Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ben haddiimi biliyom ama bu şeylde dalga geçilmesine tahammül edemiyorum.
arkadaslar motoran tabıkıde çin ama dıger cınlılerın motorundan daha saglam banada mondıal yetkılı servısı soyledı ne kadar dogru bılmem bıde mondıal orjınalınde ıtalyan dır bızım ulkemıze gelenler sadece yansanayı lerı orjınal mondıallerde 1000cc nın altında motoryok bende bı tane resmı var orjınal mondıalın ama buraya resmı nasıl koyucam bılmıyorum ısteyene merak edene msn de atarım bılmeyenler için meto_demirbas@hotmail.com
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
pekı luxor bı bag olmasa ıtalyan mondıal bunu sıkayet etmesı gerkmıyormu benım ısmımı kullanıyor dıye bence cın fırmasına dava acması gerekır neyse ben oyle duydum mondıal servısınden ne kadar dogru bılmem
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
selam arkadaşlar günümüzde neredeyse herkes bütün scooter lara laf ediyo bu sitede bir tamirci arkadaş vardı motoru a dan z herşeyini biliyor nerelerde sorun cıkabilir ne olabilir herşeyi biliyor o söylemişti mondıal rs 151 komple sökmüşler ve parcalarında italyan yazıyomuş motorun toplanması cinde yapılıomuş cine yolluyolar adamlar birleştiriyo hesabı ucuza getirmek için görüyosunuz ki büyük bir coğunluk scooter kullanıcısı coğu kişi motorunun yok fidası düştü disck krııldı öle şeylerden bahsediyo parcalarında bişey yok yani olabilirde her motorda bazı sorunlar cıkabilir sen motora iyi bakmassan motor ne yapsın yani diyeceğim arkadaşlar günümüzde her şeye cin malı deniliyo büyük bir yanlış var bütün parcalar italyada takılsaydı cooter fiyatları belki 3.000 4.000 ytl den başlıyacaktı daha kaliteli olurdu o başka iyi günler kasasız belasız sürüşler diliyorum
sivas lı kardeşim senide o biçim yemişler yhaa bakta japan yazıo olmasın motorunda
UZUN YOLDA KASK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN
motoran çin malıdır italyanlarla egzost yada motor kısmının anlaşmasını yapmış diye duymuştum.Arkadaşada galiba yanlış bilgi vermiş birileri
arkadaşım motoran Türkiyede toplanan çin malıdır, izmir atatürk organizede montaj fabrikaları var baya büyük bi yer,çinden gelen malzemeyi orada toplayarak satışını yapıyorlar,ayrıca SYM markasının Türkiye distribütörlüğünüde yapıyorlar ve bildiğim kadarı ile motoran firması SYM firması ile yakın zaman içinde bir üretim anlaşmasıda yapmış olup SYM nin bazı modellerinin 1 mayıstan itibaren Türkiyede üretiminide üstlenmiştir,firma olarak büyük ve çinli motosiklet pazarında iddalı bir yere sahiptir.
Hortlatmışsınız topiği
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)