selam arkadaşlar ben de cbx 750 p alarak aranıza katıldım.Beni de çok korkutmuşlardı fakat makine beni şaşırttı harika bişey yaklaşık 1500 tl masraf yaptım ama şu an mükemmel tavsiye ederim.ses inanılmaz
selam arkadaşlar ben de cbx 750 p alarak aranıza katıldım.Beni de çok korkutmuşlardı fakat makine beni şaşırttı harika bişey yaklaşık 1500 tl masraf yaptım ama şu an mükemmel tavsiye ederim.ses inanılmaz
Bu motorun manueli elinde olan var mı ?
Burçinhan Doğan
bende cbx 750 aldım haftaya antalyaya getirtiyorum.
bakalım nasıl çıkacak kötüde çıksa onunla uğraşmak büyük zevk olacak
konyada kralı var ;) yakında resimleri burdan paylaşırım
E nerede resimler?
selamun aleykum arkadaşlar adım deniz yeni uyo oldum bu sıteye sebebi 750 honda cbx aldım 91 model motoru orjınalıyle bırebır yapıldı janzımanıdışlılerı felan yeni aldıgım kışı tanıdık saolsun 10 yıl yagını koy bın dıyor garantısınıde verıyor bu ilk motorum bu arada bilmem gereken önemlı şeyler varmı bu motor hakkında şimdiden çok teşekkur ederım[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
İstanbul'da bu motosikletten olan var mı ?
Arkadaslar ben siteye yenı üye oldum 2008 den beri honda cbx750 kullanıcısıyım bu motoru kullanmayan bilemez.Tek kelıme ile harıka yakıt konusunda ise zevkin 3-5 olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
arkadslar nasıl resım atabılırım buraya ben
Arkadaşlar bende CBX 750 Katalog vs tüm bilgiler mevcut.
Ayrıca zamanında polis motorlarına yedek parça verdim. elimde bayağı stok var, 2 adet te motosiklet var. yanlız parçaları eksik, parça niyetine değerlendireceğim.
İhtiyacı olanlar bana ulaşsın.5309112592
Cbx750 Konya adlı üye Merhaba bende 2006 yılından beri cbx750 kullanıyorum karşılikli bilgi alışverişi yapmak isterim
sanırım konuyu hortlatıyorum. 10 seneye yakındır kullanıyorum. neredeyse tüm arızaları halledilebilir durumda. yakın zamanda bir sorunum oldu çözümsüz kaldım. debriyaj tam çekili iken 1. vitese sorunsuz geçiş yapıyor ama kısa zaman sonra maneti sıkmama rağmen motor gitmeye çalışmaya başlıyor. balatalar yeni hidrolik yeni üst merkez kapağı ve iç takımı yeni.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)