Ducati 1098 Kuzey Amerika'da Bir Numara
Reklamlar
-
29 Ağustos 2009, 18:47
super makıneler sanırım bunlar japonlardan falan ustun....
Reklamlar
-
29 Ağustos 2009, 22:14
salih06 adlı üyeden alıntı
super makıneler sanırım bunlar japonlardan falan ustun....
sanırımı at
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
Italyan farkı
-
Mersin İl Temsilcisi
Servisi yüzünden hak ettiği yerde değil...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
-
Topik ilk açıldığında yeterli ilgiyi görememiş anca şimdi görüyor
-
Ducati 999 ve 1198 sahibi olarak kendimi sansli sayiyorum gercekten cok nazli ama o kadar da kuvvetli motorlar dizayni zaten baska bir olay 999 bence sanat harikasi bisey.Italyan kizlari cok nazli olur bende cok nazini cektim Japonlar ise hurmetli istedigini yapar ama italyanin tadini da japon vermiyor.Gixxer 1000 kullandim ama 1098 veya 1198 bence daha guclu ozellikle dusuk turlarda.Kisacasi kanina bulastimi Ducati virusu birakmiyor.
-
Alkan1970 adlı üyeden alıntı
Ducati 999 ve 1198 sahibi olarak kendimi sansli sayiyorum gercekten cok nazli ama o kadar da kuvvetli motorlar dizayni zaten baska bir olay 999 bence sanat harikasi bisey.Italyan kizlari cok nazli olur bende cok nazini cektim Japonlar ise hurmetli istedigini yapar ama italyanin tadini da japon vermiyor.Gixxer 1000 kullandim ama 1098 veya 1198 bence daha guclu ozellikle dusuk turlarda.Kisacasi kanina bulastimi Ducati virusu birakmiyor.
5 ay sonra mahkemeye çıkıcam bana arabayla çarpan çocuğa 20 bin tazminat açtım 2. el birtane 1098 alabilirim kazanırsam
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler