hoca ben onu kısın pantolonun ıcıne gıyyım desem hava delıklerı fılan dıyo yıne donarız farketmez
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
degısık bı calısma adamlar bızım ıcın calısıolar (bunlara nerden nasıl yedırırım bole seylerı)>dıye herhalde
ama bu sortu gıyıncede donup en azından bı kere bakmayan kalmaz herhalde
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
ehuehuehue bu ne yaw zaten yazın sürüyolar diye yapmışlardır
MoToCroSS RuLeZZ
MAZOŞİSTLER İÇİN olSA GEREK...
Motoboxer bu
25 motoboxer
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
bunu giymeden motosiklet binmek yasahhh diyolarmı bi hehehe
HADİ TUTKİ YASAK BUNSUZ MOTOSİKLETE BİNMEK DEDİLER.. kim trafikte durdurur da kontrol eder ki? Hayır kontrol ettirirmiyiz o da var
bi deli kuyua atmis tasi pesinden diger deliler de atlamis cikarmaya calisan 1-2 kisi var pantolonun icine giymek icin yapilmis bir koruma, aynisinin uzun pacalilari da var ayrica denilen dogru genelde mx binenler giyiyor surekli kase uzerinde zipladiklari icin
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Dostlar neden yenilikleri gusel yorumlamaktansa boyle yadirgiyorsunuz anlamadim????
Bu gayet basit ve bilinen bir koruma tayti. Ozelikle enduro motor kullananlar tercih ediyor.Bildiginiz uzere motor kavisli zeminde surekli sekme halinde yukari ziplamakta sele surucunun iki bacak arasinda oldugundan o bolgedeki korumasiz bolgeyi koruma amacli dir. Basket yada diger sporlari yapanlar bilir "Kuki" denen bir ic camasir vardir ayni mantikla.Sanirim cogu erkek surucunun basina gelmistir bir cukurdan aniden gecince selenin nereye carptigi kotu anisi.
Ben bu urunde anormal yada gulunucek bir sey goremiyorum.Biz usta motorcuyuz diyorsaniz adiniza yakisir usta yorumlar yapin bari
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
zeda 3000 haklı. bu şort tam bir endurocu şortu. o selenin çarpması da yani İÇLER ACISI BİR DURUM
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Yazın kısa pantalonla motor kullanıcam ve bazı durumlarda yuvarlanacağımıda tahmin ediyorum ,Valla bu şortuda ciddi ciddi düşünmeye başlamadım desem yalan olur.Zira sağ çanak hala sızlıyo ....
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
illa bu tarz korumalar düşünüyorsanız size bir önerim var arkadaşlar. böyle ped reklamlarından fırlamış şeylere bakacağınıza cidden bu konuda koruma amaçlı kullanılan (giyilebilir gerçek şeyler) şortlar var. bir örneğini de feyizoğlunun sitesinde bulabilirsiniz. o tarz şeyleri görmeden bunlara para vermeyin derim ben. tabi bu benim düşüncem. bu koruyor diyenlere bişi diyemiyorum çünki kullanmadım.
Kros motorlar için korumalısı vardı. Kıçüstü düştüm mü koruyor
Komik gelebilir ama artçı olarak bir arkadaş racing motordan düştü, tek yaralanan yanı g.. dü
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Arkadaşlar;
Bu motosiklet şortu.
Motosikletçi şortu değil.
Bunu motosiklete giydireceksiniz.
Siz normal kıyafetinizi giymeye devam edin.
Motosikletlerin de canı var..
Şaka bir yana,
motokrossla ilgim pek olmadığından böyle bir şey giyip giymediklerini bilmiyorum.
Bunun cevabını en iyi king extrem verir.
Fakat şimdiye kadar hiçbir mağazada rastlamadım...
buna bir de koruma demiri eklersek tam olur bence heh heh
Özellikle crosscular için pantolon içine giymeye yarar bunlar. çok daha kalın korumalı olanları da vardır. Çok da şaşırtıcı gelmedi bana.
Buyrun budur. Düşünen varsa bundan alsın daha iyi. feyizoglu.com 95ytl de fiyatı var. (Teşekküre gerek yok, sağolun sağoluun!! )
Bu model tam zaman kötü... modeli olmuş.
Düşününce aslında sadece crosscular değil belki de tüm motorculara lazım böyle bişey, özellikle yazın uzun yolda motopantolon giyemeyince.
bu tür şeyler beyoğlu laleli ve şehremini tarafından geçerken de giyilebilir.
güvenli bişeye benziyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)