Grubunda Lider, Markası Olan İstanbul'da Bulunan Motokurye Firmasında Çalışmak Üzere Personel Alımı
Yapılacaktır.Maaş+SSK Verilecektir.İlgilenenlerin Benimle İrtibata Geçmesi Gerekir.
İrtibat Bilgileri =
Tel = 02122172291-92
Fax = 02164256187
Bir Motokurye Maaşı Ne Olmalı?
Günde En Fazla Kaç İş Yapabilirsiniz?
Yaptığınız İş Üzerinden Primle Çalışmak İstermisiniz?
Çalışma Saatleri Sizce Ne Olmalı?
Grubunda Lider, Markası Olan İstanbul'da Bulunan Motokurye Firmasında Çalışmak Üzere Personel Alımı
Yapılacaktır.Maaş+SSK Verilecektir.İlgilenenlerin Benimle İrtibata Geçmesi Gerekir.
İrtibat Bilgileri =
Tel = 02122172291-92
Fax = 02164256187
anket harika umarım ihtiyacı olan bir ar kadaşa yardımınız dokunur. ancak şehir belirtmemişsiniz.türkiye genelindemi personle alımı yapacaksınız
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Mesajın İçin Teşekkürler.Şehir İstanbul'dur.
Biraz daha bilgi verirsen daha faydalı olur arkadaşlara.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Mete bey, cbf150 yazısını göremedim. ne oldu sattınız mı yoksa?
hayırlı olsun ne diyeyim. Umarım çok daha iyilerine yine kısa zamanda sahip olursunuz.
ya abiler adamın topiğini bulandırmayın yav... abicim satmaktan vazgeçti ben...fiyatda düştü zaten...uyuz oldum iyice...babamla fena papazız...aney olmasa vaziyet kötü yane...iyiki motorum var diyorum...hataydı satma meselesi...bir daha alamayacağım için bir daha bu hatayı yapmam...sadece model yükseltirken satarım...
topik açan arkadaşda kusura bakmasın...vesileyle hem anasayfaya çıksın madem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
honda bu bir çıkarır bir indirir güzel bir fiyat politikası izliyor
yükseldiği zaman sahip olanlar sevinir düştüğü zaman üzülür
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
bence kurye firmalrında işi veren pc ve telefon basındaki operatörlerin adaletli olmaı gerekir bazılarını koruyup bazılarına iş vermemezlik yapmamalıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)