puhaa PINARR PINARRR
ZAFERE KADAR DAİMA!!
yok canım benım ben senı desteklıyorum aman dusmesın motıvasyonun kımı desteklıycez biz sonraa
ZAFERE KADAR DAİMA!!
yoook bız mt olarak her sartta desteklerız senı canım benım bak duygulandım sımdııı
ZAFERE KADAR DAİMA!!
..............................
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
sonuna kadar arkandayız sen merak etme endurocu olma sakın ve sonunda
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Aslında cesarete ihtiyacı olan benim (ben bir istisnayım); Bunca yıllık motorcuyum ama her seferinde korku ve endişe içinde, paranoyakça motosiklet kullanıyorum!
Bayanların motosiklete binmekten korkup çekindiklerini sanmıyorum. Dolayısı ile (istisnalar hariç) cesaret verilmeye ihtiyaçları bulunduğunu da düşünmüyorum!
NOT: Bu iki cümle ile neyi anlatmak istediğimi, artık anlayan anlar!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
mesaj kullanıcı tarafından silinmiştir.
Canımsım hoca
Baslıyorum
Tanıstıgın pist yarıscısı sayesinde, profesyonel pistlerle tanısırsın bi gün ve Honda twisterını pistin yanına park edip haftanın uygun oldugun her günü pistte arkadasının yanında alırsın solugu, günler ilerledikce motosikleti sürüs yetenegin, viraj alısların ve kendine has asi ve hırcın sürüs tarzınla seni pistlerle tanıstıran bu arkadasa fark atmaya ve toz yutturmaya baslarsın, ve gün gelir fark edilirsin,
ailenden motosiklet kullanmanı desteklemeyen cok insan oldugu icin kendine cumoni rumuzunu takarsın ve öyle bilinirsin pistlerde amator olarak yarısırken
sürüs yetenegin ve kontrolün arttıkca kendine güvenin gelmektedir, hırslanmaya baslamıssındır iyice, artık her köşesini her metrekaresini ezberlediğin ve piste gelen SS cilerden toz yutturmadıgın kalmadıgı icin, monotonlasan ortamdan sıkılmıssındır, Yeni pistler yeni rakipler yeni maceralar aramaktasındır.. Ve böylece SS dünyasına Cumoni adının altın harflerle yazılacagı dönemlere ilk adım atılmıstır
Comfirmation Bias
Şampiyon olucam......
İbrahim ver artık şu ehliyeti şampiyonluğumun önüne geçme
aman ehliyetsiz çıkma trafiğe maazallah biri gelir vurur falan hak iddia edemezsin masraflarda cabası
yarış mı dedi birileri, hadi yarışalımmmmmmm (pistlerde profesyonelce tabi)
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Hay aklına kurban olayim... Bravo sana, erkeklerin anlamasını geçtim hadi, hatunlar neden hala ısrarla bu topiğe pirim veriyorlar anlamıyorum..
Cesaret verilmesi gereken bir durum yok ortada.. Herşey gayet açık ve net.. Motorculuk doğuştan gelir !! Bizde insanız, iki kolumuz, iki bacağımız var, biz de sürebiliriz..
Bunda absürt ve ilginç bir durum yok.. Hatunlar narin yaratıklardır, oram çizilir, aman düşerim, kırarım bi yerimi diye binmezler.. Yaradılış gereği bu böyledir, sadece biz istisnayız... Büyütecek ne var anlamıyorum...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)