bi boka yaramaz aslında dicektim ama şöyle olabilir sonucta bunu giymesek korumasız bi naylon short giyiyoruz ve kalcalar basenler alt takımlar heryer dağılıyo.yinede işe yarayabilir.
bi boka yaramaz aslında dicektim ama şöyle olabilir sonucta bunu giymesek korumasız bi naylon short giyiyoruz ve kalcalar basenler alt takımlar heryer dağılıyo.yinede işe yarayabilir.
yok abi bu sahilde takılanlar varya deniz sortuyla motora biniyolar onlar icin :D
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
arkadaşlar bu şort bizim motorcumuzu bozarmı bozar
bence bu deniz motoru yani jetski icin hem dusersen batmıyosun iste
Ben iki kelime etmek istiyorum;
HADİ LEYYYNNN.... Motor şortuymuş bakalım daha neler duyucaz.
Okan ACAR
Bence ıc camasırı bu yaw kotun falan altına gıymek ıcın Bıldıgın korumalı Boxer bu yaw heheheheh
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ben de geçen yaz şaane motor şinorkeli ile motor mayosu aldım. çok ucuzdular, 145 euro verdim
Ama önce sağlık dedim, hiç yanmadım verdiğim paraya
(daha hiç kullanmadım, isteyene 100 euroya eve teslim yaparım hemen)
önce sağlık
Poturdak
puhahahhahaah
çok ii icatmış yaww
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
adamın aklında bir tek yeri korumak var sanırım. pad'lerden onu anladım ben... ya da karısı kocasına dikmiş, ya da motosikletten anlamayan bir modacı olsa gerek...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
vay adamlara bak ya işi gücü bırakıp bizler için hizmet yapmaya calısıyolar...(Bide işe yarar bişi yapsalar ya )
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bir de toakt atsaydın bari de tam olsaydı. usta sürücü, usta motosikletçi olayları filan. eğer bunu giyerek ya da yprumlayarak usta motorcu olunuyorsa nasreddin hocanın dediği gibi al sen tak. o zaman usta bir motosikletçi olursun... TABİİ GİYERSEN... ayrıca son söz bence budur, üstteki değil ... çok mu kızdım ne
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)