Arkadaşlar elinizde bununan motorsiklet üzerine olan bir çıkartma yapıştırma vb. şeyler varsa yollarmısınız acil lazımda.
Arkadaşlar elinizde bununan motorsiklet üzerine olan bir çıkartma yapıştırma vb. şeyler varsa yollarmısınız acil lazımda.
Nasıl yani? postaylamı yollicaz. yoksa sana model yollicazda sen yazıcıdan mı çıkaracaksın ?
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ben de anlamadım valla ne demek istediğini???
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
arkadaş siteye yeni üye olmuş, adını duyurmak istiyor sanırım böyle anlamsız mesajlarla...
doğal olarak forum kurallarını da okumamıştır...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Red Kit çıkartması yollasak olurmu..Ama adresi ver kiiiii..
bende bitane işiyen çocuk var.. deponun üstüne yapıştırabilirsin yollayim mi??
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
sevgili kardeşim;
sen istersen tam olarak ne istediğine karar ver ondan sonra istekte bulun. zira böyle bir istek herşeyi kapsıyor.
Bulunduğun yerde bu tür şeyleri satan yer yok mu ? çünkü zaten böyle birşeyi göndermede aslı astarını geçer.
Bunlar maksimum 5,6 milyona satılan şeyler.
Kolay gelsin
1) LUXOR eski üyesin banane (çeneyle değilde bilgiyle tanınanları severim)
2) Forum kullanmayı bende biliyorum
Demek istediğim elinizde herhangibir çıkartma yani sticker varsa fotoğrafını yollarmısınız.
reklamcıdan bastırıp motorsikletime yapıştıracağım..
Umarım anlata bilmişimdir.
Foruma resmini koyarsınız bende reklamcıdan çıkartırım.
arkadaşlar bende yamaha ybr 125 var ve bana marka çıkartmaları lazım depo üzeri yan kapak ybr125 yazısı bunları nereden bulabilirim bana açık adres verirmisiniz şimdiden teşekkürler yeni üyeyim hatam varsa af ola
MOTORSİKLET HAYATTIR
sakızlardan çıkıyordu bir ara Arkadaşım internetten araştırsan biraz madem çıkartmaacıda çıkarıcan internette bolca fotograf ve arma vardır.
örnek: http://www.egm.gov.tr/saglik/ArmaSaglik.gif polis çıkarması
lezzet gider,mesuliyet kalır...
mt çıkartmasını para karşılığı yapıştırırım
bi tane motorları farkedin çıkartması var tam stop lambasının üstünde. ordan tanırsınız beni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)