[/url]
[/url]
tamam alıcaz Erhana resim atıpta Erhanı çıldırtmayın zaten Erhan 2006 ya kadar bekleyemem diyordu kapora vermiş şimdiden
ERASER WİLL COME BACK
er-5 nekadar çirkinse er-6 okadar güzel yaa harbide cok yakışıklı makınada teknık ozellıklerı nedırkı bunun?fz6 ya rakip olabilirmi??
”Ölene kadar...
guzel bi oyuncak daha ayrıca bence er5 de güzel alet
imza, safrane
Eksoz ve Sinyaller mukemmell
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
asugba adlı üyeden alıntı
Sitede er-5 kullanan ve motoruna asık olan arkadaslar sanırım oldukca fazla
dikkatli olalım..
Saygılar..
çok güzel makina arkadaşlar fiyatı ne olacak ki bunun bilen varmı ?
hocam katılıyorum saygılarMercuyRising adlı üyeden alıntı
valla ben hala ısrarcıyım çirkin oldugu konusunda.ha,bence cırkın degıl dersın anlarım ama uyarır gıbı konusursanız yanlıs olur arkadaslar.benım gorusum ve halada çirkin diyorum cunku oyle.ama er 6 da cok guzel.yani BENCE...
”Ölene kadar...
zevkler ve renkler tartışılmaz unutmayalım görüşlere saygı duyalım
ERASER WİLL COME BACK
Fikrini beyan etmene tabiki kimse karsı cıkamaz. Ama fikrini beyan etmen gerekmedigi bir yerde "er5 ne kadar cirkinse" gibi bi acıklama BENCE uygun degil, rahatsız oldugum icin cevap yazdım, yoksa tabiki uyarmakda benim gorevim degil.asugba adlı üyeden alıntı
Begenmiyosan almazsın olur biter
Saygılar..
ER 6 çok çok kotu. grenaj ı kotu. sivrisinek goruntusu var. bakın sinek değil. sivri sinek.
arkadaşlar bunun türkiye fiyatı ne olur tahmin eden varmı ben 7000 oyro diye bişi duydum ortalama doğrumudur
invent bu motorun duyurusunu yaklasık 1ay once ben sitede yapmıstım ama neyse
Ayrıca arkadaslar motor onumzudeki sezon piyasaya cıkıyor. Henız fiyatı belli degil.
Test sürüsü yapıldı. Test ile ilgili fotoları asagiya ekliyorum.
Kawasaki bu motor ile suzuki sv650nin pazar payını kapmaya pialnlıyor. Motorun kuru agirligi 173kg oalrak acıklandı. 10500RPM de 72 beygir güc uretiyor
Abiii "oyro" ne ya bu arada motoru çok beyendim. Gerçekten çok hoş duruyor özellikle yakıt tankının olduğu bölüm çok etkileyici ve er-5 i de tip olarak beğenmesemde o da çok kalite bir alettir kimse tartışamaz kalitesini sanırım.clay adlı üyeden alıntı
Ayrıca safrane nerelerdesin sen ya özletme kendini ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
son resimde tahliye hortumu yere degiyo.. Helal olsun walla
madem er-6 mevzusu dönüyor buyrun offical sitesine
http://www.er-6n.com/
Skullhunter iyice ezberlesin sözlü yapıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)