20temmuzdan sonra yeni motosiklet alanlara müjde:)
Reklamlar
-
arkadslar bugun trafige gittim yeni motorum icin plaka cıkartmaya ve ozgur zrolu arkadasımdan cok sevindirici bi haber aldım dün yani 20 temmuzda trafige bi genelge gelmis artık tüm motosikletler ilk alındıgında 3 sene ondan sonra her 2 senede 1 muayene suresı war bütün motosiklet camiasına hayırlı olsun
2008 yılına kadar muayene yok yasasın
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
Reklamlar
-
acaba bu durum 20 temmuzdan sonra alınan plakalar içinmi geçerli yoksa tüm 2005 modeller içinmi....keyifli gelişme..
-
20 temmuzdan sonra gecerliymis dostum ama yinede guzel bi gelisme
saygılar...
AB RH (+)
-
burada bir makas var bence.
20 temmuzda yürürlüğe giriyor olması ama bütün motosikletler için geçerli olması gerekir, aksi taktirde uygulanabilirliği mümkün değil.
YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
mpank
-
trafık takıpcı arkadasım soyledı teferruatını bılmıyorum
AB RH (+)
-
yani bencede mutalaka bir model yada yıl belirlenmiştir. bu tür yönetmelikler çıkarken genelde belli bir yıl ve model belirtirler...mantikende 19 temmuzda alınan bir aynı motorla 21 temmuz arasında alınan arasında nasıl bir teknik farklılık olabilirki biri her yıl muayenen olacak diğeri 3 yılda bir..haberdar eden arkadaşa çok teşekkür..
-
sonuçta güzel bişiiii
başlasın hele hayrını görelim.
mpank
-
Ben motoru Haziran başında aldım, benim ruhsatta da ilk muayene 3 yıl sonra yazıyor, yani 2008 Haziran. Nasıl oluyor bu şimdi, bu yeni bir durum değil o zaman
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
-
ben 2ayda 3.motorumu aldım ve bu son aldıgımda 3yıl sonra muayene yazıcakmıs trafık takıpcı arkadas dun cıktıgını soyledı genelgenın ,kendısıde gecen hafta yeni ruhsat cıkarttı motoruna, o da seneye muayeneye sokucak bana cok ballı oldugumu soyledı bugun genelge daha dun cıktı dedi
AB RH (+)
-
22 Temmuz 2005, 12:23
Ben motoru Haziran başında aldım, benim ruhsatta da ilk muayene 3 yıl sonra yazıyor, yani 2008 Haziran. Nasıl oluyor bu şimdi, bu yeni bir durum değil o zaman
biz haziran sonunda aldık ancak bizimkinde 2006 haziran yazıyor.
bu durumda bazı şubeler farklı uygulama gerçekleştiriyor demektir. yada ankara dışındakiler olayın farkında değiller.
mpank
-
22 Temmuz 2005, 17:43
yaw çarşamba yaptırdım muayneyi ist/göztepede yine 1 yıl
anlamadım yine
-
23 Temmuz 2005, 05:03
Çok güzel bir gelişme doğrusu. Birde uygulamada tutarlı olsa memleketim
Neyse hayırlısı olsun.
-
23 Temmuz 2005, 14:38
Bu yasanın hazırlandığından haberimiz vardı ancak yürürlüğe girmemişti.Yürürlüğe giriyor olması çok sevindirici. Yasa mutlaka geriye dönük çıkmıştır. yani bütün 2005 ler 2008 e kadar muaf, 2004 ler 2007 ye kadar muaftır.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
23 Temmuz 2005, 18:11
Doğru düzgün bir iş yapsalar şaşardım zaten
-
23 Temmuz 2005, 23:48
arkadaşlar 20 temmuz çarşamba günü gelen genelge ile muayaneler motorsikletlerde yeni kayıt olanlarda yani 20 temmuz tarihinden sonraki kayıtlarda 3 sene geçerli oluyor.kendi motorumu 17 temmuzda kayıt ettirdim ve 1 yıl yazdım.sevgili fromalanya yani hüseyin abi dört ayak üzerine düştün sen plakanı salı günü veririm ona göre...
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
24 Temmuz 2005, 02:33
ozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 20 temmuz çarşamba günü gelen genelge ile muayaneler motorsikletlerde yeni kayıt olanlarda yani 20 temmuz tarihinden sonraki kayıtlarda 3 sene geçerli oluyor.kendi motorumu 17 temmuzda kayıt ettirdim ve 1 yıl yazdım.sevgili fromalanya yani hüseyin abi dört ayak üzerine düştün sen plakanı salı günü veririm ona göre...
eywalla kardesim gozlerınden operım kuzu yıyozmu kuzu
AB RH (+)
-
07 Ağustos 2005, 14:10
hayırlı olsun
hayırlısıysa başlangıç için 850 cc bir endura alıcam silindir hacmine göre umarım değişmiyordur ve ikinci ellerde bu olay varmı? araştırlabilir bir konu yakında netleşirumarım öğrenen bilgisini paylaşır.
-
07 Ağustos 2005, 14:21
-
07 Ağustos 2005, 14:24
cruiserer adlı üyeden alıntı
Ben 27 haziranda almışım; benimkinde 27 hazian 2006 yazıyo... Bu ne ya?
Her yerde ayrı mı uygulanıyo bu iş?
Her zaman \"yerçekimi\" kazanır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler