ZX-10R 2004 te R1 e rakip olabilecek mi dersin :?: :?: :?:
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Bence olacak gibi
Engine
Type Liquid-cooled 4-stroke 16-valve DOHC inline-4
Displacement 998cm3
Bore x Stroke 75 x 56.5mm
Compression Ratio 11.9 : 1
Oil Capacity 3.9 liters
Fuel System
Carburation PGM-DSFI electronic fuel injection
Throttle Bore 44mm
Air cleaner Dry, cylindrical-type paper filter x 2
Fuel Tank Capacity 18 liters
Electrical System
Ignition System Computer-controlled digital transistorized with electronic advance
Starter Electric
Battery Capacity 12V/10AH
Headlights 12V 55W x 1 (low) / 55W x 2 (high)
Drivetrain
Clutch Wet, multiplate with coil springs
Clutch Operation Hydraulic
Transmission Type 6-speed
Final Drive #530 O-ring sealed chain
Frame
Type Diamond; aluminum composite twin-spar Chassis
Dimensions (LxWxH) 2,025 x 735 x 1,120mm
Wheelbase 1,410mm
Caster Angle 23° 45'
Trail 102mm
Ground Clearance 130mm
bu senede fuara gelebilirsem bakariz hangisi daha guzelmis. artik Kawasaki nin distributorude var nede olsa. yine birilerinin bana sahip olmasi gerekcek fuarda. R1 e yapistim mi birakmiyorum :D
bu arada yeni R1 in egzozunu sevmedim. sizce nasi olmus?
... bu tür egsozların piri Ducati. Yanlış bilmiyorsam sele altı egsozları ilk çıkartan da Ducati. Eeee motorsikletin Ferrarisi denmiyor boşa
Bakınız : www.ducati.com
Fuar ne zaman yapılcak gecen sene mart ayındaydı galibaSeda adlı üyeden alıntı
Aslında ben sevmiyorum fuarlari butun motorlara sadece bakıyorsun
insan deli oluyor ama butun motorlari test ediyorsun mesala Aprilianin
selesi yumusak suzukiler biraz sert yamaha kulak memesi kıvanımda :lol: bu kadar test verisi motor almak icin yeterlidir herhalde :D
Sele alti egsoz bu sene moda galiba butun markalar anlasmis gibi egsozlari alta almis bence iki yanda kocaman egsoz motoru daha
guzel gosteriyor
iki yandada abarti oluyo biraz ama sele alti igrenc yaa. sanki GP de yariscak alanlar o motorlari... bi arkadasim "iyi olmus boyle yere degiyodu" demisti ama bilmiyorum kac kisi degdirebilir :?: :?:
fuari gene martta yaparlar bence ama bu sefer biraz daha ferah bi yerde yaparlarsa minnettar olucam
iki yandada abarti oluyo biraz ama sele alti igrenc yaa. sanki GP de yariscak alanlar o motorlari... bi arkadasim "iyi olmus boyle yere degiyodu" demisti ama bilmiyorum kac kisi degdirebilir :?: :?:
fuari gene martta yaparlar bence ama bu sefer biraz daha ferah bi yerde yaparlarsa minnettar olucam
Seda bi kerede anlarız ya uc kere yazmana gerek yok )
Nasıl yere degiyiyo anlamadım yarisdaki gibi viraja nerde nasıl girilir yaa :?
Fuarı martta olur dogru ama aynı eyrde olur motorlar zaten ufacık acık alana ne gerek varki yoksa kapalı alandan motorları kaciramiyormusun seda ) :lol:
yaa yannislikla 3 kere gitti bnm sucum diil.
Ankara-istanbul otobani var ya, iste ordaki virajlari ezberliyolar sonrada allah ne verdiyse yatiyolar virajlarda. hele sen bide oyle iyi kullanan birilerinin arkasinda olmanin nasi bisi oldugunu dusun, ben hatirliyorumda aaah ah :D :D
neyse. fuar ferah bi yerde olsun derken acik alani kasdetmedim ama daha buyuk bi yerde olsun yani. hem bu sene Kawasaki de var di mi. bu arada hakkaten acik alandan motorlari kacirma fikride aklima yatti. var misin? :wink:
kawasakinin gecen sene fuara katılmamasının gercek sebebi ne biliyormusun ? Bu fuardan da bi kac kawa kaptırırsak butun sene
bosuna calisacaz diye katılmadılar :lol:
Ducatinin yeni ST3/ST4 modellerine bakan war mı ?
manyak bişiy wede bana görede sele altı egzoz daha ii olmuş motor biraz daha tığ gibi olmuş bana göre :rightfighter1:
umarim 2005 te egzozlar geri gelir. yoksa fellik fellik 2003 R1 aramak zorunda kalicam. Motor deigini egzoz gosterir yahu. Ayip etmisler
Bence böyle daha dinamik gösteriyor egzoz la şahin s 5 fitese(vites) benziyordu
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Nasıl yani şahin egzozu
Ya gece naksam televizyonda bi megane cıktı deli modifiye yapmıs
adam 4 tane motosiklet egzozu taktım dedik gosterdiler hakketen motor egzozu nasıl oluyor yaa
2005 e kadar eksoz geri gelmez sanırım Hatda Yakın zamana kadar tüm motorlar böyle olacak.Eski teknolojiye neden dönsünlerki?
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
guzel gorunuyo die...
Bence motorun yanında aslında güzel falan durmuyor. Herşeyde olduğu gibi gözümüz alışmış.Çünkü orda yoshimura veya devil takınca cart diye göze batıyor. Şimdi sanki bir parçan kopmuş gibi halbuki alakası yok=)
BEnce koltuk altı iyi. Ama sağı solu yakar mı merak ediyorum
DBTYSG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)