Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motovizyon ve motorlu taşıtlar vergisi

REKLAM ALANI
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Arkadaşlar, 11 ocak 2007 tarihinde honda beat i mi takasa vererek Gilera Runner aldım motorumdan memnun olmama karşı motovizyon konusunda aynı duyguları taşımıyorum. Motorlu taşıtlar vergisi makbuzu mu istiyorum (mtv) 5 ay oldu motorumu alalı hala makbuzunuz trafik müşavirimizde cevabı alıyorum, sattıkları motorların hepsinin makbuzu toplu gelecekmiş. Hepsinin toplu gelmesi açıkcası beni ilgilendirmiyor ve mağdur kalıyorum, bugün mtvmi sorgulattım ve motorumun ocak vergi borcu gözüküyor

verginizi ödedik, makbuzunuz müşavirimiz de, sattığımız tüm motorların makbuzu toplu olarak gelecek diyorlar benim vergim ödenmemiş gözüküyor. bu nasıl bir çelişkidir. ocak ayından beri belli aralıklarda arıyorum pazartesi sorucaz şöyle yapacağız böyle yapacağız diyorlar. dün açtım bu haftaiçinde bize gelecek dediler makbuzunuz :? ödememiş gözüküyorlar nasıl gelecek anlamadım. Motovizyon gerçekten illallah dedirtti

http://img101.imageshack.us/img101/7555/ads305zgo4.png

honda beat imi aldıktan 2 hafta sonra otosever vergi dekontumu vermişti. motovizyonda ise 5 ay geçti dekontun olup olmadığını bilmiyorum. üstelik motor borçlu
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    vallahi ben dnb den almıştım motorumu
    ruhsatı elime aldığım gibi tüm evrakı da teslim ettiler
    netten sorgulattığımda da herşey normaldi
    doğrusu böyle olmalı
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Luxor siteye topic açmadan yarım saat önce ferco motora şikayetimi bildirmiştim. Motovizyona telefon açtım şimdi sanırım ferco görüşmüş. bugün ödeyeceklermiş, yarın gelip dekontu alabilirsiniz dediler. keşke distribütör firmaya şikayet etmeme gerek olmasaydı.
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Moralini bozmak istemem ve motor satıcıları, süresi dolmadan satışını yaptıkları motorların vergisini yaıtrmıyorlar genelde.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    konu müşteri lehine tatlıya bağlanmıştır...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)