Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda fiyatlarda indirim mi yapmış ?

REKLAM ALANI
    Serpico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    honda indirim burda mı demeliyiz şimdi
    diğer markalarda da aynı cesareti bekliyoruz !!!
    İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    SES DYLAN 250 YTL düşmüş Ben bu modelle ilgileniyorum da
    Poturdak

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr250 ye de bak sen. Ama cbf250 nin fiyatı düşerse honda yine alınır tabi. Ben de yazın akdeniz yollarını aşındırcam. geçenlerde motorumla 100 km yol yaptım. çok güven verdi. Özellikle scooterdan sonra sürüşünü çok seversin

YBR250 nin 2.elleri çıkmadan satalım biz motorları o zaman

Asıl merak ettiğim ybr250 nin yakıtı. O kadar enjeksiyon var ne kadar düşürebilmişler acaba yakıtı. Çünkü çok düşüş yoksa enjeksiyonlu motorun arızası zordur. yakıt sistemi parçaları da pahalı olur dolayısıyla.

bi de ybr250 nin parçaları da cbf250 gibi pahalı olmasa
    Bence ybr nin parçaları daha ucuz olur.Ama 8 den yukarı yaparsa yamaha büyük ayıp etmiş olur Neyse bende ybr25o alıncaya kadar 2. ele düşer heralde o zaman alabilirim
    Bu arada cbf15o de süper indirim yapmışlar dedigin gibi

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    düşmüş fiyatlar eeet benimde dikaatimden kacmıs bu durum...
    ne zaman dustu acaba..
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    vay be bizim motor eski fiyata gelmiş...bizde kelepir mal satıcaz diye seviniyoduk... birde 3000 lira hazır temizse alırım diyenlere tripyapıyodum...tok satıcı ayağı yapıyodum...şimdi 3000 bile vermezler lo...2900...

satmıyom lan...satan *pnedir..... aha şimdi sahibinden.com daki ilanımıda pasife alıyom...bi daha motor falanda alamam zaten...pederide bağlamaya çalışıcam artık...napim...

bana 3550 e gelmişti zaten...plaka dahil...artı 3000 lirası vade farksız taksite almıştım...şimdi bu avantajları zor bulurlar...CİHAN kardeşim bugün yarın cbf 150 alacaktı inşallah zamsız alır...

şimdi almak isteyen 3640+200...3840 a gelir...yine kardayım diye düşünüyorum tabi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ee düşsün işte, ne güzel... Alacak olan için
    Düşünür müsün satmayı, satsan kaç dersin.....
    vallaha dishy yeni aldığım için şimdilik satmayı düşünmem biraz keyfini sürelim ama dimi , 500cc'lerle (kawa ve suzuki) aynı cüsse ve aynı büyüklüğe sahip ama daha az yakan ve heryere tar tar giden motorumuzla

şaka bi yana 5 ay sonra falan satmayı düşünüyorum kısmetse 9.10. ay gibi ama bana 2.el maliyeti 6.500 e falan geldi artık mantıklı bişeyler yaparım o zamanda sana almamışsan....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Suspect, sslerde de indirim var, mesela cbr 1000'le birlikte 600 RR'ın fiyatını da düşürmüşler 23 den 22'ye.Ama biraz dalga geçiyolar milletle çünkü 2 ay önce zaten 21'di 600 RR'ın fiyatı.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yazılanlara bakılırsa düşmüş fiyatlar

motosiklet almak isteyenler bu fırsayı degerlendirsin

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haha...Durduralım haklısın.13.000 YTL'ye Hornet 900 alacakken nasıl oldu bi gazla (gaz olayı filan değil aslında.Alanya'ya gelen yaşlı turist amca ve yengelerimize kiralamak amacıyla)1000 YTL altına Brava aldım.Malum sıralı LPG denen olay sayesinde ve LPG fiyatlarının benzinin yarı fiyatı olması nedeniyle 65 YTL'ye zar zor dolan deposunu uzun yolda klima,çerez ve müzik eşliğinde yaklaşık 600 Km'de bitirebildim ve CBF 250'm geldi aklıma.45 YTL'lik benzinle 300 Km'yi görebildiğimi hatırlamıyorum valla.
    Motosikletler için de sıralı LPG istiyorum ben abi...

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Ewet geneli olmasada bi düşüş var ben honda today istiyorum bide o düşse
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ylmzzz yani naptın sen, hehe bir de yamahayla konuş istersen, büyük bi zevkle motorun piyasaya sürülmesini bekliyosun bakıyorum da
    İkinci el alacağım için, Ybr beni ilgilendirmiyor.. Hem Honda istiyorum ben artık, yamaha istemiyorum.....
    kanki ne oldu; hani senin alacagın motorun selesine ilk oturan sen olacaktın yoksa almam diyordun nei ş 180 derece dönmüş gibisin

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    bugün hondada eğitimdeydik hatta cbf 150 konusu geçti hiç indirimden bahsetmediler bile
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    dayı walla adamlar yapmışlar indirimi.hondanın sitesine girersen kendin inceleme fırsatını bulabilirsin

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    yamaha ile honda arasındaki fiyat uçurumuna bakın. r6 fiyatına 1000rr alıyorsun yinede 3600ytl artıyor.

600cc kategorisinde,yamaha r6 alana birtane ybr 250 hediye etmesi lazımki aradaki fark kapansın.
    honda

yamaha( kapus degil tamamen gerçek hayattan alıntıdır )

aldığım duyumlara göre yamaha racing modellerinde motorun silindirlerini altın kaplama yaptırıyormuş

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallaha dishy yeni aldığım için şimdilik satmayı düşünmem biraz keyfini sürelim ama dimi , 500cc'lerle (kawa ve suzuki) aynı cüsse ve aynı büyüklüğe sahip ama daha az yakan ve heryere tar tar giden motorumuzla

şaka bi yana 5 ay sonra falan satmayı düşünüyorum kısmetse 9.10. ay gibi ama bana 2.el maliyeti 6.500 e falan geldi artık mantıklı bişeyler yaparım o zamanda sana almamışsan....
    Gönül istiyor ki hemen alalım ama maalesef şartlar uygun değil Benim almam da 5 ay bulur gibime geliyor... Gökhan ın dediği gibi ben sıfır mal almayı severdim ama işte hayat.... Mecbur bırakıyor insanı..

Bu arada burda bir arkadaşımın temiz cbf i var, 5.000 e veriyor ama parasızlıktan alamıyorum, çok samimi bir arkadaşım..

Pofffffffff sabah sabah güne kötü başladım iyi mi.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    dishy ben de 2.el aldım gayet memnunum. Cbf250 temiz binilirse zaten çok dayanıklı bir motor. Üretiliş amaçlarından birisi de uzun yıllar dayanması.

70-80 bin km de cbf250 leri görünce zaten söze gerek kalmıyor. Daha çok gider bu motorlar.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

yaşasın honda beee.... hep bindirimmi olacak indirim yapsınlar accıkta...

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Düzgün bir fiyat politikası belirlemeyince olan, yüksek fiyata alan arkadaşlara oluyor.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzgün bir fiyat politikası belirlemeyince olan, yüksek fiyata alan arkadaşlara oluyor.
    dostum meraklanma sen o fiyatlara kimse sıfır motor almamıştır zaten...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dishy ben de 2.el aldım gayet memnunum. Cbf250 temiz binilirse zaten çok dayanıklı bir motor. Üretiliş amaçlarından birisi de uzun yıllar dayanması.
    250 lik motora o parayı mı vereceksin diyor herkes 125 lik scooter a 3 veren, 250 lik vitesliye 5 verir değil mi

Hem kademe kademe bu iş, hemen büyütemem.. Zaten Falcon u alacağım bi süre sonra..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)