım senin gibiler durup durup buna benzer seyler yazıp olayı saptırmama sebeb oluolar ben napıyım ilk basta bişi yoktu sonradan alev aldınız ama umrumda deilsiniz
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
haklısınn ya yeterkı yol olsun ıstek olsunnn hersey olur bide su terbıyesız ınsanlar olmasaa...
ZAFERE KADAR DAİMA!!
sen ne yazdığını bilmiyosun o zaman senin yazdıklarının konuyla hiçbir ilgisi yok
bence bu topic bu saatten sonra gereksiz yazılarla dolacak
bu tpice herkesin yazma özgürlüğü war ancak konu dışına cıkınca yazılarınız ister istemez beni alakadar ediyor.
kirke hayırdır beni sormuşsun yönetim aradı
Rüzgar gibi geçti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)