güzel güzel fiyatlar iyi olmuş eskiye oranla cbf 150 nin ucuzlaması çok iyi yaa
güzel güzel fiyatlar iyi olmuş eskiye oranla cbf 150 nin ucuzlaması çok iyi yaa
cbr 125 in fiyatınıda düşürselerdi keşke
ama neyse buna da şükür
tühh tühh motorlar ucuzmalmış biz aldık ucuzladı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
İyi oldu iyi
25 Honda
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
CBF150 nin fiyatı 4000 den 3640'a inmiş. BU GÜZEL FIRSAT ASLINDA
KIRMIZI BOĞA..
aynı indirimi supersport modeller içinde bekliyoruz
2007 cbr 600 rr ile 2006 sıfır 1000 rr arasındaki fark 1410 ytl ye inmiş 21990-23400 ytl
Hani ÖTV artınca kar marjları sıfıra yakındı, Hani kurtarmıyodu.... Yok ÖTV ydi yok döviz artışıydı, 5-6 ay içinde uçurdular fiyatları... Ben transalpimi geçtiğimiz mayısta 14100 e almıştım... Bu sırada ÖTV nin yarısını ilave etmişler(öyle diyorlardı) Gerçekte liste 12000 falandı.. Neyse, tam o sıralarda ÖTV ve döviz artışı nedeniyle zamlar peşisıra gelmişti.. Bende hayretler içinde izliyordum bu durumu tabii .. Öyle ya bi motor aldım, ardından yıl sonuna doğru motor oldu, 17100 lira... Müthiş bi kardı ben,im için ..Şaştım bu duruma tabii.. Ama gördüler ki 2007 de satışlar düştü, fiyatları da düşürmek zorunda kaldılar.. Bence daha da düşmeli... İyi oldu.. Hadi yeni motor almak isteyenlere müjeler olsun.. 1000 Lira indirim bi kıyafet parası demek..
İZMİR
CBF150 3.640.- YTL olmuş. En sonunda fiyatı normale döndü. CBF250 nin fiyatını neden çekmiyorlar anlamış değilim. cbf1000 de düşmüş. 1000rr 600rr çoğunu düşürmüş.
Hayret bişey. Hondadan hiç beklenmezdi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
evet baya bi düşürmüşler fiyatları süper oldu bu yaz ortasında CBR 600RR almayı planlıyordum bu çok güzel oldu
ne fitalrda ındırımmı olmus hemen 3 5 tane alayım
Ybr250 ye de bak sen. Ama cbf250 nin fiyatı düşerse honda yine alınır tabi. Ben de yazın akdeniz yollarını aşındırcam. geçenlerde motorumla 100 km yol yaptım. çok güven verdi. Özellikle scooterdan sonra sürüşünü çok seversin
YBR250 nin 2.elleri çıkmadan satalım biz motorları o zaman
Asıl merak ettiğim ybr250 nin yakıtı. O kadar enjeksiyon var ne kadar düşürebilmişler acaba yakıtı. Çünkü çok düşüş yoksa enjeksiyonlu motorun arızası zordur. yakıt sistemi parçaları da pahalı olur dolayısıyla.
bi de ybr250 nin parçaları da cbf250 gibi pahalı olmasa
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bide cbr 125 lerde indirim yapsalar çok çok iyi olacak
ylmzzz yani naptın sen, hehe bir de yamahayla konuş istersen, büyük bi zevkle motorun piyasaya sürülmesini bekliyosun bakıyorum da
İkinci el alacağım için, Ybr beni ilgilendirmiyor.. Hem Honda istiyorum ben artık, yamaha istemiyorum.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
walla benm bildigim kadaryla 1000rr in fiati 28 civariydi ama fiat25 kusur yazioo tabii bunlar 2/ele yansicakk//sorun ordaaa..gerci satmakta kararsizim ama 1000rr i satsam ne alcam bu da ayri bi durum puff
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
bence güzel bi haber, yaz başlangıcı iyi oldu. Yanlız olan alanlara oluyor malesef.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)