arkadaşlar motor almayı düşünüyorum honda dylon 150 ile honda cbf 150 arasında kararsız kaldım. bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaş varmı?
arkadaşlar pazar günü morot bakmaya gideceğim bana yardımcı olursanız bilgileriniz eşliğinde bakacağım.
arkadaşlar motor almayı düşünüyorum honda dylon 150 ile honda cbf 150 arasında kararsız kaldım. bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaş varmı?
arkadaşlar pazar günü morot bakmaya gideceğim bana yardımcı olursanız bilgileriniz eşliğinde bakacağım.
ben cbf derim , nedenmi buyuk teker , az sarsinti , daha az yakit ve bence en onemlisi vitesi manuel...
selamlar, scooter mi istiyorsunuz yoksa naked mi? cbf150 manuel vites birde yanilmiyorsam, ikisi arasindaki en buyuk fark herhalde.
bende yeni basladim ve manuel vites kullaniyorum. ilk basta cok zorladi ama simdi cok keyif aliyorum ve bundan sonra baska bir motor (tabii cok agir degil ise) kullanmakta fazla zorlanacagimi sanmiyorum.
ama dylan 150 ile baslarsaniz ve ileride scooter yerine baska buyuk bir motora gecmek isterseniz sanki daha once hic motor kullanmamis gibi hissedebilirsiniz kendinizi.
hocam cbf 150 al kafanda cebinde rahat etsin.Hazır bu ara indirimede girmişken bence kaçırma fırsatı.Ben kullanıyorum memnunum.Rahat ve ekonomik bir motor.Herkese tavsiye ederim.Ayrıca parçaları çok ucuz.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ilk basta baya zorlanacaksin. vites acisindan degil ama agirlik ve agirlik merkezinin farkli olmasi seni cok sasirtacak. ancak bos bir park yerinde alismak icin klasik hareketleri (kücük capli daire, 8mx4m icerisinde 8 cizmek, vs.) yaparsan cok egleneceksin!
gelelim motosiklet tavsiyesine:
bence CBF daha iyi olur ama ikisinin üstüne binip herkes kendine göre karar vermeli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)