Bu ilanlara inanıpta alan var mı acaba. Değişen parçası yok diyor ancak cümleyi bir kez daha yazarsak değişen yok ama değişecek zaten çok parçası var diye okumak gerekiyor.
Bu ilanlara inanıpta alan var mı acaba. Değişen parçası yok diyor ancak cümleyi bir kez daha yazarsak değişen yok ama değişecek zaten çok parçası var diye okumak gerekiyor.
[QUOTE=nightwatcher;662504]adana da bi abimizden bi motosiklet aldık;
- kardeş aldığında bana dua edeceksin hiç bi masrafı yok al bin hayrını gör vırvırbvır bisürü şeyler söyledi tamam dedik kocaman adam yalan söylemez dedik motoru aldım.
-100 YTL vergisi
-Muayne hiç yapılmamış
-Sigorta Yok
QUOTE]
digerleri tamamda bunlar nasıl oluyo abicim,adam satmadan önce temiz kagıdı almadımı,vergisi borcu olan taşıt satamazki,muaynesi yapılmaya taşıt temiz kagıdı vermezki,sigortasız taşıt olmazki, yoksa sen motoru parayı veripde mi aldın?
aman abicim sakın böyle bişey yapma he başın çok agrır.
benim mondial 151 rs yi satarken adama getirdim bak diye akşam üstü saat 22 gibiydi adam tamam dedi ben bu motoru alıyorum ben sana şimdi parayı veriyim sen git dedi,bende dedim abi bisiklet satmıyoz ki,yarın gel yanıma gidelim notere işlemleri yapalım motor senin,adam bana demezmi ya kardeş motor bana bu akşma lazım valla şüphelendim bi an dedim len sabah bankamı yokcan diye içimdem sayıkladım.
tabi ben vermedim sabah geldi ben temiz kagıdı aldım34 ytl vergisini ödedim sonra motoru sattım bu kadar,sakın haa elden motor satmayın .
98 Beygir.....
valla abi abi dedik aldık motor elimde duruyorr ben de satacam birine 300-500 e kapatsın borcunu adamın sendi elimde ağrıtacam başını protokol imzalamış aldıgı adamla. motorda bi sorun olursa çeksin derdini
live to ride, ride to live
@nightwatcher Senin ER6 'da sorun çıktı sanırım. Motorunu tekrar satışta gördümde. İşin aslını bilmiyordum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
abi sorun ER6-N de değil Osman Özkarın sattığı motor da hussar 125 ER-6N sorunsuz
live to ride, ride to live
Muhteşem ya koptum resmen
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
evt arkadaşlar ben de katılıyom dürüst olmayan çok kişi var ve diyorlar çok temiz v.s temiz temiz de yani inana için temiz gidyorsun sate 100 km hızla
ön tekerlek fırladı hadi napacan ya
bir de hakatan motru temiz olanlar ve satmak isteyenler motorunuz temiz se lütfen piyasayı düşürmeyin ok ör: aldın bir honda 5,500 satın 3500 ya satın 4500 ne olacak almasa almasın en son birisi alacak dır onların yüzünden biz motor satamıyoz adam diyor aynı km aynı görünümde bir motora baktım o 3500 isdiyor ona gidiyor tabi olabilir karışamam ama piyasayı iiyi tutarsak hepimiz motoru isdedimiz fiyata satarız
yukarıda yazılanlar haricinde motorda hiç birşey yoktur.istediğiniz servise götürün.puhahaha. görsel güzellik...Görsel güzellik sağlamak amacı ile kuyruğu kesilmiştir.
Kıl oluyorum böyle ilanlara
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
arkadaşlar son bişey saçma sapan mantıksız fiyat teklifi yapan ölücülere sesleniyorum hiç msg atma zahmetinde bulunmayın beni günaha sokmayın.sizlerle akraba olmayalım
:D :D :D
ölücüler kimler ? heh heh. tanıyan varmı bu ölücüleri ?
vay ben bulamadım bu ölücüleri kimmiş kimmiş hele bana da söyleyin
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Boşverin arkadaşlar ölücüleri, umarım her iki tarafta da onlardan biriyle karşılaşmayız Ama şahsen ben iki kuruşluk makineyi alacak adam bile bulsam satacağımda tenezzül edip yalan söyleyemem. Öyle ya yüzyüze bakmayacakmısın bu vatandaşla hiç? yada karşılaşmayacak mısın? onu bırak kim arkasından küfredilmesini göze alır ki yalan söyleyip.. tamam böyleleri var tabiki ama hata da biraz alırken bizde.. bisiklet almıyoruz hakkaten.. iyi bir şey alıyorsak servise, ucuz bir şey alıyorsak bir ustaya göstermek gerekli mutlaka.. ha sen yaptın mı derseniz yapmadım ama bundan sonra mutlaka yaparım
bende dun okudum ilani uykusuzluktan pek bisi anlayamadim ama sonlara dogru akraba muhabbetini okuyunca sayfayi kapadim :d
Bide kmde 10 kuruş yakıyor demiş arkdaş inlanında doğrumu bu acep
Haha en sonunda, beni gunaha sokmayın, sizlerle akraba olmayayım dediği yerde yarıldım
Soda Ayran Cool
bu arkadaşın takipçisiyim. bütün sitelerde takip ediyorum
Kendisinde biraz yumuşama yaşanmış, motordelisine verdiği son ilan biraz daha anlayışlı...
motoru görmeniz lazım. resimdeki hali en son halidir.
motor kısmına gözüm gibi baktım. şuan motor mekanik bakımda. fakat görsel olarak bakımsız. boyada ufak tefek yerlerde kabarcık var.zımpara yapılıp pasta çekilmesi gerekiyor. sol ayna kırıldı kaynattık. grenajda 10 cm.lik bir yerde kırık vardı polyestercide yapıştırttık.sol direksiyon kırıldı. kaynattırdık.fren pedalı kırıldı, yaptırdık. motorun yürüyeninde hata yok.dış görünümü elden geçirmek gerekiyor.büyük motor aldım bununla uğraşmıycam.alana da ona göre bişeyler yaparız artık
http://www.motordelisi.com/modules.p...ail&id_ads=379
ben bunu okudum bayıldım ya cok samimi yazmıs kardeşim dedim bida düşerse masrafa gerek yok :D:D:D
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)