Motosikleti satarken DÜRÜST olun ! :)
Reklamlar
-
Aşağıda motorunu satan bir kardeşimizin motorunu tanıtımı bulunuyor.
motorun yürüyen aksamına gözüm gibi baktım sadece dış görüntüsüne birşey yapmadım.ilk düşüşünde sol ayna vites pedalı ve sol direksiyon kırıldı, ikinci düşüşünde sağ direksiyon ve fren pedalı kırıldı.parçaların orjinalini almadım kaynattık. malum durduğu yerde düşse yine haybeye masraf.garajdan başka hiç bir yerde tutulmamıştır. Yeni başlayanlar için ideal bir racing.Ufak tefek masrafı var (2-3 tane civata, boyaya rötüş, zımpara ve pasta yapılması gerekiyor,(veya içine sinmeyen lokal boya attırsın) gibi) yürüyeninde, motorunda ön-arka takımda süspansiyonlarında, gidişinde hiçbir sorunu yok.Hatta başka bi gt250r a kıyasla daha seri nedenini bilmiyorum belki rodajı iyi yapılmıştır. 1000 - 5000 KM. bakımı yapılmıştır.1000 km.de bir yağı değiştirildi. Görsel güzellik sağlamak amacı ile kuyruğu kesilmiştir.Satma nedenim daha büyük motor aldım buna ihtiyacım kalmadı.Km. de 10,5 YKR yakıyor (100 km. yaklaşık 3 lt.) herhalde sınıfında en az yakan makina.resimde sol sinyal kırık görünüyor yenisi takıldı. arkadaşlar arıyosunuz iyi güzelde ben motoru anlatıyorum siz daha fiyat kırmak istiyosunuz arıyacak olan arkadaşlar bu yukarıdaki yazıları iyi okusunlar.motorda taş çatlasın 100 ytl masraf var. yukarıdaki yazıları okuyun öyle arayın!!! bundan başka 2 motorum daha var satılırsa ekime satılmazsa kasıma kadar.arkadaşlar son bişey saçma sapan mantıksız fiyat teklifi yapan ölücülere sesleniyorum hiç msg atma zahmetinde bulunmayın beni günaha sokmayın.sizlerle akraba olmayalım.yukarıda yazılanlar haricinde motorda hiç birşey yoktur.istediğiniz servise götürün.
Reklamlar
-
evet sahibindende bende okudum ve çok güldüm bu ilana 5800 lük bir hyo gt250r dı galıba.....
ama dürüstülüğüne diyecek birsey yok gercekten helal olsun
-
bılıyorum bunu evet cok super bır ılan.hyosung bakındıgım ıcın dıkkatımı cekmıstı ve cok gulmustum.ama abımız de kopartmıs olayı yaa..
-
abi bu kadar hasarı adam söylemese zaten dolandırıcı olur ama 100 ytl masraf var demiş ve dürüstlüğü anında yalan olmuş.Bu motorda dediklerini yaptırmak 100 ytlden fazla tutar.Ben böyle bir motoru orası kaynak burası kırık binmem.Orjinal parçalarda 100ytlden çok daha fazla tutar.
Bu durumda çok ince eleyip sık dokursak ,bana çokta dürüst gelmedi
-
aynı ilanı bende sahibinden.com da görmüştüm.tamamını okudum ve gülmüştüm bu şahsa pazarlığın p. sini bile demek lazım
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
"arkadaşlar arıyosunuz iyi güzelde ben motoru anlatıyorum siz daha fiyat kırmak istiyosunuz arıyacak olan arkadaşlar bu yukarıdaki yazıları iyi okusunlar."
ben bu kısımda koltuktan düştüm gülerken heh heh
-
Hakkaten muhabbet bir abiye benziyor hehehhe..yalnız şişmiş sanki bu durumdan ..adam yazmış valla açık açık..ilginç..kimse yazmaz aslında bu ayrıntıları..
"beni günaha sokmayın,sizle akraba olmayalım"...bu ne yaaaa arada sinirlenmiş bi de kendi kendine..
-
Dürüst insanmış, helal olsun
Şu kuyruğunu kestirme olayını da anlamam, köpek mi bu
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
ya ben aslında bu arkadaşı bir arayayım. benim bilgisayar üzerinden kayıt yapılıyor telefon ))
5.750 demişsin hocam 4.500'e verirmisin diyim. kaydedeyim konuşmayı. sonra burada yayınlayayım ne dersiniz. huhahaha ))
-
Motosiklet Satarken Dürüst,
Topic açarken dikkatli olun.
ateş Hırsızı şimdi yetişir...
-
5000 'e verir mi acaba arıyacağım cesaret edemiyorum
-
helal olsun walla. Adam açık açık anlatmıs. beni kopartan olayda satılırsa ekime satılmazsa kasıma demesi. güzel Türkiyem ne yetenekler war
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
Super Moderator
Bu yazdıkları iyi güzel de, adamın son satırlarından sonra alacak olanlar varsa da korkar arayamazlar.
Bu arada 2 başlık birleştirildi.
-
ben de "alırsanız ekime almazsanız *kasıma kadar" kısmında bittim. adam son derece güzel yazmış )
* ne guzel baglamış lafı bea
-
sanırım bende bu yüzden motoru satamadım
-
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
puhaha :D :D
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
adana da bi abimizden bi motosiklet aldık;
- kardeş aldığında bana dua edeceksin hiç bi masrafı yok al bin hayrını gör vırvırbvır bisürü şeyler söyledi tamam dedik kocaman adam yalan söylemez dedik motoru aldım.
-100 YTL vergisi
-Muayne hiç yapılmamış
-Sigorta Yok
-Bi çok aksam çalışmıyor
-Şu anda motora haciz gelmiş
adam gözüme baka baka yalan söylemiş biz de enayi gibi inandık aldık valla. şimdi gözümün önünde bağlı duruyor ders oldu bana babana güvenmeyeceksin
adam alırken bakmadın mı diyor haklı aslında o kadar metyyideden sonra bakmak aklıma gelmedi alınca da artık almış olduk.............
live to ride, ride to live
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler