Duro lastik aldım. Harika!!!
Reklamlar
-
24 Ağustos 2018, 12:14
Duro lastiği bedava verseler almam. Canımı sokakta bulmadım. İlk motosikletimi alırken satıcıdan üzerindeki lastikleri tubeless lastikler ile değiştirmesini istedim. Çok methederek Duro taktı. Acemi olmama rağmen zamanla bi terslik olduğunu hissettim. Daha sonra değişik lastikler kullandıkça anladım ki ölümle dans etmişim.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2018, 14:18
figodayi adlı üyeden alıntı
Duro lastiği bedava verseler almam. Canımı sokakta bulmadım. İlk motosikletimi alırken satıcıdan üzerindeki lastikleri tubeless lastikler ile değiştirmesini istedim. Çok methederek Duro taktı. Acemi olmama rağmen zamanla bi terslik olduğunu hissettim. Daha sonra değişik lastikler kullandıkça anladım ki ölümle dans etmişim.
bende tavsiye üzerine arka lastiği duro taktırdım gerçekten kötü bir lastik, motor kaç sefer kıç attı zor zapt ettim vallahi düşüyordum. ıslak performansı ve güneşli kuru yol performansı berbat.
yani sıcak güneşli havada kalitesiz yollarımızda hiç yol tutmuyor. zaten çok ucuza taktırmıştım, 2 sene önce 110 lira falandı takmasıyla bir. geçen aylarda baktım aynı lastik 75 lira falandı yani zaten bedava gibi fiyatı var.
-
25 Ağustos 2018, 00:57
benim cbf'de şuan orjinal durolar takılı,11,700 km oldu hala dişlileri üstünde,kazık gibi malzeme kullanmışlar bildiğin erimiyorayrıca zor ısınıyor ve kuru asfaltta bile patinaj çekiyor
-
25 Ağustos 2018, 01:21
snappy x adlı üyeden alıntı
benim cbf'de şuan orjinal durolar takılı,11,700 km oldu hala dişlileri üstünde,kazık gibi malzeme kullanmışlar bildiğin erimiyor
ayrıca zor ısınıyor ve kuru asfaltta bile patinaj çekiyor
debriyajı sert salma ondan yapar 😂
-
25 Ağustos 2018, 01:31
cbf orijinal duro kullanıcısıyım. lastik bitsin de yenisini takayım diyorum ama 13.000 km. oldu, hala taş gibi. bitmiyor meret.
-
25 Ağustos 2018, 04:52
Bende 50 binlerde taktırdım ve motor 70 bine dayandı ve daha bitmedi.
Kuru yolda patinaj yok, ön kaldırıyor motor.
Hafif ıslaklık olunca patinajlar yanlamalar falan.
-
25 Ağustos 2018, 05:03
Işin tuhaf tarafi Konu ilk 2007 yilinda açılmış ve ilk yorumlarda kullanan kisiler cidden memnun kalmiş.
Hatta başliktan da belli..
Ulan ne oldu da şimdiki kullanici yorumlari böyle,lastigin ham maddesi mi değişti?
-
25 Ağustos 2018, 09:04
Duro = Bildiğim en kötü ve ölümcül lastik markası.
Düz kuruda kayar, lastiğin ısınması gibi birşey söz konusu değil, bir avuç sudan geç 15km/h ile frende yolda kayar, suda düzde dahi kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar, kayar ama asla bitmez. Şu bitsin de lastik alayım diyen adamın cenazesi kalkar ama lastik inatla bitmez. Bitmezzzz bitmeeeeezzzzz, ama yol tutmaz. Olsun bitmez ya ona bakın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)