bir gün kaza yapacam ama ne zaman
Reklamlar
-
Şehir içinde 90-100-120 gibi hızlar yaparak, önündeki araçları çok yakından takip ederek hem kendisini hem de trafikteki diğer kişileri riske sokan, kendi yarattığı tehlikeleri görmeyerek diğer sürücülerden şikayet eden, akıllanmak için illa ki kaza yapmayı bekliyen arkadaşlarımı can-ı gönülden kutluyorum
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.Hepimizin başından buna benzer olaylar geçiyor.Allah korusun.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
normal değil benzin kapagını kontrol ettir bence ordan sızdırıyor olabilir
-
joybell adlı üyeden alıntı
evet gerçekten öyle bu benim ciddi anlamda atlattığım 5.ci vaka oluyor artık şansmı diyelim kadermi diyelim tecrübübe diyemeyiz çünkü ilk aldığım motor bu ve daha 1980 kilimetre yaptım hepsi bu
Eğer bu 5. vakansa kapalı alanda fren çalışmasıda yeterli olmaz.Bence en kısa zamanda Güvenli Sürüş Eğitimi alman lazım uzman bir kuruluştan.Yapacağın ufak bir kazada kırılacak yan grenajının maliyeti kadar bir parayla çok daha iyi bir sürücü olabilirsin
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
geçmiş olsun sana tekrar.
-
dostum geçmiş olsun. benimde başımdan geçiyor bazen dalgınlık bize göre değil. geçtiğimiz ayda sahil yolunda orta şeritteyken sağ şeritteki vespayı bakarken önümdeki arabanın durduğunu son anda farkettim sert bir fren tabi bu arada neden böle hönk diye durdu acaba derkene bir de baktım ki kırmızı ışık yanmış baktım frenle durabilecek gibi değilim yolun karşısında henüz yeşilin yanmadığını farkettim ve sol şeride geçerek arabayı geçtim. kötü bir durumdu aman dikkat edelim arkadaşlar. bir de konvoy yaptığınızda mesafeyi olabildiğince dar tutun ki araya araç girmesin dün de gezi dönüşü böyle bir dengesiz yüzünden konvoydan uzaklaştım varış noktasına tek başıma gitmek zorunda kaldım.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)