Ümmet abi derim başkada bişey demem.Her an heryerde görebilirsiniz..
Ümmet abi derim başkada bişey demem.Her an heryerde görebilirsiniz..
valla kapıda popcorn patlamıs mısırmısır nedır bı motor boyuna kahvenın yanına park edıyo gecen gecerken bakım km ye dedım 21,000 olmus ohaa dedım ama ufacık bişi bu yahuuıkı zaman lı galıba pıtır pıtır gıdıyodu kendısı
ben de harput vardı 9000 km de hemen sattım. çin malımı benden uzak dursun. 9000 km de yapılan masraf.tam tamına 1250 ytldir.olmaz böyle bi şey...
facebook(Fazer Tutkunları)
14 ayda 16500 km yol yaptım bana mısın demedi,çamura yagmura uzun yola bilem gittim taş gibi motor taşşş.
tabi yaptıgım masrafları saymazsam(tahmini 1500 ytl felen)
98 Beygir.....
benim motorum 6500 km de çok memnunum. arkadaşımda bisan pasfic125 var 24.000 kmde sorunsuz bir başka arkdaşımdan mondial 125kt var onun motor 45.000 kmde ama 35.000 kmde iken grank kırdı piston çatlattı. makinalar çok sağlam değiller ama kullananına göre farklılık gösterebiliyorlar.
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
2006 model 1950 km. üç kez akü değiştim (garantiden) bi kere de egsoz manifolt lastiği gene garanti kapsamın da değişti.akü ler de elektirik tesisatın da sorun varmış o yüz den boşu boşuna değişmiş geçen gün de ön teker den ses geliyodu km. müşur unu yağlattım kesti. bunun dışında İYİ..........
merhaba...mondial 150zc..22.000...sorun yok...memnunum
İyi bakıldıkça çoğu motor uzun km'lerce yol alabilir... Ne kadar kaliteli veya kalitesiz olursa olsun...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
86800 km. Seyhan 301............................
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
daha önce mondial zat150m başlığı altına yazmıştım bende 4800km e dayandım ama diğer arkadaşların dediği gibi hem yolda kaldım (3 kez) 1 kez çekici parası 70 ytl. 4000bakımı 155 ytl (herşeyi 151 rs le değişti) birkez 98 ytl kayış+bakım birkezde buji yağladı 20 ytl.servis+buji... hemde normalde verilen bakım paralarından fazla harcadım...bu arada çin malı motor Türk malı servis zihniyetiyle birleşince ortaya yolda kalan dağılan motorlar çıkıyor...
Zealsun Zs 200 gs başlığında yazmıştım...
55 km (yazıyla elli beş kilometre)
Sonra ben onu 6 km taşımak zorunda kaldım...
saygılar
Not : 236 ytl de çekici parası ödedim pazar vurgununa uğradım yani...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
İzmirde Allah kimseyi çekicilere düşürmesin o zaman! İçelde 30 km ye kadar olan yolda araç çektirme 45-65 ytl arası değişiyor. 3 çin işi kullandım.
1.Mondial 125 mt 9000 km hiç sorun çıkmadı.(sattığım kişi 16000 km de hala sorun yok)
2.Keeway super light 150, 3000 km kullandım.Taş gibi motor,titreşim harici sorunu yoktu.
3.Keeway super shadow 250, 5000 oldu beni üzecek bir sorun yaşatmadı.
Geziler kısmında sanal alemde gezmek...başlığında son yapılan km leri inceleyebilirsiniz. Çok da acımasız eleştirmenin alemi yok gibi geliyor, ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar. 4 büyüklerde 250 cc altını çinde yaptırıyor. Size sadece CE belgesi olanları seçmek kalıyor,bilinçli tükrtici olmak adına! Saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
3500de aldım motorumu 2 ayda 8000i gecti smd hersey yolunda takır takır calışıo kazalarda kırılan parcalar dısında sorun cıkmadı inş bundan snrda cıkmaz
true love..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)