tartısmasız zat.....................
yok mu benim motoruma güzel dicek arkadaş burda yaaa
aslında ıyı derken neye göre iyi demek istediğin önemli dostum......
mondialde zat kadar rahat bir motor yok suan....
saglamlık konusuna gelınce mct ve 151rs dısındakı motorları tam bılmıyorum ama bence zat 10 numara....
hız duz yolda hıc affetmeden 100 110 iki kişiyle ....
bence en yakısıklı olan motor mondıalde kımı mct dıyebılır...
uzun yolda ınanılmaz rahat...
fln fln fln....
150kn yede dayanıksız diyorlar ama karşı komşumuz bir seneden beri biniyor tek bir dökülen taradı olmadı ama çok efendi sürüyor
bence 100kh ve 110 ft en saglamı kullandım gordum bıdıgım ıcın yazıyorum ama 100kh daha saglam hem vergısı fılan da yok
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
KT125'i olan birine rastlamıştım feribotta 4000km'de idi ve henüz hiç problem çıkartmadı demişti. Bu aletin tipi de Suzuki GN125 ile aynı. Alacak olsaydım KT125 alırdım.
zat ...................
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bence Ümmet abinin eski motoru 70.000 km yaptı.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
tabiki 250mct 10.000km deyim tık yok maşallah
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
motorda sorun yok Luxor.
2 motor var, cepte para yok. foto makinası alacağım, hesaplar tutmuyor.
dün zongshen için anlaşıp el sıkıştık, güya bu gün işlemler bitecek, motoru alacaktı, akşam bir telefon, vaz geçmiş.
her şey yeniden alt-üst oldu.
motorun biriyle dışarı çıkıyorum, sitenin çoluk çoçuğu öbürünün üstüne çıkıyor.
vs. vs...
sahibinden.com'da ilanı duruyor.
o kanaldan gelen olursa, yine anlaşırız. http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2613621
2-3 aydır, iyice daraldım artık. ciddi ciddi kaça giderse gitsin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
mondinin en sorunsuz motoru bence 125kt kendimde kullanıyorum
kt 125 derim bu kadar uzun yol yapmama ragmen ufak tefek şeyler hariç sorun yok
Aslında motorun güzel birseye benziyo resimden motor aksamın veya baska biyerinde bir sey varsa bilmem. Sen bende 3 ay daha sabret ben alim bu arada topicdeki cevaplar içinde tesekkürler.Sanırım 100 kh lerde sağlam kullanan veya bilgisi olan varsa paylassın bizlerle diğer modeller hakkında da yorumlarınızı beklerim arkadaslar...
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)
konuyu hortlatayım istedim.2007 den beri yazan olmamış.aradan geçen 9 sene sonunda görüşler ne yönde arkadaşlar.
Genel olarak scooterlar hariç eskisi gibi değil diyorlar. Özellikle ise mr vulture, dirift, x treme max, rx3i evo kullanan arkadaşlar genel olarak memnun. Birde at sahibine göre kişner diye bir söz var. Sen ona bakarsan itina ile ilgilenirsen uzun süre götürür gibi bir genel kanı var formun genelinde. Saygılar.
İyi bi hortlama olmuş. Yakınlarımda gördüğüm kadarıyla en güzel motoru mc-x gibi duruyor. Kullanan eş dost çok memnun
Mondial'in cubları bence çok güzel iki modelini kullandım 2 yaz boyunca hiç yolda kalmadım, üstelik hiç servis yüzü görmemiş hor kullanılmış aletlerdi. Ama bence şuan en iyisi Evo modeli, hala inceleme aşamasındayız, eşim için alacağım bakalım hayırlısı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)