BMW R1200S "Endurance Racer"
Reklamlar
-
BMW yeni yaris sezonunda yeni bir yarisciyi suruyor piyasaya. R1200S "Endurance Racer" huzurlarinizda. Yukardaki resmi tiklayip kucuk bir koleksiyonuma ulasabilirsiniz. ;]
Reklamlar
-
kardeş bunlar motor değil canavar. süper süper
ben böyle bişey kullansam bir hafta içinde beni gazetelerde okursunuz.
motorcu gencin hazin sonu diye
-
xnode adlı üyeden alıntı
kardeş bunlar motor değil canavar. süper süper
ben böyle bişey kullansam bir hafta içinde beni gazetelerde okursunuz.
motorcu gencin hazin sonu diye
Uzun süre binmek istersen
Egemenlik kayıtsız şartsız sürücünündür.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Süper Moderatör (BBRR)
modeller bölümüne açılan başlıklarda modele ait teknik bilgi, web sitesi gibi bilgiler olmadığı için başlık motosohbete taşınmıştır.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yaw endurolarda anladıkda Racer tarzı motorda bıle Boksör tıpı motor kullanmıs ne o yandan cıkmıs Sılındır basları ogle
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
-
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
-
yahu param olsa bmw ye yatırırım ama..
-
Donald_Duck adlı üyeden alıntı
Bunun silindir kafasini yere surtecek babyigit varmi aranizda?
Ben sürterim. Daha dün Falconun bilumum grenajını asfaltta kazıttım bunu da kazıtırım
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
muvattali adlı üyeden alıntı
Ben sürterim. Daha dün Falconun bilumum grenajını asfaltta kazıttım bunu da kazıtırım
Allah iyiligini versin... ve tabii gecmis olsun. Sana bir sey olmasin da gerisi onemli degil.
-
Donald_Duck adlı üyeden alıntı
Allah iyiligini versin... ve tabii gecmis olsun. Sana bir sey olmasin da gerisi onemli degil.
Pek birşey olmadı bana, tabii full koruma sayesinde (kitabı var bu işin artık )
Bir iki önemsiz kalça çürüğü ve 2 ufak burkulma hadisesi, biri bilek diğeri yürek burkulması olur
Sağolasın..
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Motorize_deli adlı üyeden alıntı
heralde boksör tipinden başka silindir tipi yapamıyolar ss e bile boksör tipi takmışlar
Boksör motor diyip geçme adamlarda yılların teçrübesi var bügün porş da boksör.
Ne prblem çıkartmış bmw diyer motorlardan farklı artıları vardır vardır bence
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Motorize_deli adlı üyeden alıntı
heralde boksör tipinden başka silindir tipi yapamıyolar ss e bile boksör tipi takmışlar
....
BMW nun dort sira silindirli motorlari da var tabii. Bu yukardaki motosiklet iki silindirliler klasmani yaislar icin hazirlanmis. Bu klasmanda ozellikle Ducatinin 1098S, ve Aprilia Mille makineleri var. Bunlar V silindir ve 160+HP makineler. Duz yolda BMW yi geride birakmislar ama virajlarda (yani sizin sandiginizin tersine) BMW bunlarin hepsini yakalayip gecmis.
Aprilia Mille
Ducati 999
Ducati 1098S
Bunlar da muhtesem makineler tabii, soyleyecek bir sozum yok. BMW nun bu canavarlar arasinda kendini gostermesi. Hele ilk girdigi yarislarda kursuye cikmasi buyuk basari gibi geliyor bana...
--------------------
BBRR adlı üyeden alıntı
modeller bölümüne açılan başlıklarda modele ait teknik bilgi, web sitesi gibi bilgiler olmadığı için başlık motosohbete taşınmıştır.
BBRR, bilgin olsun; modele ait teknik bilgi henuz aciklanmadigi icin yok. Fotograflar BMW basin grubu uyesi oldugum icin bana BMW dan yollandi. Web sitesi adresi yoktur. Alinti olsaydi zeten yazardim kaynagini biliyorsunuz. Basligin buraya tasinmis olmasinin bence mahzuru yok, tesekkurler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler