Yarış motosikleti taşıyabilecek araç !!!
-
dostum keşke aracım olsa da sana yardımcı olabilsem
ama sordum soruşturdun çevremde tanıdık kimse yok yaa...
kapalı kasası olan bir kaç arkadaş da yok olmaz devrilir, çizilir, benim aracım kıymetli diyip sıyrılıverdiler...
insanın ihtiyacı olmaya görsün...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
-
Boy yakın olsak benim vw tranporter sizin işinizi görürdü ancak sizi ancak römork paklar.Metro markette bile satılıyor 1500 ytl civarı üstelik taksitle.
Birde bu site var işinizi kesin görür yasal prosedürü çok az bilginize.
http://www.cektasi.com/
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
@İHTİYAR
sizi ancak römork paklar.Metro markette bile satılıyor 1500 ytl civarı üstelik taksitle. Birde bu site var işinizi kesin görür yasal prosedürü çok az bilginize.
O kadar fazla masrafım var ki 1500 YTL benim için çok para. Üstelik römork almakla da iş bitmiyor. Onu çekecek araç da lazım. Bizde araba var ama ona çeki demiri taktırmak bile çok paraya geliyor çünkü çeki demirini ruhsata işliyorlar. Yani toplamda o iş 2500-3000 YTL gibi bir fiyatı bulur. ÇekTaşı ile haftasonu görüştüm, motosiklet römorku 2500 YTL onlarda. Sponsorluk gibi birşey düşünüp düşünmediklerini sordum, ilk başta olumlu gibi konuştular ancak sanıyorum vazgeçtiler.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Boy yakın olsak benim vw tranporter sizin işinizi görürdü ancak sizi ancak römork paklar.Metro markette bile satılıyor 1500 ytl civarı üstelik taksitle.
Birde bu site var işinizi kesin görür yasal prosedürü çok az bilginize.
http://www.cektasi.com/
1.800 ytl + kdv.....1500 diyince bakıyım dedim....Bunlar geçenlerde 1100 ytl idi...Bir kaç ay önce....Bu kadar artmamalıydı.....Çok tutuldu anlaşılan....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
bana kalırsa pistin orada depo tut makule gelir tabi durumu bilmiyorum ama
-
CBR700F adlı üyeden alıntı
Bu da fena fikir değil 150-200 ytl aylıkla bir dükkan kiralasanız hem bakım hemde garaj amaçlı kullanabilirsiniz.
-
Motor taşıma
Merhaba Yarışçı Arkadaşım.
Sana ufak bir tavsiyem olsa yukardaki bir mesajda söyledikleri gibi bir kızak hazırlasan veya kendinin söylediği gibi bir kızak hazırlayıp motorlar için araç arkasına monte edebilirsin. Millet gülebilir ama ben yinede yazayım. Bir adet motor taşıma işini yanında sepet olan motorlara yapılacak bir kızakla veya en azından tekne taşıyıcıların arka römorklarının üzerine senin tekerlekleri sıkıştırıp tutabilecek bir bağlantı düzeneğiyle geçici olarak taşıma amaçlı tekne taşıyıcılarına monte edip taşıyabilirsin veya kendi mini motorsiklet taşıyıcını yapabilirsin profil demirden ve alt tekerlek aksamıda ufak yollu makaslı bir düzenek vede araçtan elektrik bağlantılı olacak şekilde halledebilirsin.
Saygılarımla.
-
@CBR700F
Çon mantıklı bir çözüm ama bunu da düşünmedim değil. Ancak şöyle bir durum var, motosikletler Maslak Sanayide dükkanda duruyor. Teknik servisi, bakımı orada yapıldığından eğer Körfez yakınında bir yer bulup motoru orada bırakırsam bakımı problem yaratacaktır çünkü her yarıştan sonra yağ değişimi ve belli kontroller yapılıyor. Yoksa dediğin gibi motoru ve bilimum ıvır zıvırı piste yakın bir yerde bırakmak çok mantıklı.
@areice
Sana ufak bir tavsiyem olsa yukardaki bir mesajda söyledikleri gibi bir kızak hazırlasan
Ben maaşla çalışan biriyim, bu tür şeyler yapabilmek için yeterli vaktim ve imkanım yok. Sanayide bu tip şeyler yapıyorlar ama çok ciddi fiyatlar konuşuluyor. Birkaç yerden fiyat aldık, en ucuzu çeki demiri de dahil 2000-2500 YTL gibi bir fiyata geliyor.
Arkadaşlar benim motor Fiat Doblo nun arkasına sığar mı? Bir tanıdıkta var. Arka koltuklar söküldüğünde ve sağ ön koltuk azıcık ileri doğru kaydırıldığında çaprazlamasına sığar gibi duruyor. Fiat Doblo kullanan var mı? Yanlış bilmiyorsam genişlik 1470 mm, uzunluk 1680 mm olması gerekiyor. Bu durumda a2 + b2 = c2 formülünden (1470)^2 + (1680)^2 = c^2 dersek hipotenüs uzunluğu 2232 mm oluyor. Benim motorun uzunluğu 2030 mm olduğuna göre ucu ucuna sığar gibi geliyor bana. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Aranızda Doblo'ya motosiklet yükleyen var mı?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler