Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Artik Kafam Rahat

REKLAM ALANI

Motosikleti
    beklemede
    amaniiiiiiinnnn dostlar etmeyin tutmayın yavf ne olur artık karşılıklı polemiğe girmeyelim yaa ne oluuurrr...
    bakın ne guzel kasko konusu acılmıs konusuyoz, etme be motomanya...
    hadi neyse çekilin bi diğer arkadaşlar ne diycek konuya...
    öptüm hepinizi...
    gelin kardeş kardeş oturalım seyderelim yavfff...
    BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    porsuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow 600 VLX
    Ben şair sigortaya(isviçre sigorta) kasko yaptırdım. 800 ytl 5 taksitte ödüyorum. Kapalı alan zorunluluğu yok. Mahkeme vs. olursa onların masraflarınıda karşıyor. 23 nisanda tali yoldan önüme çıkan bir araçla çarpıştım. Telefon ettim çekici geldi, servise götürdüm, tamir edildi. Şimdi bişey yokmuş gibi kullanıyorum. Cebimden kuruş çıkmadı. Çok rahat. Üstelik Şair sigortadan Şahin Bey telefonda çok yardımcı oldu. Ben yaptırabilirseniz kasko derim.
    Eating tar and gasoline
    Every light I see is green
    Open pipes, my machine's triple-plated chrome

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Şimdi elli ytl den 4 kilit alsak 200 ytl. alarm taksak 100 ytl.. yani üç yüz ytl ye bu motosiklet yine de sağlama alınabilir sizce de değil mi arkadaşlar? hem alarm hem dört kilit bir de üstüne direksiyon kilidi ile ne tip bir hırsız uğraşır?

bende motoruma yeni kasko yaptırdım. mct 250 2005 model toplam değer 3.000 ytl... 292 ytl 12 aya böldüler. kocallienz... sizde bir araştırın derim....

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi elli ytl den 4 kilit alsak 200 ytl. alarm taksak 100 ytl.. yani üç yüz ytl ye bu motosiklet yine de sağlama alınabilir sizce de değil mi arkadaşlar? hem alarm hem dört kilit bir de üstüne direksiyon kilidi ile ne tip bir hırsız uğraşır?
    Bencede çalınmaz öyle yapılırsa ama hergün okadar kiliti tak çıkar sorun olmazmı

Alıntı cotan028 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende motoruma yeni kasko yaptırdım. mct 250 2005 model toplam değer 3.000 ytl... 292 ytl 12 aya böldüler. kocallienz... sizde bir araştırın derim....
    3bin ytl değerinde motoru 300ytl ye sigortalıyorlar demek Peki kapalı alan şartı gibi bir şart varmı? Çalınırsa piyasa değerinimi ödüyorlar yoksa sıfır fiyatınımı?
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)