Selam bilen varmı?
yaa dalgami geciyosun...hic italyana benziyomu...kocaaa cin mali..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Piyasada bilinen büyük markaların dışındaki motorların tamamı, çin malıdır arkadaşım..
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
italyan mı?
olur mu canım
motoran alman malı, bmw nin yan kuruluşu
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
İtalya motosiklet sektörü bu soru karşısında yüklü bir tazminatla beraber hakaret davası açmış,ben öyle duydum söyliyenlerin yalancısıyım.
İtalyan motorlarının çoğu kendi kategorilerinde japonlardan bile pahalı. Fİyatlarına bakmak yeterli ne malı olduğunu anlamak için.
Ucuz ve kaliteli aynı anda olmuyor malesef.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
"Motoran" Çin ortaklığında Türk firmasıdır!
İtalya'da Mondial diye motosiklet firması var ama tabi Türkiye'deki Mondial ile ne kadar alakalı bilemem.
en iyi ümmet abi bilir....................
www.motoran.com.tr
"Bizler, MOTORAN ailesi olarak başarının temelinde sağlıklı ve dürüst ticari ilişkilerin yattığına inanıyoruz. Bu gerçekten yola çıkarak bayi ve servis ağımızı titizlikle oluşturduk. Aynı titizliği ithalatını yaptığımız motosiklet ve scooter'ların seçiminde de gösterdik. Çin pazarında yaptığımız uzun incelemeler sonucunda birlikte çalışmaya karar verdiğimiz firmanın ürünleri aynı zamanda birçok Batı Avrupa ülkesine de ihraç edilmektedir."
sen önce www.google.com'a gidip "motoran" yazsaydin böyle gereksiz soru sormaya bile gerek kalmazdi!
neyse cin malı italyan malı gayet iyi gidiyor ümmet abi nerdesin motorana sahip cık
Saçmalamayın arkadaşlar, Motoran öz be öz İtalyan malı. Hatta Rossi 1996'da Motoran Xj-150F ile MotoGP ÇinÇanÇon kategorisinde yarıştı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
vesta diye bir marka var burada satanlar millete vespa diye lanse ediyorlar ve yurdum insanıda alıyor malesef
Made in China 25krkter
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bana öyle dediler kimseyi kırmak istemem sadece merak ettim.Teşekkürler.
benım motorda alman patentli ama cinde üretiliyo.. Sana italyan patentli demiş olmasınlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)