Gaz Yağı Nerden Bulabilirim?
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 17:22
Zincir temizliği için gaz yağı arayanlar karaköydeki perşembe pazarına bakabilir. Orası neresi derseniz, tarihi karaköy - taksim tünelinin, karaköy durağının tam karşısı oluyor. Ben bugün şişesi 7TL'den 2 şişe aldım. 1 şişe yaklaşık 1 litre. Çok çok uzun bir süre zincir temizlemeye yeter. Aynı yerde biraz zaman harcarsanız kerosen de bulursunuz. Kerosen ve gaz yağı aynı şeyler diyen var farklı diyen de var.
Reklamlar
-
25 Haziran 2013, 17:48
Dudullu kadosan oto sanayi sitesinde bulabilirsiniz. Sanayinin tam ortasında üçel otogaz var, onun olduğu sırada en sonda petrol ürünleri satan büyük biyer. (ismini bilmiyorum)
-
30 Haziran 2013, 12:45
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Dudullu kadosan oto sanayi sitesinde bulabilirsiniz. Sanayinin tam ortasında üçel otogaz var, onun olduğu sırada en sonda petrol ürünleri satan büyük biyer. (ismini bilmiyorum)
Bilgi icin tesekkurler
-
30 Haziran 2013, 16:02
eskiden tüpçüler satardı.
-
30 Haziran 2013, 21:13
Kartal toprakyoldaki shell den de alabilirsiniz. Ben hep oradan aliyorum.
-
30 Haziran 2013, 21:24
Kocaeli'dekiler için; Yeni Gölcük yolundaki Yuvacık sapağı karşısında Petrol Ofisi var. Genelde bulunur, oraya bakabilirsiniz.
-
30 Haziran 2013, 21:36
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
[/COLOR]
Orko_ye adlı üyeden alıntı
tam adresi acaba birde litresi kaç tl
-
30 Haziran 2013, 22:07
Tam adresi bilmiyorum ama Kartala gelmeden toprakyol duraginda bir shell benzinci var yani minibus yolu uzerinde. Kartalda toprakyol shell nerede diye sorarsaniz herkes gosterir. Lt fiyatini tam hatirlamiyorum ama 1,5 lt.lik pet siseye doldurup almistim 4 tl civari felan tutmustu.
-
02 Ağustos 2013, 00:18
Bauhaus'tan aldım 11.90 TL sadece 1 litre! Çok pahalı!
-
Dolmuş yolu üzerinde aşağıdaki adreste var, bugün aldım. Bildiğiniz benzin pompası mantığıyla koyuyorlar. Yanınızda şişe, kap vb. bir şeyler götürün.
Kadıköy istikametinden gelip Kartal'a girdikten ve bir miktar ilerledikten sonra sağda kalıyor.
Üsküdar Cad. Toprak Yol No:29
Kartal Merkez, Kartal, İstanbul - Asya
Tel: +90 216 353 44 18
Shell
-
19 Aralık 2013, 15:48
Kerem Akın adlı üyeden alıntı
Dolmuş yolu üzerinde aşağıdaki adreste var, bugün aldım. Bildiğiniz benzin pompası mantığıyla koyuyorlar. Yanınızda şişe, kap vb. bir şeyler götürün.
Kadıköy istikametinden gelip Kartal'a girdikten ve bir miktar ilerledikten sonra sağda kalıyor.
Üsküdar Cad. Toprak Yol No:29
Kartal Merkez, Kartal, İstanbul - Asya
Tel: +90 216 353 44 18
Shell
izmir de var mı
-
19 Aralık 2013, 17:46
istanbul ümraniyede güven sanayi girişinde caddeye bakan sırada yağ satan dükkanda var. arkadaş ne güzel temizliyor, çile çekmişiz bu zamana kadar.
-
Bugün neredeyse E-5 kenarında bulunan tüm benzincileri gezdim ancak hiçbirinde gazyağı yok. Sanayide bulabilirsin diye söylediler. Arama çabalarım devam etmekte..
-
fatihaky adlı üyeden alıntı
Bugün neredeyse E-5 kenarında bulunan tüm benzincileri gezdim ancak hiçbirinde gazyağı yok. Sanayide bulabilirsin diye söylediler. Arama çabalarım devam etmekte..
kadosan tarafini biliyosan ucel otogaz var onun ilersindeki yag markette var
-
karaköy necatibey caddesinde var Alpet benzincinin orda var Tophane tramvay durağının karşısı
-
Tekirdağ veya çevresinde gazyağı satan yer varmı bilen varmı ?
-
22 Ağustos 2014, 05:02
Orko_ye adlı üyeden alıntı
İlaç gibi oldu hocam Haftaya bakacağım shell'e
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
-
22 Ağustos 2014, 08:37
Normal zincir 15 tl. Oringli cz marka zincir 35 tl. i
pone spreye 45 tl verene kadar Kirlenince at yenisini al.
-
22 Ağustos 2014, 11:21
olay zinciri yenilemek değil..
yağlamak.
yeni aldığınıda yağlıyacaksın.
Ipone sprey 45 vermek istemiyorsan , daha ucuz alternatifleri deniyeceksin.
Passionately in love with Motorcycle
-
22 Ağustos 2014, 12:41
Şafak Tan adlı üyeden alıntı
Normal zincir 15 tl. Oringli cz marka zincir 35 tl. i
pone spreye 45 tl verene kadar Kirlenince at yenisini al.
Benim zincir 240tl
Senin için mantıklı da biraz büyük motosiklet kullananlar mecbur
ver gazı... ver çoşkuyu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)