Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çok Büyük Bir Trafik Sorunum Var

REKLAM ALANI
    Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Sattığım Keeway Superlight 150 motorumun vergi dairesinde temiz kağıdını (borcu yoktur) istediğimde, plakamda eski 74 model bir mercedes marka araç çıktı, bu yüzden borcu yoktur kağıdı alamadım. Durumu düzeltmek için geçen hafta vergi dairesinin dilekçesi ile motorumun tescil edildiği trafik şubesi bağcılara gittim, dosyamı istettirdim bana bugün gelmem söylendi, bugün tekrar şubeye gittim aman Allahım çıkarılan dosyada da vergi dairesinde olduğu gibi 74 model mercedes'e ait araç bilgileri vardı. Bana ait olmadığını söyledim, internetten plakayı girdiğimizde ise benim motosikletim gözüküyordu. Gerçekte benim dosyalarım emniyette kayıptı. Ruhsatımı aldılar, ilgileneceklerini söylediler. Böyle bir sorun milyonda 1 olur ve o da gelir beni bulur. Şimdi motosikletimi satamıyorum. Benzer bir sorunu yaşayan arkadaş var mı? Ne yapacağımı inanın bilmiyorum.

Aklıma geçen seneki olayım geldi onu da yazayım.Yine benzer bir olay ehliyetimi aldığım ilk günde yaşamıştım, ehliyeti aldığım ilk gün şans eseri polis çevirmesine denk geldim, ehliyetim pol.net dedikleri sistemde gözükmedi ve ehliyetli olduğum halde ehliyetsiz cezası keseceklerini söylediler. Durumu bilirsiniz türkiyeye özgü yollarla çözdük,bakalım şanssızlıklar yakamı ne zaman bırakacak.
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Geçmiş olsun; bahtsız bedevi arkadaşım
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    burası türkiye... bilmem nerenizide yırtsanız. Devletimin memuru aynı kafada. :(

ENENDURO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle Geçmiş Olsun....Bağcılar Kaymakamlığına hitaben bir dilekçe yazın,konuyu anlaşılır şekilde anlatın ! Dilekçenizi Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne Sevk ettirin ! Sevk edilmiş dilekçeyi,Emniyet müdürlüğüne teslim edin....Size ulaşabilecek bilgileri unutmayın dilekçenin altına yazmayı ! Gerisini bırakın,kendi kendine ilerler.....
    Diğer,eski konunuz için,ehliyetsizlikten işlem yapamazlar,bu usulsüz bir işlemdir ! İdareden kaynaklı hatadır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)