honda indirim burda mı demeliyiz şimdi
diğer markalarda da aynı cesareti bekliyoruz !!!
honda indirim burda mı demeliyiz şimdi
diğer markalarda da aynı cesareti bekliyoruz !!!
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
SES DYLAN 250 YTL düşmüş Ben bu modelle ilgileniyorum da
Poturdak
düşmüş fiyatlar eeet benimde dikaatimden kacmıs bu durum...
ne zaman dustu acaba..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
vay be bizim motor eski fiyata gelmiş...bizde kelepir mal satıcaz diye seviniyoduk... birde 3000 lira hazır temizse alırım diyenlere tripyapıyodum...tok satıcı ayağı yapıyodum...şimdi 3000 bile vermezler lo...2900...
satmıyom lan...satan *pnedir..... aha şimdi sahibinden.com daki ilanımıda pasife alıyom...bi daha motor falanda alamam zaten...pederide bağlamaya çalışıcam artık...napim...
bana 3550 e gelmişti zaten...plaka dahil...artı 3000 lirası vade farksız taksite almıştım...şimdi bu avantajları zor bulurlar...CİHAN kardeşim bugün yarın cbf 150 alacaktı inşallah zamsız alır...
şimdi almak isteyen 3640+200...3840 a gelir...yine kardayım diye düşünüyorum tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vallaha dishy yeni aldığım için şimdilik satmayı düşünmem biraz keyfini sürelim ama dimi , 500cc'lerle (kawa ve suzuki) aynı cüsse ve aynı büyüklüğe sahip ama daha az yakan ve heryere tar tar giden motorumuzla
şaka bi yana 5 ay sonra falan satmayı düşünüyorum kısmetse 9.10. ay gibi ama bana 2.el maliyeti 6.500 e falan geldi artık mantıklı bişeyler yaparım o zamanda sana almamışsan....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Suspect, sslerde de indirim var, mesela cbr 1000'le birlikte 600 RR'ın fiyatını da düşürmüşler 23 den 22'ye.Ama biraz dalga geçiyolar milletle çünkü 2 ay önce zaten 21'di 600 RR'ın fiyatı.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
yazılanlara bakılırsa düşmüş fiyatlar
motosiklet almak isteyenler bu fırsayı degerlendirsin
Haha...Durduralım haklısın.13.000 YTL'ye Hornet 900 alacakken nasıl oldu bi gazla (gaz olayı filan değil aslında.Alanya'ya gelen yaşlı turist amca ve yengelerimize kiralamak amacıyla)1000 YTL altına Brava aldım.Malum sıralı LPG denen olay sayesinde ve LPG fiyatlarının benzinin yarı fiyatı olması nedeniyle 65 YTL'ye zar zor dolan deposunu uzun yolda klima,çerez ve müzik eşliğinde yaklaşık 600 Km'de bitirebildim ve CBF 250'm geldi aklıma.45 YTL'lik benzinle 300 Km'yi görebildiğimi hatırlamıyorum valla.
Motosikletler için de sıralı LPG istiyorum ben abi...
Ewet geneli olmasada bi düşüş var ben honda today istiyorum bide o düşse
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
bugün hondada eğitimdeydik hatta cbf 150 konusu geçti hiç indirimden bahsetmediler bile
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
dayı walla adamlar yapmışlar indirimi.hondanın sitesine girersen kendin inceleme fırsatını bulabilirsin
yamaha ile honda arasındaki fiyat uçurumuna bakın. r6 fiyatına 1000rr alıyorsun yinede 3600ytl artıyor.
600cc kategorisinde,yamaha r6 alana birtane ybr 250 hediye etmesi lazımki aradaki fark kapansın.
honda
yamaha( kapus degil tamamen gerçek hayattan alıntıdır )
aldığım duyumlara göre yamaha racing modellerinde motorun silindirlerini altın kaplama yaptırıyormuş
Gönül istiyor ki hemen alalım ama maalesef şartlar uygun değil Benim almam da 5 ay bulur gibime geliyor... Gökhan ın dediği gibi ben sıfır mal almayı severdim ama işte hayat.... Mecbur bırakıyor insanı..
Bu arada burda bir arkadaşımın temiz cbf i var, 5.000 e veriyor ama parasızlıktan alamıyorum, çok samimi bir arkadaşım..
Pofffffffff sabah sabah güne kötü başladım iyi mi.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
dishy ben de 2.el aldım gayet memnunum. Cbf250 temiz binilirse zaten çok dayanıklı bir motor. Üretiliş amaçlarından birisi de uzun yıllar dayanması.
70-80 bin km de cbf250 leri görünce zaten söze gerek kalmıyor. Daha çok gider bu motorlar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
yaşasın honda beee.... hep bindirimmi olacak indirim yapsınlar accıkta...
Düzgün bir fiyat politikası belirlemeyince olan, yüksek fiyata alan arkadaşlara oluyor.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)