Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sizce Hangi Motor?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    önce ehliyet
    Bİ MOTOR ALCAM SCOOTER İLK MOTORUM OLCAK VE ÇOK ZORLARIM YANİ DÜŞE KALKA ÖGRENECEGİM ANLİCAGINIZ.SİZCE HANGİ MARKAYI ALİM HANGİSİ DAHA DAYANIKLI.BENİ Bİ KAÇ YIL İDARE ETCEK BİŞEY LAZIM 4 YIL FLN ACİL YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Lyyndo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım artık hep aynı konular donuyo ama ben sana cevap vereyim.1 2 yıl gitsin diyosan çin malı almayacaksın.Çin malı alırsın belki 1 2 yılda kullanırsın ama motorun sanki 10 yıllık gibi gorunur.Şase namına bişey kalmaz(motorunu hiç soylemıyorm zaten).Bu motorlar hor kullanmaya gelmez.Bence hesaplı ve iyi bir motor istiyosan honda beat,activa veya yamaha bws tarzı bi motor alırsan,bu motorlar seni yarı yolda bırakmazlar...karar senin tabi

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Bütçeni ve boyunu,posunuda söylersen, hem fiziğine hem kesene uygun birşeyler önerilebilir.Ama 4 yıl sorunsuz kullanmak istiyorsan japonları tercih etmen daha doğru olur.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    honda beat almanı tavsiye ede rim

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    bende lyyndo arkadaşın dediğinin tam tersini söyleyecektim sana ilk başlayacaksan kaliteli motor alma derim yazık günah ucuz yollu bi çinli al ilk deneyimini onda kazan merak etme hemen elinde dökülmez arkadaş öyle konuşmuş ki sanki bu motorları bally sürüp yapıştırarak yapıyolar..ilkten bi japonla başlayıp bişey olduğu zaman ise parçasına bi dünya para vereceğine parçası bol bulunan küçük ucuz yollu bi çinliyle başla derim yinede karar senin kolay gele..

Motosikleti
    önce ehliyet
    Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçeni ve boyunu,posunuda söylersen, hem fiziğine hem kesene uygun birşeyler önerilebilir.Ama 4 yıl sorunsuz kullanmak istiyorsan japonları tercih etmen daha doğru olur.
    abi 1,80civarı boyum kilo 80

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    beat i beenmedin galiba

Motosikleti
    önce ehliyet
    Alıntı frog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beat i beenmedin galiba
    abi hoşuma gitmedi tipi ya:D onunla okula girsem bizimkilr dalga geçer:D böle kalın bi motor istiom ben mesela zt150 fiatı en fazla 4milyar olmalı bide 2. motorda hondanın maxi scooterlardan birini alcam ama şimdilik böle bişe düşünüorum

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı doktor_12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben mesela zt150 fiatı en fazla 4milyar olmalı

baştan kaybedersin.................
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    arkadaşlar ben şöyle şehirlerarası gidebilecek motoru şişmeyecek az yakan 2-2 500 ytl civarı bi 2.el almayı düşünüyorum piaggio skipper150 var ama hava soğutmalı ilk tercihim scooterdan yana aslında, ama olmazsa başka motorlarda düşünülebilir activa ile gidilmez heralde di mi mesela aprilla sr 50 ,piaggio skipper150 nasıl motor bunlar
    saygılar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    abi hoşuma gitmedi tipi ya:D onunla okula girsem bizimkilr dalga geçer:D böle kalın bi motor istiom ben mesela zt150 fiatı en fazla 4milyar olmalı bide 2. motorda hondanın maxi scooterlardan birini alcam ama şimdilik böle bişe düşünüorum

Zat150 güzel motor....Sağlam....Olabilir....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    nike zoom air-1100
    arkadaslar bana ne kadar katilir bilmem ama bu motor ilk motorun olacaksa hayatın boyunca da en piskopat kullanacagin motorun da bu olacak tabiri caizse essegin kulagina su da kaciracaksin nerden biliosun dersen bende oyle olduydu tabi yaptigim 2-3 kazadan sewdiklerimin werdigi sadakalarla kurtulmak da cabası...onun icin sana ilk tavsiyem scooter gibi emniyetsiz bi motor alma bence,kayma ihtimalleri cok yuksek oluo...dusuk cc li normal bi motor alsan daha iyi bence

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Bİ MOTOR ALCAM SCOOTER İLK MOTORUM OLCAK VE ÇOK ZORLARIM YANİ DÜŞE KALKA ÖGRENECEGİM ANLİCAGINIZ.SİZCE HANGİ MARKAYI ALİM HANGİSİ DAHA DAYANIKLI.BENİ Bİ KAÇ YIL İDARE ETCEK BİŞEY LAZIM 4 YIL FLN ACİL YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK
    Doktor_12 bence ilk kez ve scooter almayı düşünüyorsan activa derim. Sağlam motor üstelik dışı sac yani darbelere karşı dayanıklı bi motor ve az yakıyor (100 km de en fazla 2.5 lt).Şuan bende activa var memnunum bnm de ilk motorum ne de olsa honda 5 10 ay binersin sonra büyültürsün.

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zat150 güzel motor....Sağlam....Olabilir....
    Kalın bişey istediğini görmemişim activa alma o zaman arkadaşların pizzacı diye dalga geçebilir Ama acemilik atmak için activa iyi bi motor derim ben seçim yapmak zor kly gelsin.

Arkadaşlar yok mu bana tavsiye edebileceğiniz şöyle ist-edirne yapabileceğim bayılmıycak ucuz 2-2.5 civarı ve az yakan japon italyan falan olabilir.(çok şey istedim galiba

9

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)