benim motorda istiap haddi 2 kişi yazıyor kac kisi binecez yani :D
benim motorda istiap haddi 2 kişi yazıyor kac kisi binecez yani :D
DREAM OF POWER SAKO
o ne yavf vallaha beni oyle durduran olursa hemen yunus polislerin oldugu yere götürrüm onu önce ona yazsın sonra bana yazsın...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
ona bakarsanız minibüsleride 14+1 diye satıyorlar ama istap haddi 14 kişi +1 olan kısım sürücü..
Hepsi yalan
Iki hafta once Kahire'deyken motosiklete 4 kisi binmislerdi vallahi
Alet yine de yolda gidiyordu
SONUC : sen kac kisi binersen bu kadar kisiliktir
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
kardesler daha dun gece 52 ytl ceza yedım 2 kısı bınmek yuzunden arkada arkadasım wardı cevırme war dıye durdum ewraklarım eksızsız ehlıyet war ama adam 2 kısı bınmek yok dedı ben nasıl olur ya dedım ruhsatta 1 kısı yazıyo sıgortada ıse 2 kısı yazıyor anlamadım ne yapmak lazım arkadası ındırdı cezayı kestı benı tek basıma yolladı adam hala sınırlıyım nasıl olur bu ya
Yuhhhh ne kadar saçma bir şey cidden böyle mi?
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
ee arkadasın naptı sonra yazık ya sunu bı kesınlıge kavusturmak lazım
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Ceza tutanağını ve ruhsatının ilgili sayfasını tarayıp buraya koyarmısınız.Ceza maddesini de görelim.
Görelim bakalım tutanakta o memurun sicil numarasını.
Kanundan nizamdan haberi olmayan memur olurmuymuş bilelim.
Derhal olayın gerçekleştiği bölge trafik müdürlüğüne gidip amirleriyle görüş,durumu kibarca izah et.
Sonuç alamazsan savcılığa başvur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
pekı ruhsatta 1 kısıde neden sıgortada 2 kısı?anlayamadım ben..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Ruhsatta yazan,istihab haddi denilen,aracın özelliğini ve kapasitesini belirleyen değerdir.Sigorta poliçesi araçtaki toplam insan sayısını belirtir.
Ruhsatta yazan değer sürüçü hariç yani yolcu sayısı olarak dikkate alınır,çünkü sürücüsü olmayan bir araç hareket edemez.
Karayolları trafik kanununu 65/1-a maddesi,Taşıma sınırı üzerinde yolcu almak,cezası 53,00 YTL.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ozaman arkadaşın aldıgı ceza bır hata nıtelıgınde olmus gercekten
ZAFERE KADAR DAİMA!!
normalde motorsiklet 19 kişiliktir.
rus motoru olunca biz 12 bişi binmiştik bikere puhahahaha
başlık motosohbete taşınmıştır...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bunu gördüğüm iyi oldu. Ben de ruhsatı elime aldığımda tüh iki kişi inemeyecek demekki diye düşünmüştüm ama yanılıyormuşum demekki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)